Gå til innhold

Bondeibyen

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bondeibyen

  1. Men for faen Apple nå er det nok. Er så jævla lei den staheten deres; når dere først gjør noe nekter dere å gå tilbake på det. Dette er en av mange eksempler hvor det bare er dumt. Tastaturet er helt jævlig å skrive på, mye verre enn tidligere Macbooks. Ikke nok med det får de konstant feil og blir defekte. Dette har skjedd 4+ ganger nå, etter like mange revisjoner.

     

    Det er nok nå. Kast den dritten og gå tilbake til ordentlig tastaturdesign. Fjern den idiotiske touchbaren når dere er i gang, og.

     

    Er så enig. Det gamle tastaturet til MacBook var feilfri og fantastisk å bruke. Det nye er helt forferdelig i mine øyne. Og ja touchbar er en dårlig gimmick.

    • Liker 1
  2. Det selges ikke mange nettbrett totalt. Alle har de nettbrettene de trenger. Ingen innovasjon nødvendig. Poenget er antallet, det ene mot det andre. Like mye som mobiltelefoni tar over for jeg vet ikke hva, der bærbare inngår, så eter Microsoft i seg all mulig grunn som finnes for andre å eksistere som "frittstående" produsenter. Det er mange om beinet der marginene er så store, så da gir det ingen mening å fortsette å holde det som er igjen av volum på nysalg, altså billigere modeller.

     

    Det som faktisk går opp er chromebooks, i dyrt og billig segment. Når MS ikke kan ta Android-patenttroll-skatt fra Fuchsia, faller bunnen virkelig ut av skuta.

     

    Samtlige untatt HP, har skjønt hvordan man lager billige enheter, altså veldig gode Android-produkter, istedenfor lavmåls Windows-laptop. Det blir ikke lenge til ytelsen over 10" svarer nok til forventingene at også dette segmentet må gis opp. Microsoft har i nyere tid floppet: Egne mobiler, nok… andres mobiler, netbooks, mobilbrikkedivisjonen sin, og Surface-serien. Enn så lenge har de holdt kunstig liv i den nok til at den lever i det som er fløten de andre produsentene ønsker seg. Ikke lurt.

    Det er så mye feil i innlegget ditt at jeg ikke klarer å ta deg seriøst. Men det har jeg heller aldri gjort siden du mente Surface legges ned i 2020. Troll videre

    • Liker 1
  3. Minner om at Torrent-tekonologi ikke er ulovlig mer enn det skrevne ord er det…

     

    Hvis du har sett varelageret til en elektronikkjede så vet du hvor mange Android-enheter det går per Surface-enhet.

    Det er ikke engang nettbrettkunden som kjøper Surface. det er typisk en person som erstatter Windows-laptop i reiseøyemed.

    Et segment som forøvrig er i reell tilbakegang.

     

    Ja generelt laptops har gått ned hvert eneste år. Men Surface-serien til Microsoft har gått opp hvert eneste år. Og hvis du tror det blir solgt mange android nettbrett fra elektronikkjedene, tar du veldig feil.

    • Liker 1
  4. Det er ikke mange som vurderer Windows på nettbrett. Ynkelige salgstall har de også. Windows på brett har ikke livets rett, som tidligere forsøk har vist.

    Hadde ikke Microsoft selv stått bak hadde det vært kroken på døra for lenge siden.

     

    Ipad Pro til 20k som bøyer seg har også begrenset publikum.

     

    Troller om salgstallene til Surface igjen ser jeg. Kom med fakta enn egne meninger da

    • Liker 4
  5. Det ble solgt 16.8% færre surface-enheter i 2017 enn i 2016.

    Laptopmarkedet synker, nettbrettmarkedet står det verre til med, og Surface har ikke noe renommé i noen av dem.

    La oss ta mye i og si at 3% er Surface-enheter. Det tror jeg er fordi Surface er mye akkurat det samme, bare ekstremt mye dyrere, med et OS som også har synkende markedsandeler. Til prisen av tastaturet alene får man noe dugelig med Android.

     

    Ser ikke at behovet for mer krefter er der, ei heller for dem som allerede har, og ikke får man brukt det i formfaktoren, især ikke med masse tilbehør som formelig skriker av lett kontorarbeid. Blir som å markedsføre det lukkede office 365 når det åpne LibreOffice finnes. Det er vanskelig å markedsføre nisje til bermen.

     

    Oppsummert,

    At du mener Libre Office kan sammenlignes med Office 365 viser hvor lite peiling du har.

    Og når du sier Surface regner jeg med du mener Surface Pro? Du vet at det finnes Book, Laptop, Sutdio og Go også?

    • Liker 5
  6. Må si denne "testen" kom med en heller spinkel fremstilling av PCen. Her klages det blant annet på at PCen med en i5-prosessor er svakere enn konkurrenten fra MS (som jeg forøvrig liker veldig godt), uten at de hverken forteller hvilken Surface Pro-konfigurasjon den er testet mot. Ei heller er det noen oversikt over ytelsesmålingene.

     

    Er det stor forskjell på denne i5 CPUen kontra den som leveres i Surface Pro, og akkurat hvor stor er forskjellen? En opplevd forskjell sier dessverre ikke nok.

     

    Dernest konkluderes det med at styreplaten ikke er like god, uten at dette er nevnt før man allerede er kommet til konklusjonen. På hvilken måte er det problemet oppleves? Dette burde helt klart komme som et eget avsnitt i en test, om dette er verdt å nevnes spesielt i konklusjonen.

     

    Dette fremstår dessverre som slett håndverk, og ikke det nivået TEK bør ligge på. Her må dere jammen ta dere sammen. Vel er ikke dette en betal-artikkel så vidt jeg kunne se, men det gjør jammen at man revurderer om dette er verdt å betale for med så dårlige artikler. Man betaler jo ellers i form av at man tillater seg å utsettes for reklame.

     

    I beste tilfelle er dette skrevet over ett par glass for mye med rødvin innabords, og da bør man jammen se over den i edru tilstand før man poster den. Kanskje er man blitt klar nok i hodet til å se manglene før publisering.

     

    PS! Selve laptopen så egentlig ut som akkurat det produktet jeg kunne tenkt meg. En surface-type PC, men til langt lavere og mer fornuftig pris.

     

    Hvis du leser side to, tror jeg du får svar på CPU-ytelse. Ellers kan du se forskjellen på i5 i surface og i5 i eve her:

    https://ark.intel.com/compare/97472,95452

    Og det hjelper kanskje på helhetsinntrykket ditt av artikkelen, for det er ikke noe feil med den :p

    • Liker 1
  7. Er det ikke bedre med en gaming laptop? Den billigste spectre360 med 4 kjerner går for 17000,- + 5800,- omen.Kan no få en nokså fet laptop for den prisen,til og med en med 1080 skjermkort: Lenovo Legion Y720 (90H2004QMW)

     

    "fet laptop" der sa du grunnen til å gå for dette i stedet for "fet laptop". Her får man en ultrabook, noe som er mye mer attraktivt for den vanlige mannen i gata

    • Liker 1
  8.  

     

     

    Hmm, 13,5 høres litt stort ut for den laptoppen, vil ha noe som er ca like stort som gamle macbook air 11. Og fortsatt ikke vifteløst på surface? Heller det og samme ytelse som forrige.

     

    AtW

    Billigste versjonen av SP4 kommer med m3 prosessorer. Regner med at den er vifteløs

     

     

    Spennende, håper de ikke nerfer disse versjonene med tanke på ram og hd.

     

    AtW

    http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/productID.325711500

     

    Er vel ikke det du håpet på tenker jeg

×
×
  • Opprett ny...