Gå til innhold

Maria Øyhaugen - Laptop Lifestyle

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maria Øyhaugen - Laptop Lifestyle

  1.  

     

     

    Klart jeg sitter ikke på fasiten, men det er min oppfatning av hvordan disse selskapene ruller å går.

    Men jeg sitter altså på fasiten. Den forteller med all tydelighet at det som holder disse selskapene i gang er kontinuerlig etterfylling av nye personer etter hvert som de faller fra. Herbalife har holdt på slik i flere tiår, men forliket med FTC etterlater ingen tvil om at selskapet har operert som et pyramidespill der verving av deltakere til en grovt oppskrytt forretningsmulighet var det essensielle, varesalg var uvesentlig. Forretningsplanen til Forever Living skiller seg ikke vesentlig fra Herbalie sin.

     

    Forever Living opplever nå en kraftig tilbakegang i det skandinaviske markedet, på ett år er vervingen av nye deltakere halvert. Dette har nok litt å gjøre med de mange negative medieoppslagene som har vært, men denne kollapsen hadde inntruffet uansett ettersom markedet er svært mettet. Det har mao. aldri vært et dårligere tidspunkt å starte opp som FLP-selger enn nå.

    Hvor i all verden er det du henter informasjon fra? Vi hadde rekordår i fjor og i år ligger vi neste øverst i verden.

    Og nei, du sitter ikke på fasiten. 99 % av det du sier er direkte feil.

  2.  

    Det endte ikke der nei... javel.

    jeg er ganske sikker på at hun ikke mener at Rema 1000 er pyramidespill, men at hun prøver å si at Forever er like lite et pyramidespill som Rema 1000. Hvis man sammenligner de to er faktisk Rema 1000 nærmere pyramide enn Forever selv om ingen av dem er det...

    Det er kun ett absolutt kriterium som er relevant for å vurdere pyramidespill (men det er ikke et tilstrekkelig kriterium - det må mer til for å være pyramidespill, men hvis dette spørsmålet besvares med "nei" er det aldri et pyramidespill): Må den fysiske personen som står for salget av produktet selv kjøpe produktet fra sin nærmeste leder?

     

    Dette spørsmålet kan enkelt besvares med et kategorisk "nei" for Rema 1000. Hvis det besvares med alt annet enn et kategorisk "nei" for Forever Living, er Forever Living nærmere et pyramidespill enn Rema 1000 er.

     

    Hvordan gikk det forresten med mva-registreringen din..?

    Så fint da. I Forever living er svaret på det "nei". :)

    Så da er det ikke pyramide.

    Diskusjon over.

  3.  

    da syns jeg du skal ta en liten ekstra titt på forretningen en gang til :) for der er jeg ikke enig :) man tjener ikke på at andre feiler :)

     

     

     

    Som jeg sier er dette allerede forklart og fremlagt info om. Les tråden du heller. Og jo, det er hele poenget til selskapet. Altså å få inn penger på at andre feiler.

    Fremlagt info? YouTube videoer fra andre mennesker med samme tanker som dere?

    Hadde det vært hele poenget til selskapet så hadde det gått under for lenge siden... Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne det.

  4.  

    rema tusen er pyramide spill, der de ansatte uansett hva, tjener mindre enn sjefen på toppen, og hver ansatt får omtrent like mye i lønn, selv om den ene står å henger mesteparten av arbeidsdagen, mens kanskje den andre løper beina av seg.

    Jeg tror du har misforstått hva et pyramidespill er.

     

    I et pyramidespill kommer inntjeningen til høyere nivåer fra de underordnede nivåenes innbetalinger, gjerne i form av medlemskontingenter eller tvungne kjøp.

     

    Rema 1000s inntekter kommer primært fra kundekjøp og markedsføringsavtaler med grossister/produsenter. For det første finnes det ikke nivåer slik man har i pyramidespill, for det andre betaler ikke de ansatte medlemskontingent for å få være ansatt i Rema 1000, ei heller kjøper de varene på egen risiko for å selge dem videre.

     

    Det er butikken som kjøper og selger, slik at det er butikken i sin helhet som må sammenlignes med den enkelte distributør i et MLM-konsept. I MLM-konseptene bygger man på at distributøren utfører alle de oppgavene som i en butikk ligger til flere ansatte. Å sammenligne en eller flere enkeltansatte med en distributør er derfor ikke riktig.

    Det endte ikke der nei... javel.

    jeg er ganske sikker på at hun ikke mener at Rema 1000 er pyramidespill, men at hun prøver å si at Forever er like lite et pyramidespill som Rema 1000. Hvis man sammenligner de to er faktisk Rema 1000 nærmere pyramide enn Forever selv om ingen av dem er det...

  5.  

    Så en bekjent av meg på Facebook nå nettopp som var blitt manager, hvor mye kan disse tjene pr mnd?

    Det ligger en oversikt her over hva FLP mener deres distributører tjener:

    http://www.foreverliving.no/website/views/scripts/presentation/ap_no/data/Slide12.swf

     

    En Manager skal altså kunne forvente å ha en månedlig utbetaling mellom 10.000 og 20.000 kr. Dette er imidlertid ikke det samme som lønn. For å oppnå tittelen som manager er det også mange som ikke har tålmodighet til å skaffe nok personer under seg til å oppnå volumet som kreves, og de supplerer med personlige kjøp for å rekke opp. Dette koster selvsagt langt mer enn det smaker, men det gjøres i visshet om at når de først har oppnådd manager-status så vil forretningen ta av (det gjør det som regel ikke). En selger som har oppnådd tittelen manager hylles normalt av selskapet og nettverket som en suksessrik leder, men svært ofte har de så langt gått med tap totalt sett idet de oppnår denne tittelen. Det kreves selvsagt svært mye arbeid å selge en elendig forretningsidé og overprisede produkter, og det er like energikrevende å overtale sin downline til å ikke gi opp selv om de taper penger over en lav sko. Alt i alt har en manager mye å gjøre, men belønnes med knapper og glansbilder for å generere inntekter til FLP for titusener. Det er langt høyere timelønn for en ekstrajobb på en bensinstasjon enn som manager i FLP.

    Du virker fryktelig sikker i din sak? Manager er det nivået der mange reduserer stillingen eller slutter helt i sin andre jobb og det ville nok vært vanskelig hvis man gikk med tap... Jeg kunne skrevet en bok om resten av kommentaren din, men det skal jeg ikke gjøre.

     

    Jeg gidder uansett ikke å bruke mer tid på denne diskusjonen da de fleste her kun vil diskutere, uten å faktisk være villig til å se andres synspunkt eller undersøke sine egne påstander.

     

    Jeg kikker bare innom her fordi jeg lovte å oppdatere etter et år, som det begynner å nærme seg.

     

    Jeg er en småbarnsmamma på 21 år og jeg jobber kun med Forever living. Sønnen min går kun i barnehagen 3 dager i uka. Jeg kjører mercedes (Ingenting i lån på den) og har nettopp kjøpt hus på 300 kvadrat - mesteparten nyoppusset og resten pusser vi opp nå. Jeg står som eneste låntaker.

     

    Jeg kommer ikke til å endre mening på grunn av hva dere sier, av den enkle grunnen at dere ikke betaler mine regninger. Ingen andre som vet hva selskapet vårt faktisk er og står for kommer heller til å endre mening.

     

    Jeg håper dere kan avslutte denne tåpelige diskusjonen nå og finne noe bedre å bruke tiden deres på.

     

    Lag dere en fin kveld!

  6. Men i all verden... Holder dere fortsatt på? 

     

    Jeg har lest raskt igjennom det som har kommet siden sist jeg var her og det er mye jeg vil kommentere, det er mye feil og misforståelser her, men jeg har ikke tid til å ta for meg alt, så dere får heller spørre/påstå på nytt om dere vil ha svar på mer.

     

    Fint at det har kommet inn en til som faktisk vet hva network marketing er. :) Jeg har ikke noe kjennskap til Nu Skin annet enn at jeg så vidt har hørt om det, men jeg har fått inntrykk av at det også er et seriøst selskap. :) Bortsett fra det, kan jeg bare snakke for Forever og network marketing generelt.

     

    Jeg så dere diskuterte fordelen/ulempen ved å ha så mange ledd mellom produsent og sluttkunde.

    Som det er forsøkt forklart gjentatte ganger - det er kun ett ledd mellom produsent og sluttkunde - meg/en annen FBO (Forever Business Owner).

     

    Og det er ikke kjempemange ledd som får noe som helst for det heller. Hvis jeg selger noe, så får jeg selv mesteparten av fortjenesten. I tillegg betaler selskapet en liten del til min sponsor, hennes sponsor og hennes sponsor. 3 ledd som får betalt, men jeg bestiller direkte fra selskapet og får pengene derfra. De andre som får betalt for det, får de pengene direkte fra selskapet. I tradisjonell butikk er det jo enda flere som skal ha en del av kaka, pluss reklame. Og her kommer man inn på fordelen - Forever living dyrker, produserer og har lagere selv. Så det er kun ett ledd med full kontroll over hele prosessen. Så sender de produktene til meg når jeg bestiller og jeg leverer til kunde. Ingen reklameutgifter eller annet fordyrende. Jeg markedsfører selv og leverer selv til kunder, holder styr på bestillinger etc. Det vil si at jeg som forhandler fungerer som alle de andre leddene som da er kuttet ut. Hvordan er det økonomisk ulogisk?

     

    De andre 3 i min upline som får litt betalt (1-18 % avhengig av hvor i karrierestigen de er og hvor jeg er - merk karrierestigen - ikke når vi startet eller hvor mange ledd det er over) får den betalingen fordi de har hjulpet meg til å bygge min business. De har satt av tid til å lære meg om produktene, karrierestigen, markedsføring, lovene og retningslinjene vi må forholde oss til, de har hjulpet meg med å sette mine mål og hjulpet meg med å nå dem. Er det ikke da rettferdig at de skal få betalt for den jobben de har gjort med å lære opp meg? De har også lært meg opp i hvordan jeg skal lære akkurat det samme videre til mitt team, som jeg får betaling for å lære bort til. Tenk over det litt - hvis de lærer meg opp bra, får jeg til mer, som fører til at de får høyere lønn. Hvis de lærer meg opp dårlig, får jeg ikke til noe, som fører til at de ikke får lønn.

     

    Tror du ikke lærere i det vanlige utdanningssystemet ville vært bedre lærere og hatt høyere motivasjon dersom de hadde fått 1 % av elevenes lønn etter at de kom ut i arbeidslivet? Dersom de ender opp på nav, får læreren ingenting, dersom de blir leger etc hele gjengen, kan læreren pensjonere seg tidlig og nyte livet... Tenk over det et øyeblikk, med et åpent sinn.

     

    I forhold til den diskusjonen ble det også satt spørsmål til hvordan det påvirker kunder at "det er så mange ledd". Det påvirker ikke kunder på noen som helst måte. :) Mine kunder bestiller fra meg og jeg bestiller inn fra selskapet. Kunden får personlig levering på døra, jeg hjelper dem med å finne ut hvilke produkter som passer for akkurat dem, de kan stille meg spørsmål når som helst uten å måtte dra til butikken og få et standard-svar og de får personlig oppfølging. Om det er noe jeg ikke kan svare på, spør jeg min sponsor. Hvis kunden er misfornøyd, leverer hun/han kvitteringen og produktemballasje til meg og får alle pengene tilbake. Jeg videreformidler dette til selskapet som gir tilbake til meg. Vi har 90 dagers fornøydgaranti og det står det klart og tydelig på kvitteringene (som vi selvsagt er forpliktet til å gi ut) og vi er forpliktet til å informere kunden om det i tillegg. 

     

    Du som skrev at produktene inneholder mer alkohol og "annet faenskap" enn aloe vera - jeg lurer veldig på hvor i all verden du får dette fra? Det er uhyre få produkter som inneholder noe som helst alkohol (kun hand sanitizer og shave gel) og de produktene er begge nylanserte så jeg tviler på at du har prøvd dem. "annet faenskap" må du gjerne definere litt bedre. Hvis det er f.eks parabener du mener så ja - det er det i flere av våre produkter og det er jeg glad for! Har du undersøkt litt om alternativene til det? Parabener er det som er forsket mest på og er det sikreste av det som er kjent. Vi vil ikke teste nye former for konservering uten dokumentasjon på at det er trygt. MEN det som er av parabener og andre slike stoffer må være der for at produktet ikke skal mugne og det er veldig lite av det. Hvis du ser på ingredienslisten på produkter så er det første ingrediens som produktet inneholder mest av. Aloe vera står som første ingrediens på mange av produktene og nær toppen på resten. Vi har også noen produkter der det ikke er en ingrediens i det hele tatt. I tillegg til å være verdensledende på aloe vera er vi også verdensledende på bie-produkter, så det er også en hovedingrediens i flere produkter. Gjerne fortell meg hvilke produkter du mener er "destruktive".

    Om noen har kommet med medisinske påstander i forhold til våre produkter, så kan du gjerne gi meg navnet på vedkommende i innboksen samt hva slags påstander det var, så skal jeg gi beskjed til deres veileder og evt. kontoret (med mindre dette var lenge siden - regelverket har forandret seg en del de siste årene og det var mer som var lov til å si før). 90 dagers garantien har derimot alltid vært der - siden vi startet opp i 1978, så jeg håper du fikk tilbake pengene dine hvis du hadde kjøpt noe.

     

    Tilbake til business-modellen - har dere hørt om Residual income? Det er litt av idéen med network marketing og flere nivåer, rekruttering osv. Først jobber man hardt for lite penger - så jobber man mindre, men får da fortsatt inntekt fra det man gjorde tidligere. Derfor kan man ikke regne timeslønn nei. Min timeslønn da jeg startet var ikke mye å skryte av. Jeg jobbet 6 timer + daglig og tjente mellom 1000-5000 i mnd. Nå jobber jeg 2-4 timer timer daglig og tjener 10 000-30 000 i mnd. Om et år - det kommer an på hva jeg gjør nå. 

     

    Og nei - de "på toppen" får ikke nødvendigvis mer mens de bare "slapper av". Et eksempel på det er at min sponsor for 4 dager siden kvalifiserte seg til 5 stjerners Hellas-tur, mens hennes sponsor ikke kom i mål med det samme. Jeg kan forbigå min sponsor og hele min upline hvis jeg jobber hardere enn dem. Og nei - det er ikke noe jeg har blitt hjernevasket til å tro. Det er noe man ser selv på businessmodellen og man trenger ikke være rakettforsker for å se det heller. 

     

    Jeg møter stadig på folk som ikke har hørt om Forever før, så markedet er ikke mettet. Folk trodde jo markedet var mettet i Norge for 3 år siden, men etter det har vi hatt den største veksten noen gang og Skandinavia kom på 2. plass i verden i 2015 (Forever er i 158 land). Det kommer jo nye mennesker hele tiden og det er stadig flere som ønsker en forandring av noe slag, enten med produktene eller muligheten. Vi løper ikke rundt hele tiden og prøver å finne nye kunder. Jeg har 30 faste kunder som handler jevnlig siden vi har forbruksvarer. De fleste ligger på 20-30 faste når de har opparbeidet seg en kundekrets. Da går fokuset over på å hjelpe andre til å gjøre det samme. Dere som har vært på møter og har reagert på at det kun er fokus på rekruttering der - det er fordi du har vært på et business-møte... Hvis du drar på et jobbintervju på kiwi så er det vel ikke naturlig at de skal bruke intervjuet til å fortelle deg om matvarer? 

     

    Du som snakket om zinzino - her har du faktisk litt rett. Jeg kjenner ikke veldig godt til det selskapet, men har snakket med en som var tidligere distributør og jeg har lest litt om det. Det er i utgangspunktet en lovlig business, men med en svært vanskelig businessmodell som gjør at det er vanskelig å lykkes... De bruker 4x4 systemet, altså at du må rekruttere akkurat så mange og alle de må rekruttere akkurat så mange. Det er ikke rom for at folk kan bygge i ulikt tempo eller ha ulike mål. Alle må klare akkurat det samme. Det er fortsatt ikke pyramidestruktur og så vidt jeg vet er produktene gode, men det er en håpløs forretningsmodell. Det vil si - den går ikke innenfor pyramidespill fordi problemene med den modellen er ikke av det slaget, men den er vanskelig og uetisk på andre måter. 

     

    Ja, det blir konkurranse på en måte, men vi jobber med personlig salg så det gjelder å være flink til å følge opp, være ærlig med kundene, svare på spørsmål etc. Jeg har aldri mistet mine kunder til andre fordi de er lojale mot meg siden jeg gir bedre oppfølging. De som behandler kunder dårlig, får ikke kunder. Det blir jo på samme måte som med andre butikker det - jeg handler bevisst på Rema i stedet for Coop selv om Rema er litt lenger unna - fordi det er hyggeligere betjening. Selv om andre har hatt tilbud har mine kunder handlet hos meg. Vi har ikke lov til gi rabatt heller - fordi vi skal konkurrere om kundeservice, ikke pris. 

     

    Statistikk om sannsynligheten for å lykkes kan ikke brukes i network marketing. Det blir litt som å si at sannsynligheten for å komme på landslaget i fotball er *** % basert på hvor mange i Norge som spiller fotball og da ta med alle skolelag osv...

    Det er ikke alle som vil gjøre karriere i utgangspunktet - noen vil ha produktene til innkjøpspris, noen selger litt for å dekke eget bruk, noen har det som en hobby, noen gjør det for å ha noe å gjøre i mammaperm eller som ufør, mange vil ha en ekstrainntekt etc. og det er stor forskjell på hvor mye folk gjør.

    Selv fører jeg skjemaer i teamet for å se hvor folk stopper opp. De fleste stopper opp når de ikke blir med på opplæringsseminarer (og nei, det er ikke masse penger det er snakk om - mye er gratis og via nettet og mesteparten av de fysiske arrangementene - som er ca 5 ganger i året koster 200 kr inkl mat. De store arrangementene koster opp til 2500 kr, men det forventes ikke at man er med på som ny heller). De som gjør alle basic punktene jeg ber dem om å gjøre, lykkes - uten unntak! 

     

    Det at mange velger å ikke nevne navn på selskapet før de sitter der sammen med dere er fordi mennesker som dere gir oss et ufortjent rykte og vi ønsker da å få muligheten til å gi dere hele bildet samtidig i stedet for at dere skal avvise det før dere har hørt noe fordi dere "hørte noe om at en venninne av en fetter prøvde seg på noe sånt en gang og det funka ikke". 

     

    Vi må heller ikke selge så og så mye for å beholde posisjon, men vi må selge for ca 6000 i mnd for å få betalt for salgene lenger ned (teambonus) for den måneden (Vi mister ikke muligheten til å være forhandler eller mister nivå eller rabatt, som flere her påstår). Dette er selvsagt fordi ingen skal "sitte på toppen og tjene masse på de under uten å gjøre noe selv". Jobber du ikke selv en måned, så får du heller ikke betalt den mnd selv om de du har rekruttert jobber og får sin lønn.

     

    Og til dere som skulle bli fristet til å igjen komme med kommentarer som: "dette har du tatt rett ut fra et av heftene" - nei, dette er mine ord. 

     

    Ps: For å sende postkort må jeg ha adresse, og de neste 5 stjerners-turene selskapet spanderer på meg og mannen er til Roma, Monte carlo og Barcelona - Hawaii blir litt senere. 

     

    Vær så snill og les igjennom med et åpent sinn og SPØR hvis noe er uklart, ikke prøv å lete etter feil du kan ta meg eller selskapet på - Spør. 

  7. Selvsagt er det ikke gøy å få det en driver med kritisert. Men la være å kritisere et konsept som virker shady fordi en ikke har lyst å såre den personen,blir feil det og. (men igjen bør en holde til sak og ikke person!) ;):)

     

    Kritikkem min er rettet mot MLM konseptet generelt og ikke nødvendigvis direkte mot Forever Living.

    Statestikk sier at de fleste som som prøver seg på MLM feiler. MlM selskapene legger ofte denne skylden over på selgerne istedet for konseptet i seg selv. At de ikke var gode nok, for late, ikke ambisiøse nok, at det krever endel å lykkes men en kan bli rik / sette seg tilbake i godstolen om noen år og se penga renne inn om en biter tenna sammen og står på.

     

    En trenger ikke å gå lengre enn til wikipedia.no for å finne ut at MLM er veldig kontroversielt og har et dårlig rykte

     

    https://no.m.wikipedia.org/wiki/MLM

     

     

    Sitat Til tross for at man da skulle tro at flere kunne tjene penger så lenge det omsettes produkter, viser statistikker det motsatte. I en undersøkelse gjennomført i 2004 fant man at sjansen til å tjene penger på produktbasert MLM var 0,05 % mot 9,6 % ved klassiske pyramidespill.[8]

     

    Det har blitt en klisjé at 97 prosent av alle som forsøker seg i MLM-bransjen mislykkes. For å imøtekomme disse statistikkene har de aller fleste MLM-selskaper ferdigskrevne forklaringer på hvorfor dette skjer, og hvorfor akkurat deres konsept skiller seg positivt ut.[9][10]

    Forklaringene er der fordi det stemmer... Jeg har sett det gang på gang. I mitt eget team blant annet. Jeg forteller folk hva de skal gjøre, de sier "ja" også lar de vær og kommer med unnskyldninger gang på gang før de etterhvert slutter. Disse har endt på NAV hele gjengen. De trodde network marketing var enkelt, så de taklet det ikke når de skjønte at de måtte jobbe. Mens jeg har sett andre som fyker rett til topps. Det er folk som allerede har en ståpåvilje og arbeidslyst. Folk som ikke gir seg så lett. Folk som aldri kommer med unnskyldninger til å ikke gjøre noe. 

    Er dere virkelig så naive at dere ikke skjønner at enkelte mennesker bare ikke gidder? I det vanlige arbeidsmarkedet også, så er det over 50 % som sier de vil ha sitt eget firma, men det er langt i fra 50 % som faktisk gjør det. 

  8.  

     

     

     

    Og hvis du leser det som står der jeg linket til, så ser du jo hvilke punkter som må være i orden for at man skal kunne være medlem. Det er kvalitetsbeviset.

    Det samme sa vel VW om motorene i bilene sine.....

     

    Og, du skal jo ikke kunne være tidligere straffedømt eller lignende for å jobbe i barnehage eller som lege heller... Men skitt au, har du sett.. Det er visst ganske mange som har klart det likevel.. Men dette MLM/Forever living må være unikt, for her STÅR det sort på hvit at dette er kriteriet for å være medlem, så da er det nok slik..

     

    Bare fordi det står et sted betyr ikke at det er sånn.

     

    edit: At jeg fortsatt gidder. Det eneste jeg ville frem til i starten var å få frem at dette er pyramidevirksomhet.. Men som en nevnte ovenfor her.. "Det er nyttesløst for oss å prøve å fortelle deg noe fornuftig når skylappene er på" så til de grader

     

    Du har jo ikke kommet med noe som helst fornuftig! For det er ikke pyramide! Jeg har motbevist alle argumenter. Dere aner ingenting om dette. Tror du virkelig at du - som tydelig ikke vet de mest grunnleggende ting om dette, vet mer om hva det er enn meg som driver business innenfor dette?

     

    Jeg vet ikke hva du jobber med, men se for deg dette:

    Hvis jeg hadde latet som at jeg er en ekspert på det du jobber med, og jeg hadde sagt masse dritt som ikke stemmer om jobben din, og så kommet med personangrep sammen med en gjeng med andre folk når du prøvde å forklare fakta... Ville du synes det var greit?

     

    Det er for faen dere som har skylapper. 

     

    Vet du hva? Dette er faktisk ganske grov trakassering og jeg er langt ifra den eneste som mener det - slapp av, det er ikke bare snakk om deg, men de fleste som deltar i denne tråden. Jeg og flere sliter virkelig med å tro at dere er voksne, oppegående mennesker... Det er virkelig trist at samfunnet har blitt sånn at voksne mennesker kapper hue av alle som følger drømmene sine. Jeg anbefaler at dere får dere en JÆVLA GOD psykolog.

    Men det er det vel jeg som trenger eller? Siden jeg har "feil" jobb? Har egentlig bare venta på den, så tenkte jeg skulle komme dere i forkjøpet. 

    Fuck off bitches. I've got a job to do.

     

    Les gjennom tråden en gang til, så ser du fort hvem som trakasserer hvem.

     

    Forresten, å "drive business" innebærer at man betaler skatt :wee:

     

    Du burde virkelig søke hjelp... Hvor mange ganger må jeg si det? JEG BETALER SKATT. Herregud, feige mennesker... Gjemmer seg bak en pc og er anonyme

  9. Du har ikke noe ordentlig å fare med, du kommer jo til kort hver gang noen plukker fra hverandre dine "argumenter" og motbeviser det med fakta.

     

    Og hvis noen har vært direkte ufin mot noen her, så tror jeg du skal ta deg et kikk i speilet.

    Hva slags fakta har dere kommet med? et par youtube videoer og blogger?

  10.  

     

    Maria,

     

    finner du noen uavhengige kilder (altså noen som står utenfor direct/network marketing) som støtter opp om at Forever Living ikke er mistenkelig likt pyramidespill?

    Hva med Norske myndigheter? Er det bra nok?

     

    Kilde?

     

    Det er jo det som er noe av poenget med direktesalgsforbundet... Selskapene som er godkjent der er godkjent av norske myndigheter etter norsk lov. 

  11.  

     

    Og hvis du leser det som står der jeg linket til, så ser du jo hvilke punkter som må være i orden for at man skal kunne være medlem. Det er kvalitetsbeviset.

    Det samme sa vel VW om motorene i bilene sine.....

     

    Og, du skal jo ikke kunne være tidligere straffedømt eller lignende for å jobbe i barnehage eller som lege heller... Men skitt au, har du sett.. Det er visst ganske mange som har klart det likevel.. Men dette MLM/Forever living må være unikt, for her STÅR det sort på hvit at dette er kriteriet for å være medlem, så da er det nok slik..

     

    Bare fordi det står et sted betyr ikke at det er sånn.

     

    edit: At jeg fortsatt gidder. Det eneste jeg ville frem til i starten var å få frem at dette er pyramidevirksomhet.. Men som en nevnte ovenfor her.. "Det er nyttesløst for oss å prøve å fortelle deg noe fornuftig når skylappene er på" så til de grader

     

    Du har jo ikke kommet med noe som helst fornuftig! For det er ikke pyramide! Jeg har motbevist alle argumenter. Dere aner ingenting om dette. Tror du virkelig at du - som tydelig ikke vet de mest grunnleggende ting om dette, vet mer om hva det er enn meg som driver business innenfor dette?

     

    Jeg vet ikke hva du jobber med, men se for deg dette:

    Hvis jeg hadde latet som at jeg er en ekspert på det du jobber med, og jeg hadde sagt masse dritt som ikke stemmer om jobben din, og så kommet med personangrep sammen med en gjeng med andre folk når du prøvde å forklare fakta... Ville du synes det var greit?

     

    Det er for faen dere som har skylapper. 

     

    Vet du hva? Dette er faktisk ganske grov trakassering og jeg er langt ifra den eneste som mener det - slapp av, det er ikke bare snakk om deg, men de fleste som deltar i denne tråden. Jeg og flere sliter virkelig med å tro at dere er voksne, oppegående mennesker... Det er virkelig trist at samfunnet har blitt sånn at voksne mennesker kapper hue av alle som følger drømmene sine. Jeg anbefaler at dere får dere en JÆVLA GOD psykolog.

    Men det er det vel jeg som trenger eller? Siden jeg har "feil" jobb? Har egentlig bare venta på den, så tenkte jeg skulle komme dere i forkjøpet. 

    Fuck off bitches. I've got a job to do.

    • Liker 1
  12. Der kom den ja; det vanlige argumentet med dette magiske Direktesalgsforbundet. 

     

    Gidder du å fortelle meg hvorfor dette er et kvalitetsbevis? 

     

    Og så kommer de, argumentente om "børsnotert selskap", "vært her siden attenfirreåførr", "ikke pyramide, men multi-level-marketing". Nei fyfan, jeg kjenner jeg har disse selskapene og deres slue fremgangsmåte som er i en gråsone til loven langt oppe i halsen. 

     

    Det er nyttesløst for oss å prøve å fortelle deg noe fornuftig når skylappene er på og selskapet spanderer konferansetur ser jeg. 

    Hvis du er så negativ til mine argumenter, hvorfor kommer du ikke med noen fornuftige argumenter selv? 

    Hva vet du egentlig om network marketing?

     

    Og hvis du leser det som står der jeg linket til, så ser du jo hvilke punkter som må være i orden for at man skal kunne være medlem. Det er kvalitetsbeviset. Det blir som om du hadde spurt om jeg er en ekte hjelpepleier (for å ta et eksempel) og jeg hadde vist deg fagbrevet. Men så klart så gidder ikke du å lese det jeg linket til, fordi du er ikke interessert i å forstå, du er interessert i å krangle.

  13. Et negativt aspekt kan være det at det blir billigere å melde seg inn for å kjøpe produkter til seg selv isteden for å kjøpe fra en selger som allerede er medlem. Det betyr at selgeren ikke tjener penger på salg av produkter.

    Med mindre de kjøper veldig mye så vil de fleste være kunder, både fordi de synes det er enklere da jeg tar meg av det meste og fordi da slipper de frakt. :) 

  14.  

     

    bare 2 av disse hadde over 500k i inntekt i fjord og bare en hadde over 1mill , alle har Enkeltpersonforetak av forelige slag registrert på seg , Torun er jo helt klart en frontfigur i foreverliving i norge etter hva google forteller meg .

    I fjor kanskje. Men det viser jo for faen ikke hvilken inntekt de har nå. Dette er mennesker som har hatt svært rask vekst, flere av dem startet i fjor.

     

     

    Ettersom selskapet ditt har drevet med dette siden 1970-tallet, kunne du kanskje nevnt noen som begynte før 2014?

     

    En veldig enkel grunn til at jeg nevnte folk som ikke startet for lenge siden er for å samtidig vise at man trenger ikke å komme inn "først" for å tjene penger. Disse menneskene er 100 eller flere ledd nedover. Men du vil ha en som startet for lenge siden? Javel - Rolf Kipp, John Curtis, Jayne Leach. Rolf har jeg møtt, John og Jayne skal jeg møte i januar når selskapet spanderer reise på meg og mannen igjen..

  15. dette ser ut som en treningsfilm fra forever living , her er alle bonus systemene forklart , den forteller et annet bilde en op angående bonuser ( dog kan være andre systemer i andre land som er mere pyramide vennelig ) og her er det jo meget klart hvor mye som går til og betale bonuser av salgsummen 

    https://youtu.be/3h0KrHsfPrI

     

     

    Hva er annerledes i denne videoen enn hva jeg har sagt? Og hva mener du er feil med det?

  16. En skal være forsiktig i slike diskusjoner at en angriper sak (MlM konseptet) og ikke person. Så beklager om du tar noe av det jeg skriver personlig Det er så absolutt ikke meningen.

     

    Jeg er bare skeptisk til hele MLM konseptet, og jeg er ikke den eneste. Så å prøve å gi det litt konstruktiv kritikk burde være lov :)

    Som sakt har jeg flere i min omgangskrets som er i diverse MLM konsepter og jeg har selv blitt forsøkt rekrutert. Derimot gikk pyramidespill alarmen min relativt kjapt. Selv om det er i grenseland ifølge loven har det litt for mange fellestrekk. Nå vet jeg ikke direkte med Forever Living men MLM konsepter generelt har et dårlig rykte. Forretningsmodellen er rett og slett dårlig i det store bildet.

    Det blir gitt store forhåpninger om at så lenge en virkelig står på så kan en om noen år tjene bra med penger og jobbe mindre. Ofte blir en oppfordret til å delta på kurs og sagsserminar (for en liten sum forstålig nok) rekrutere flere, bruke og kjøpe produktene selv, selge abonnement til venner og bekjente, kjøpe salgsmaterialet og MLMbøker.

     

    Da jeg ble forsøkt rekruttert så fikk jeg beskjed om å rekrutere først 4 kunder og så 4 nye distrubitører. For så å hjelpe disse 4 distrubitørene med å skaffe og selv skaffe 4 nye distrubitører og 4 nye kunder samtidig som jeg selv måtte skaffe tilsvarende nye kunder på abonomanget.

    Grunnlønnen ville øke for hver gang en fikk minst 4 under seg til å gå opp et nivå + provisjon på salget.

     

     

     

    Et annet problem med MLM konsepter er rett og slett at folk får det opp til halsen til slutt. En har kanskje fått 4-8 diverse henvendelser om å være med på homeparties eller bli med å ta en kaffe for å diskutere en fantastisk business mulighet!

    Vennskap blir ikke lengre kun vennskap. Ikke at en skal dra alle selgere under en kam.

     

    Det er ikke noe galt i å prøve å starte opp en egen business og det er sikkert noen som klarer å tjene bra penger på MLM , men folk flest vil ikke gjøre det.

    Istedet vil de bruke mer penger på kjøpe inn produkter til eget forbruk, salgskurs/events og ikke minst mye tid.

    Jo flere som rekruterer en "downline" i omganskretsen din, jo flere "konkurenter" får en , markede blir mettet etterhvert og folk vil falle fra.

     

     

     

    Kom forest over denne artikkelen som beskriver det ganske bra.

    https://sometimesmagical.wordpress.com/2014/04/12/cult-spotting-101-breaking-down-multi-level-marketing-schemes-guest-post/

     

    Ellers har du også denne fyren på youtube som har mange bra videoer angående MLM

    Mye av dette har jeg allerede forklart og denne bloggen er jo bare latterlig. Jeg har kommentert direkte inne på bloggen, så dere kan jo lese der når (hvis) det blir godkjent... Men bare for å nevne et par ting - i MLM er statistikken på hvor mange som lykkes totalt irrelevant fordi det er så mange forskjellige grupper. Noen vil bare ha produktene til innkjpøspris, noen vil ha en ekstrainntekt, noen kommer aldri ordentlig i gang, noen finner ut at det ikke passet for dem (men av-registrerer seg sjeldent med mindre det er medlemsavgifter, som det forresten ikke er i mitt selskap), noen tror det er en "Get rich quick" metode og gir seg når de skjønner at de må jobbe hardt, noen er utålmodige eller takler ikke motgang (som man som regel får i starten) etc...

    En annen ting, siden man i legitime selskap kun tjener noen få ledd nedover, stemmer ikke eksempelet hans med at det er begrenset hvor mange ledd nedover man kan gå. Han kaller oss "ansatte" - selskapene ansetter oss ikke, så det viser jo hvor lite han har satt seg inn i dette. Det som blir beskrevet både på bloggen og i videoen ang hvordan opplæring er så langt ifra sannheten man kommer. 

    Ingen av disse har noen som helst kunnskap om dette, det er helt tydelig.

  17. Poenget er at JEG nekter for det DERE viser til? Se deg i speilet for faen. Nei, når dere holder på sånn så skjønner jeg godt at folk ikke tør å skrive direkte her. De sender meg heller melding. 

     

    Men i svarte faen da, JEG BETALER SKATT. HAR DERE FÅTT DET MED DERE NÅ?!

     

    Er det mulig?  :nei:

     

    Btw, jeg pusher aldri produkter eller muligheten på folk. Jeg spør selvsagt om det er noe de kan tenke seg å teste ut, men har de sagt nei, så har de sagt nei. Jeg spør alltid på måter som gir dem en enkel exit-mulighet, spesielt om det er nære venner og familie. Som regel kommer jeg bare med anbefalinger også sier jeg at de kan ta kontakt med meg dersom de har lyst til å bestille eller de kan bestille fra nettbutikken min.

    Men min hovedstrategi er ikke å kontakte folk engang. Jeg bruker facebook-siden min og bloggen, så kan de som er interessert kontakte meg. Jeg holder kun helsekvelder for de som spesifikt ber om det.

    Jeg kan selvsagt ikke snakke for alle andre, men dere angriper meg personlig uten at jeg har gjort noe som helst "galt" verken etter loven eller moral.

    Har jeg en eneste gang i løpet av denne "samtalen" spurt om noen vil kjøpe produktene eller bli med i teamet? NEI. Er jeg da en pushy selger? NEI. Så jeg synes dere kan gi faen i å fremstille meg som det.

     

    Dere må ha et forbanna kjedelig liv i grunn. 

    Jeg er i denne tråden fortsatt fordi jeg har fått henvendelser fra folk som genuint ønsker å vite mer om dette, enten kun for opplysning eller fordi de er interessert. Hvorfor er dere fortsatt her? For å hakke på meg?

  18. Herregud, se på hva dere har skrevet da. Jeg kunne anmeldt dere for trakassering, men så lavt gidder jeg ikke synke. Du prøver å åpne øynene mine? For hva? Du har jo tydeligvis ikke peiling på dette, men det har jeg. Hvordan kan du forvente at jeg skal være åpen for noe av det du sier når du er så vannvittig trangsynt til det jeg sier? Prøv å åpne øynene dine selv du.

     

    Og ja, det er det generelle inntrykket folk får når de leser tråden. Jeg har fått mange tilbakemeldinger på det.

  19.  

     

     

    Forklar hva du mener med det da?

    At de har muligens andre inntekter enn forever living, som ett tillegg.

    Det som er mest morsomt med denne tråden er at du Salvesen prøver å drite ut et menneske som prøver å jobber for å tjene penger, men hyller alle som kommer til landet og lever på andres skattepenger resten av livet uten å jobbe en time.

    For en latterlig kommentar..

     

    Latterlig? Bare fordi ikke alle har samme mening som deg? Dere har kommet med personangrep og prøvd å trykke meg ned lenge nå, og når noen andre er på "min side" så er det latterlig? DU er latterlig.

  20. Har du tenkt på at eksisterende og potensielle kunder kanskje følger med på denne tråden? Du virker veldig umoden og har veldig kort lunte. Er det slik du oppfører deg ellers også så har du ikke noe innen salg og kundepleie å gjøre. Ta et anger management kurs, og be en moderator om å slette denne tråden.

    Har JEG kort lunte? Gå igjennom hele tråden. Jeg har forsøkt i snart en måned å være saklig og forklare dere hvordan dette fungerer. Dere har kommet med personangrep gang på gang og kunne ikke gitt mer faen i å faktisk prøve å forstå. Så at jeg etter så mye bullshit blir littgrann irritert er vel en selvfølge. Er vel heller du/dere som bør søke hjelp når dere tydeligvis synes det er så jævlig gøy å tråkke på andre mennesker over nettet. 

    Ja, jeg har kunder og potensielle kunder her, som nå, etter å ha lest dette, er interessert i businessen også. Tenk litt på det du. Det er ikke alle i dette landet som er like trangsynte som deg, og takk gud for det, ellers hadde vi alle gått rundt som zombier.

  21.  

    Og hva mener du med at Torun er en frontfigur? Ho har ikke noe eierskap på noen måte, men hun er en av de beste forhandlerene i Skandinavia og hun er min upline.

     

    Har jeg sagt noe om dette? jeg sier at flere har roller i selskap som sannsynligvis gir dem inntekt.

     

    Du får tro hva du vill, men som sagt flere ganger allerede. Vi får prates om ett år og se hva du sier da. 

     

    Forklar hva du mener med det da?

×
×
  • Opprett ny...