Gå til innhold

Kikapot

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kikapot

  1. Jeg leier hybel og har bodd her i mange år. Det flyttet nylig inn en ny person i nabohybelen. Vi bor vegg-i-vegg.

     

    Hun klagde på høye lyder fra min hybel til utleier. Snakking og TV. Etter dette har jeg snakket så lavt jeg klarer etter kl 23, og har på TV så lavt at jeg må konsentrere meg for å høre hva som blir sagt.

     

    Det var ikke godt nok, så jeg begynte å bruke headset istedenfor. Ikveld kl 23.20 satt jeg og snakket med en helt normal, nokså lav stemme på skype. Hun banker i veggen. Jeg begynner å hviske istedenfor.. En liten tid etter banker hun i veggen nok en gang.

     

    Hun må være hypersensitiv for lyder.. Jeg kan ikke fatte og forstå at hun kan høre meg i det hele tatt, når jeg såvidt kan høre meg selv snakke. Hva gjør man i en slik situasjon? Det er uaktuelt for meg å flytte. Har hun noe rett til å klage noe videre, når jeg tar såpass mye hensyn som jeg gjør?!

  2. Jeg har gjort pilen som er på shortcut iconene gjennomsiktig igjennom registery. Det funket fint det, men etter restart er det ofte en svart firkant på ikonene istedenfor. Den forsvinner som regel etter en stund, alt fra 10 min til 2 timer. Noen som vet hva jeg kan gjøre for å fikse det?

     

    Gv6wSy2.png

  3. Nå er jeg dritlei. Jeg bor i en leilighet ovenfor min mor, og bruker internettet deres. Tidligere brukte jeg WIFI, noe som var veldig ustabilt - jeg har nå fått dradd en kabel igjennom veggen og opp til min PC. Trodde jeg skulle bli kvitt ping spikes men den gang ei..

     

    Det har seg sånn at når de i underetasjen f.eks laster en youtube video så spiker pingen min, gjerne fra 30-200. Noe som gjør det umulig for meg å game csgo. Jeg har ringt NEXT GENTEL (Isp) FLERE ganger, og de sier det ikke er noe de kan gjøre noe med, at det går på hastigheten. Vi får 17 up, og 1 ned, uten mulighet til å oppgradere. Er det virkelig INGENTING jeg kan gjøre? Har dere noen forslag?

×
×
  • Opprett ny...