Gå til innhold

Martin Lind

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martin Lind

  1. Og til TS, er pcn re-installert? altså fjerna du alt på den? Hvis ikke og du brukte chrome, kan du se hvor pcn er nå. Usikker på firefox og IE/Edge, men tipper de bruker samme system. Jeg tror også om du hadde bruker i win10 koblet opp mot emailen din kan du sjekke hvilke IP adresser som har vært logget på den. Er ganske mange metoder for å sjekke hvor pcn er om den ikke er re-installert av deg på forhånd.

    Reinstallerte den helt før den ble overlevert..

  2. Har han profilbilde på Facebook? Utenlandsk navn? Mange svindlere der. Du kan alltids anmelde det, men saken blir garantert henlagt, så jeg ville nok droppet det.

    Ja, han var 100% norsk statsborger, fra samme område, og jeg har møtt han så jeg er sikker på det. Ja, tenkte at en anmeldelse mest sannsynlig kom til å bli henlagt.

  3. Jeg ville kontaktet kjøper og sagt at du har tenkt å anmelde forholdet, om ikke annet kan det dytte igang en betaling.

    Problemet er at jeg ikke får noe kontakt med han. Han har ikke sett de siste meldingene på facebook, og jeg har ingen annen måte å kontakte han på.

  4. For halvannen mnd siden la jeg ut min laptop på en lokal salgsgruppe på facebook. Jeg hadde kjøpt meg ny pc og hadde derfor ikke bruk for den gamle. Det var en 4-5 år gammel asus gaming-pc med passelig bra specs for sin alder og fungerte fint. Jeg startet med hbo. 1000, og det endte opp på 2200 kr.
    Budvinner informerte meg at han ikke var i byen før førstkommende helg, og jeg sa at det gikk bra å hente den da. Helgen kom og jeg spurte om han hadde mulighet å hente den. Han spurte meg da om jeg kunne komme med den til hotellet han var på, noe jeg sa gikk greit. Deretter spurte han meg om jeg hadde samme bank som han, noe jeg ikke hadde, men vi ble enige om at han skulle overføre pengene med en gang. Han fikk pc'en og jeg dro hjem uten noe bevis for at pengene var overført (dumme meg..).

    Han sa da at han ikke hadde med kodebrikken sin, og skulle overføre med en gang han var hjemme. Det gikk noen dager uten at pengene var på min konto, så jeg begynte å purre, men har ikke fått noen svar fra kjøper etter det.

    Alt dette har jeg i skrift, riktig nok ikke en kontrakt, men en slik avtale på facebook er vel like bindende?

     

    Det jeg lurer på er om jeg kan gjøre noe for at jeg skal få de pengene? Kan jeg anmelde dette eller noe lignende?

     

    Hadde det vært snakk om et par hundrelapper så hadde jeg ikke orket å bruke spesielt mye energi på det, men her er det snakk om 2200 kroner, noe jeg gjerne trenger som student.

    Jeg har dessverre ikke adresse eller fått bekreftet telefonnummer, da han ikke har svart på noen av samtalene mine.

     

    Setter pris på alt av svar.

    • Liker 1
  5. Da har jeg hentet pakke på posten som inneholdt en asus gl502vt med nvidia gtx970m gpu. Bestilte denne for en uke siden. Har ikke kjøpt ny pc på 5 år, så det begynte å merkes at min gamle rog-pc var på tur å bli litt sliten, og jeg trengte en ny. Har alltid vært fan av asus rog-serien og ble litt forelsket i gl502 når den kom ut, derfor begynte jeg å spare til denne.

    Problemet mitt her er at like etter jeg bestilte pc'en, lanserte de gl502vm og vs, som har de nye pascal-grafikkortene fra nvidia, 1060 og 1070, som ikke er i mobilversjon, men samme som sitter i stasjonære. Kommer sikkert en med 1080 også, men det tror jeg ikke pengeboka blir å like så godt.

    Gl502vm med 1060 har de ihvertfall på komplett til 16k, men finner ikke gl502vs med 1070 noen plasser.

    Jeg lurer på om jeg skal vente til 1070 kommer til salgs for så å bytte til den, eller kommer den i det hele tatt til Norge?

×
×
  • Opprett ny...