Gå til innhold

Chizzi_RoXe

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chizzi_RoXe

  1. et paradoks angående ip adresser så var det noen som for lenge siden ( husker ikke hvor jeg så de hen) skulle lage fler hverdagslige ting med egen IP adresse . da var det snakk om alt fra lyspærer ( for at den skulle si i fra når den var gått) til andre større ting.

     

    en lyspære trenger da ingen ip adresse.

    hvis nå kjøleskapet elle tv får en egen adresse så kaller jeg det for ren sløsing.

     

    da er det ikke rat at de går tom.

     

    Kan aldri tenke meg at TV'n din, pc'n, telefonen osv har helt egen online IP. Hver og en her til lands har jo router ? Ja, enhetene har IP men du har delt dem ut selv av din egen router bak din online IP. Så selv om din online IP er 10.123.456.89 så kan alt bak din router være 192.168.0.XX

     

    Syns å huske GET reklamerte med for mange år siden at du fikk flere IP'er ved bruk av vanlig switch u/ router med kabelmodemet deres, noen som kan bekrefte?

  2. Eh... hva var nytt med denne? har splitter lik selv som står 1 meter unna, den er vell snart 3-4 år gammel med innebygd regntrekk?

    Ikke fungerer regntrekket heller, fordi laptop'n ligger jo i egen lomme (nærmest ryggen din når du har den på)

    Når det da regner, så renner det vann inn på toppen som en bekk og dette sildrer mellom sekken og ryggen din. Utrolig innovativt!

     

    CR.

  3. "Rett-hendt" aka venstre-hendt her. :p

    Totalt unødvendig søppel, er venstrehendt og bruker vanlig høyrehendt mus uten problem, kan bruke både venstre og høyre som jeg selv ønsker, men for de med fetish for kun venstre så er det jo en god nyhet da :) Såg ut som noen kvasse speccs på den, men er fortsatt storfornøyd med ms sidewinder musa.

     

    Litt enig med GullLars oppforbi om at dette er twitter nyheter, bare som en notis, så kunne jeg fått det som en RSS feed på mitt G15 i lcd skjermen :>

     

    Lefty out!

  4. Hei hei folkens, kjøpte meg ett HIS Radeon HD4670 IceQ 1gb AGP.

    Mottok pakka i dag tidlig, og jorda meg selv og satt kortet i pc'n.

     

    Oppsettet mitt er som følger:

    3gb DDR CL2 (Geil)

    Amd Athlon 3200+ s939

    3x WD 200GB harddisker

    Nec AG-3500ND dvdrom

    Bzerk 500W PSU

    1tb WD Sata-disk

     

    Problemet er det at jeg får 70-100% cpu bruk av Hardware Interrupts i process explorer.

    Tenkte at det var sikkert software relatert så boota til safemodus i windows XP pro men

    problemet var der enda, tragisk nok. Noen tips til dette? Fant noe på nettet at på noen systemer i sjeldne tilfeller hindrer biosen i skjermkortet å starte opp skikkelig med DVI-skjermer pga. måten USB er implementert i systemet. Prøvde å deaktivere USB i HK-bios, fortsatt ingen endring :(

     

    DOA eller driver relatert? I have no clue!

     

    På forhånd takk for svar.

    *bump*

  5. Eventuelt kjøpe den billigste Xbox 360-en til rundt 1500,- med minst like god funkjonalitet.

     

    Popcorn Hour A100 er også et alternativ, da man slipper viftesurr mens man ser film.

    Men til gjengjeld kan man jo ikke spille spill på den, så er vel smak og behov.

    Den popcorn hour så jo genial ut. Må kansje skaffe meg en slik en etterhevert.

     

    :love: Kjøpt, betalt og pre-ordered. Hvorfor har ingen sagt dette før? O.o Genialt ! nå kan jeg hive pentium 3 pc'n som står i stua og samler støv :D (A-110 :D)

  6. Har nå sotte å klødd meg i skallen talløse ganger over hvorfor i **** musa og tastaturet "hakker" eller er helt dødt, har reformatert, fått ny bios og aller nyeste driverene til denne 1640Z laptop'n... Har holdt på i snart 5 timer... trodde det var software relatert. Så leser jeg her at det er så enkelt som å ta batteriet ut (batteriet er flatt uansett og dødt for lenge siden) så jaja... prøvde å ta ut batteriet. ****'n SUCCESS!

    Åååå så deilig! ENDELIG! Jeg bøyer meg i støvet for dere folkens, det er såpass enkelt at du kan ta ut batteriet. :new_woot:

  7. Har en Acer Aspire 7520 med 8400M, denne maskina ble annonsert som "Gaming" bærbar for ett lite år siden, og den blir så inn i hule varm når jeg spiller, og det er definitivt ikke no spill kort som står i, feila som er lista opp er forøvrig veldig godt kjent, feil med skjermbildet, restarting i fleng, ikke noe skjermbilde i det hele tatt og godt at problemet er nå komt opp i søkelyset.

     

    Prøvde å ringe til Acer i dag og kanskje se om de var klar over det, fikk snakke med ei svensk ei, hu forstod 10% av hva jeg sa så det hjalp jo ikke, men nei, de var ikke klar over noe sånt (selv om de hadde hatt ganske mangen inne av denne typen) Og kunne ikke tenke seg at det var grafikk kortet som var feilen, det var helt sikkert bruken av pc'n, fikk nesten en leksjon i trygg pc bruk :S

     

    Følte meg litt lurt av selgeren, jeg var ren stasjonær geek for ett år siden, og hadde ikke peiling på skjermkort, en kompis sa at 8600M var übert, og da tenkte jeg 8400M var noenlunde rett under, spurte selgeren og han sa det var like bra, BS!

     

    Sorry for OT forresten, men hvor skal jeg eventuelt addressere dette problemet? (For å få noe svar ang varmeproblemene)

  8. Jeg har mine mistanker til at det blir vanskelig å lage optiske forbindelser mellom løse komponenter. F.eks hvordan får man optisk kontakt mellom et skjermkort og et hovedkort? Optolederne er jo bare 50 mikrometer i diameter og tillater nok ikke noe særlig gap mellom de to endene som skal møtes. Den type presisjon tror jeg er vanskelig å få til mellom to "løse" komponenter som skal settes sammen. Det gjelder også CPU<->hovedkort. Jeg tror derfor at det i starten vil begrense seg til faste kretsdesign. F.eks mellom GPU og skjermkortminne siden disse sitter fast i hverandre fra fabrikken. Evt. mellom CPU'er som er loddet på hovedkortet.

     

    Ikke for å kritisere men dette er jo så absolutt mulig, ha ett par fiber porter på hovedkortet og en kabel fra den "løse" hardwaren som du stikker inni hovedkortet, men det også ha en fixed kontakt mellom skjermkort / hk tror jeg ville blitt vanskelig med tanke på lysspredning og nøyaktigheten på plasseringen av pluggen. Tenkte du f.eks en slags hånd-i-hanske løsning sånn som pci-e kort passer i kontakten sin?

     

    Hva jeg tror derimot er at det er fullt mulig, har jobbet med fiber en del og det å ha en kontakt på skjermkortet med si... 5-10cm slark på og plugges rett ned i hovedkortet, burde gå fint :)

  9. Ikke glem at det er NC og TN som bygger og drifter de eneste nettene med tilnærmet full dekning i dette landet. Alle andre er rene videreselgere eller har roamingavtaler med en av disse to. Så jeg er ikke sikker på at det hadde vært for vårt beste om TN "blødde" ihjel, (som du skulle ønske)...

     

    Ja du har ett poeng der, forbannes over at telenettet ikke er statlig eid :blush:

    På den måten ville du hatt like god dekning uansett hvilken operatør du vil ha.

  10. Viss ikke hardwaren tåler det så har jo du garanti :) Jeg for min del har en Acer Aspire 7520 med NV8400 skjermkort, 2gb ram, 2x 160gb harddisk og en Amd Turion TL-58 prosessor, dette er _svær_ maskin syns jeg fordi den har 17" wide skjerm, og det er en puslete maskin i forhold til den du snakker om. (Ytelse/Wattmessig)

     

    Og jeg kan ikke sitte mere enn en time med denne på fanget, er det skrivebordserstatter du skal ha deg tenkte du? eller bær(slep)bar pc ? Det som kan bli problemet med den du skal ha deg er lufttilstrømningen under selve laptop'n. Har du den på fanget (viss du klarer heten) så kan buksa di "plugge" igjen åpningene og du får en selvforskyldt overoppheting, og du mister garantien (om de klarer å bevise det hehe:))

     

    Men du får velge selv ;)

     

    C. R.

  11. Haha, ja det måtte jo komme! "Fikse opp" her i Norge betyr det samme som at veiavgiften (Fått "nytt" navn til Årsavgift) går til vei, noe den ikke gjør ;) Etter min mening er dette bare for å redde ansikt, syns det var noe om at de var blitt advart mot dette før?

     

    Alikevell så har de hatt det kommende og de fortjener det så j****, dette er maktposisjonsmisbruk, er glad monopolet deres ble oppløst for mange år siden, selv om de eier det meste av fastnettet og mobilnettet. Underleverandør er og blir en leverandør, de skal følges opp etter HMS regler såvidt jeg har forstått så de kan bare ligge og blø, jeg har skifta til tele2 som operatør for lenge siden. (Billigere ;p)

     

    Føl fri til å kritiser meg, ingenting som er mer lærerikt :)

     

    C. R.

  12. Grattis med dagen! Ta noen pils og sleng en grandis i ovnen ! :new_woot:

    10 år siden ja, jau det kan veldig godt stemme det, skjedd masse på denne

    sida, siden første gang jeg var i en alder av 9 år og bitt av data-basillen :)

    Nå er jeg da 18 år så det er en stund siden kan du si ;) (22.03.90)

     

    Gratulerer til oss alle!

     

     

    Edit: For mye tekst XD

  13. Steike, spørsmål to var en liten hissig gråtass oppfunnet av en ond og lumsk skribent.

    Av alle de 2500 bildene, så var det vell 2 av de du kunne så vidt skimte hva det stod på DT 250 sine sidebøyler

    Herlig spørsmål når du må grave litt for å finne ut =)

    Kunne ikke fått noe hint om hva premien er den 24. vell ? :)

    (Mumser i meg en grandiosa) Nam.....

  14. Blir nok bra det her, det at de lager en egen "IFPI" er jo ikke trakassering eller noe av domenet deres, med tanke på at IFPI sin lease på domenet gikk ut kjøpte TPB det og lagde sitt IFPI, det at det kan være misvisendes er en annen sak, det at IFPI.com kanskje var bra besøkt før så kommer de nå til en torrent side eller "interest of pirates" side, veit ikke om det var helt det jeg tenkte å skrive men kommer ikke på noe bedre.

     

    Hvorfor er det alltid slik at når en torrent side gjør noe så blir det publisert på nett og tv? Dette er unødvendig, er som om vi skulle følge våpenhandelen i USA til midtøsten, blir litt for tragisk. Det skjer, ja, men det at sider med rykte på seg alltid skal få "negativ" publikasjon er litt drøyt, tviler på at TPB må gi fra seg domenet, som sagt tidligere, de gjør ingenting ulovlig i sitt land, Sverige

     

    Chizzi_R

×
×
  • Opprett ny...