Gå til innhold

roht

Medlemmer
  • Innlegg

    282
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av roht

  1. Har lært meg Swiftprogrammering og har nettopp lansert min første app ut på Apple Store. Den oversetter tekst eller tale frå bokmål til nynorsk.  Ganske stolt! Anbefalar å teste programmering ut, om det så er det eine eller andre språket ein har lyst til lage noko i.

     

    Nokon som har gode idear for å markedsføre privatutvikla apper? (Bortsett frå å skamlaust peike til signaturen min ... :tease:  )

  2. PSN id: zelluz

    28år.

     

    Blir ein god del MGS framover vil eg tru. Har også vurdert å kaste meg på Destinybølgja (spelte betaen), men treng sjølvsagt då fleire folk som er ivrig på TTK og som ikkje har noko imot å spele med ein "newbie" :)

  3. Takker for et meget godt svar sindres!

     

    Angående arealmåling stod dette i annonsen:

     

    Det gjøres oppmerksom på at arealmåling er utført iht. takstbransjens retningslinjer for arealmåling av bolig 2008. Fellerarealer og eventuelle boder i fellesarealer er ikke tatt med i arealberegningen. Yttervegger er skjønnsmessig medregnet i BTA.

     

    Det her er et alminnelig bruktboligsalg ja.

     

    Trur de at jeg har en god sak da? Disse to kvadratmetrene vil nesten tilsvare 94 000kr hvis man regner pris per kvadratmeter!

  4. Hei,

     

    har nettopp kjøpt leilighet for første gang i mitt liv, og holder på å flytte inn for tiden.

     

    Denne leiligheten var oppgitt til 34 kvadratmeter på finn.no-annonsen, og prospektet sier ca 34 kvadratmeter.

     

    Men når jeg nå har fått alle papirene knyttet til leiligheten ser jeg på plantegningen over leiligheten at kvadratmeteren er på 32.

     

    Nå er spørsmålet mitt, kan jeg kreve litt av summen tilbake da 2 kvadratmeter, evt litt over 6% av arealet ikke finns? Er dette selgers, megleren eller rett og slett min feil?

     

    Hadde glatt godtatt dette avviket hvis det hadde vært snakk om en stor leilighet, men det er jo ikke, og 2 kvadratmeter ekstra er jo en liten sofa for eksempel.

     

    Takker på forhånd for all hjelp!

  5. Hei alle sammen.

     

    Jeg har til nå jobbet deltid gjennom et bemanningsbyrå hos en bedrift i snart over 1,5 år. Denne julen går kontrakten ut, og siden bedriften jeg jobbet hos har ansatt folk i fulltidsstillinger, blir bemanningsbyrået derfor faset ut. Dette betyr jo at jeg står uten jobb og lurte på hva slags rettigheter jeg har i denne situasjonen? Jeg hørde rykter om at en får dagpenger eller noe sånt hvis man har jobbet så og så lenge, er det noen som har peiling på dette?

     

    Kjipt å miste deltidsjobben sin etter så lang tid, spesielt når man er en fattig student som trenger litt ekstra penger...

×
×
  • Opprett ny...