Gå til innhold

-ɐMoԀ-

Medlemmer
  • Innlegg

    1 700
  • Ble med

Innlegg skrevet av -ɐMoԀ-

  1. On 6/28/2022 at 11:45 AM, onkel_jon said:

    Telefonen har alltid støttet 5g og volte, står på nettsiden dems. Mens operatøren din har enten skrudd på 5g der du bor eller så roamer du hos telia eller telenor som har 5g.
    Her ser du hvor ice har 5G, er mest i by områder

    https://www.ice.no/dekning/5g/

     

    https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-xr-20?sku=VMA750Y9FI1CN0

     

    Share the action with super-fast 5G

    Ice har ingen 5G roaming avtale med Telia ifølge KS

    • Innsiktsfullt 1
  2. 15 minutes ago, :utakt said:

    Nye "smitterekorder" dag etter dag. Antallet innlagte på sykehus tikker stadig oppover. Jeg fanget opp et sted at vi har 289 intensivplasser til vanlig, i går var 103 av dem belagt av covidpasienter. Med 316 innlagte totalt er vi altså der at nesten 1/3 av de som blir innlagt på sykehus trenger intensivbehandling. Apotekene melder at de går tomme for selvtester. Boostere til de eldste går fremdeles tregt. 

    For en farse.

    blir nok værre ;)

  3. 29 minutes ago, Kazuo said:

    Nå prater du rett ut tullball.

    Narrativet satt av media med flere er jo at dette er farlig for alle, om det er døden eller long covid.

    Vi ser jo en rekke eksempler her inne når man har prøvd sette fokus på dette der man får som tilsvar at "jo, men se på USA da der døde 100 under 20år" eller se på denne saken her" der en mor døde sammen hele familien og de var alle under 40år " osv osv..Eller tilsvar der man får slengt i ansiktet at en eller annen random fotball keeper ble jo innlagt med alvorlig covid så derfor må alle oss andre passe oss og frykte dette farlige viruset.

     

    Jo det er farlig for ALLE. Fatter ikke at dere ikke skjønner hva som skjer om man bare lar viruset løpe løpsk.  F U L L E sykehus= 0 eller veldig lite annen helsehjelp, som også KAN inkl. Supermannen deg og alle andre "friske".

    • Liker 4
  4. 3 hours ago, GiaMahan said:

    Ut ifra det jeg så, så var det voldsomt mye skyting og en voldsom måte å kjøre ned noen, det er derfor jeg reagerer. Greit nok å handle i nødverge, men man skal fortsatt prøve å unngå skade folk mer enn nødvendig. Politiet trenger at det blir stilt spørsmålstegn til hvordan de håndterer slike saker.

    Kjæresten opplevde på jobb i psykiatrien at en utagerende pasient kastet seg mot han med kniv. Vekterne klarte å legge ned mannen som angrep kjæresten min i bakken uten å skade ham. Skjønner bare ikke hvordan man går så ekstremt hardt til verks, det er liksom ingen mellomting. 😅 Jeg har ikke sett noe til at de har gått mer mildere til verks for de deretter kjørte på han for å gå inn for å drepe ham. Derfor reagerer jeg. 

    Slik jeg ser dette, de kjører på han for å uskadeliggjøre han og ikke for å drepe. Se det som en advarsel. Han ønsket ikke og etterkomme dette og prøver så å knivstikke politiet i bilen. Det blir skutt en gang... to ganger... han fortsetter å stikke, så kommer det en serie med nye skudd. 

    • Liker 1
  5. 1687 nye smittetilfeller i Norge

     

    Spoiler

    Det ble fredag registrert 1687 nye smittetilfeller i Norge. Det er 283 flere tilfeller enn gjennomsnittet de foregående syv dagene, som er 1404.

    Trenden i registrert smitte er ifølge VGs beregning stigende, og 95 av landets kommuner har stigende trend.

    Smittetallene i Norge har vært høye den siste uken. Tirsdag ble det satt ny smitterekord med 1785 registrerte tilfeller.

     

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...