Gå til innhold

chafs

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chafs

  1. Hei,

     

    kjøpte idag nytt AGP skjermkort Sapphire radeon x1950pro, og sliter med tilkoblingen. Det står at jeg skal koble den ene ledningen fra skjermkortet til harddisken og den andre til power supplyen, men jeg finner ikke noe sted å koble ledningen til harddisken. Jeg har en dell dimension 8300. Ser også ved oppstart at dell logoen har hvite rare farger ved oppstart, men dette er det eneste jeg merker av feil. Bortsett fra at jeg ikke får kjørt spill. Da låser maskinen seg og hele skjermen blir veldig uklar med forskjellige farger og blir til slutt grønn, og restarter seg automatisk. Kan noen vær så snill å hjelpe meg med dette?

     

    Takker på forhånd for alle svar.

     

    Mvh Christer

  2. Spilleren er forankret så lenge kabelen er plugget i ;) Det er først etter at kabelen er koblet fra at spilleren går tilbaket til normal modus.

    5952708[/snapback]

    Hvis du flasher firmwaren til 1.30.2 så er den bare forankret så lenge den er i bruk :)

     

     

    Er overvåking av musikk sånn at nye musikkfiler overføres automatisk når spilleren kobles til?

    5952742[/snapback]

    Er sånn ja ;)

     

     

    Takk. Rart det ikke har vært sånn med de andre spillerne jeg har hatt. Som f.eks zen sleek.

    Noen som vet hvorfor det kommer opp feil bilde til noen av sangene? ett bilde som går igjen hele tiden.

    5956325[/snapback]

    Det er fordi Vision:M kun leser ID3 tags, Sleeken leste sikkert ID1-ID2 og filnavn ;)

     

    Det er fordi du hadde et bilde av et album i mappa musikken lå i, og WMP (eller hva du enn bruker) tror det er bildet til den sangen... Er grufullt irriterende :hm:

     

    Til ID tagging av musikk filene dine, anbefaler jeg MediaMonkey :) Det har en genial ID tagging ;)

     

    Du burde også oppgradere til amerikansk firmware hvis du vil ha høyere lyd, har gjort det selv og fikk en dobling av volumet :)

    5980390[/snapback]

     

    Takk, dette var veldige gode svar. Skjønte en hel del mer nå. Kan det programmet legge til dette på alle sangene automatisk, eller må jeg gjøre alt manuellt?

    Legger det proget til cover også?

    Hvordan oppdatere jeg firmvaren?

     

    Tusen takk for flotte svar. Dette var det stor hjelp :thumbup:

  3. Er overvåking av musikk sånn at nye musikkfiler overføres automatisk når spilleren kobles til? Det har jeg ingen erfaring med i det hele tatt. Overfører bare det jeg vil høre på jeg ;) Du får i tilfelle bare sjekke om filer du ikke hadde på spilleren før du koblet til, blir overført når du kobler den til.

    5952742[/snapback]

     

    Har ikke så mye erfaring med dette jeg. Men hvordan gjør jeg dette med unknown da, i detalj?

    :)

  4. Hei

    Jeg fikk meg Creative zen vision:M for noen dager siden. Er storfornøyd med den men, har hatt noen få problemer som irriterer meg. Når jeg skal legge inn sangene mine blir en del av sangene lagret som unknown. Har tidligere hatt en Zen Sleek, og Ipod photo, og har aldri hatt disse problemene med de. Har et problem til: Når jeg skal overføre alle sangene mine (1800) så blir bare 600 av de lagt inn. Noen som kan være så snill å svare på disse spørsmålene? Dette er ganske trist med en spiller som er helt ny:(

    Ellers er spilleren helt topp:D

    Takker for svar!

     

    Mvh Christer

  5. OK. Husker ikke helt hvordan dette var, men Vol.1 og 2 av bøkene er jo de letteste å få tak i. Har du rett og slett bare prøvd å kjøpe 1eren hos Jensine i Rare Books? Tror de skal selge den der. Sikker på at du ikke har hatt 1eren og mistet den?

    5944114[/snapback]

    Det kan jo godt hende:S mener å huske jeg fikk den på begynnelsen ja.. Og kastet den. Hvordan kan jeg isåfall finne den igjen da? Det var vell i den hulen hvor disse folkene skulle ha det møtet. Hvor jeg kunne ta den fra han ene når jeg hadde drept han?

  6. Hei! Jeg har for en liten stund siden fått slettet all musikken min og har prøvd iherdig å få den tilbake, jeg prøvde RecoverMyFiles og fant alle, men når jeg skal lagre de på HD'n så får jeg beskjed om å sette in reg key. Jeg har crack til dette proget som ikke funker hos meg men hos en venn av meg. Når jeg prøver å starte proget når cracken er fikset, for jeg følgende beskjed: Ordenstallet 949 bler ikke funnet i biblioteket for dynamiske koblinger KERNEL32.DLL.

    Noen som har en anelse hva dette kommer av eller en annen måte for å få tilbake sangene mine? Takk på forhånd

     

    Mvh Christer

  7. Hei!

     

    Jeg har installert ATI catalyst center, og har et 9800xt kort. Når jeg starter maskinen får jeg feilmelding om at programmet Cli.exe ikke er riktig initialisert. det samme når jeg prøver å åpne det. Tror dette er noe av grunnen til at jeg ikke får kjørt spill på høy grafikk når jeg skal spille en del krevende spill også. Takk på forhånd!

     

    Mvh Christer

×
×
  • Opprett ny...