Gå til innhold

asdfteam

Medlemmer
  • Innlegg

    1 379
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av asdfteam

  1. Jeg mistet pre-order hesten min. Dette er visst også en kjent bug. Jeg hadde allerede en hest nr 2 igjen i leiren, mens jeg var et sted vest for Strawberry. Fanget så en tredje hest for å ha mer plass til å bære skinn, og flyttet salen til den for å bli bedre kjent. Husker ikke om jeg ble angrepet eller om jeg slo leir, men plutselig var ardenneren borte. I leiren var bare den andre sekundærhesten min, dro til stallen i Valentine men kunne ikke hente pre-order hesten på nytt. :( Slo av PS4 og lot den stå uten strøm for å tømme cache, men det hjalp ikke.

  2. Atmosfæren og for ikke å snakke om musikken som også er bare helt fantastisk om du liker ambient stilen.

    Jeg fikk både glede og frysninger nedover ryggen når jeg hørte den i dette spillet.

     

     

    Helt enig, husker første gang jeg kom til 'shockwave'-brettet og fikk frysninger når jeg skjønte at trykkbølgene faktisk var bassen i musikken, og spillet var synkronisert til musikken så den startet ikke på nytt når man døde. Krever et headset med bra bass...
    • Liker 1
  3. Regner med de bruker ABS/ESP fra Bosch som nesten alle andre, og det er nok bare litt justering som skal til. Vitsen er jo at calipere IKKE skal være i maks arbeid, bare nesten. :-) 'Alle' kan lage bremser som låser alle 4 hjul, det blir mer kompleks når hvert enkelt hjul overvåkes hundrevis av ganger i sekundet for å få optimal bremsekraft i tillegg til at den nok hjelper til med regenerativ bremsing.

    • Liker 1
  4.  

    De svarte meg også på Facebook at prisgarantien også gjelder internt hos dem, så hvis man kjøper noe som kommer på tilbud innen 60 dager (f.eks. Superweekend) kan man få gavekort på mellomlegget.

    Det var på tide, selv om jeg fremdeles syns det mest logiske hadde vært tilbakebetalt mellomlegget her.

    Da kan man returnere tingen gratis og kjøpe den samme på tilbud. Eller kanskje kjøpe noe med gavekortet og angre kjøpet.... ;)

  5. Ser ikke hvorfor tyskere og andre europeere skal velge denne over en billigere Audi A6 med 3 liter diesel eller bensin som lett gjør over 200 på autobahn og kommer tidligere frem. Eller en brukt Audi rs6 i Tyskland er jo også billigere.

     

    De gjør jo stort sett ikke det hvis de ikke har spesielle interesser. De fleste bilprodusenter som lager elbiler i tillegg til bensin/diesel gjør det for å få ned det gjennomsnittlige CO2-utslippet på modellene sine. Så når det selges 2-3 eGolf i Norge kan de selge et par ekstra RS8 eller Touareg i Tyskland.

×
×
  • Opprett ny...