Gå til innhold

PowerDoomed

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PowerDoomed

  1. Heisann! Jeg har i en liten stund jobbet med et prosjekt som heter NorBall. Dette er en nettside som skal ta for seg de ferskeste nyhetene innen norsk fotball. Det vil si alt fra overganger og overgangsrykter til norske utenlandsproffer. Nettsiden er bygd opp med flere kategorier og menyer. Du får se tabellen i Tippeligaen i nøye detalj og se når og hvor de kommende kampene spilles. Vi har også en egen livestream som vil sende forskjellige sendinger. Vi sender IKKE kampene her da vi ikke har rettigheter, men vi vil komme til å ha livesendinger med masse annet fra serierundene og annet. 

    Allt på nettsiden er fortsatt ikke 100%, men jeg jobber så hardt jeg kan med å få til dette prosjektet. 

     

    Dersom du har andre ideer til nettsiden eller noe annet du vil kontakte meg for kan du sende meg en epost på: [email protected]

    Jeg jobber med å skaffe ett nytt domene (norball.net/norball.com). Dette vil komme i nærmeste fremtid og den informasjonen vil evt. komme i denne og du vil bli redirigert fra norball.tk til det nye domenet når dette skjer.

     

    ÅPNER 6. Februar

     

    Med vennlig hilsen

    Sander, Eier og grunnlegger 

  2. Hei. Jeg har hatt problemer de siste ukene med nvidia driveren/grafikk kortet på pcen min.

    Problemet er at når jeg skal bruke spill/programmer som krever grafikk prosessor er det kun en svart skjerm som dukker opp. Hvis jeg da skifter til Intel HD Graphics funker alt som normalt (men dette grafikkortet er dårlig). Jeg kan høre at spillene kjører i bakgrunnen liksom men det er kun en svart skjerm som vises. Dette har da skjedd etter jeg oppdaterte til Windows 10 rett etter Windows 10 kom ut(så har ikke mulighet til å gå tilbake til Windows 8.1)

     

    PC Specs på en Acer Aspire E 15 E5-572G-59HV:
    Intel Core i5-4210M 2.6GHz with Turbo Boost up to 3.2GHz

    Nvidia Geforce 840M with 2GB dedicated VRAM

    8GB DDR3 L Memory

    8GB SSD+ 1000GB Hybrid HDD

    Windows 10 Home 

     

    Dette har jeg prøvd:

    - Fjernet alt som har med NVIDIA å gjøre.

    - Søkt google rundt

     

    Takk for hjelpen på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...