Gå til innhold

rufs

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rufs

  1. Alt annet kan gå og legge seg.

     

    01. Excision – Boom (Feat. Datsik) (0:03-1:01)
    02. Two Fingers – ? (0:32)
    03. Eskmo – I Dream I‘m Flying (1:55)
    04. Amon Tobin – Theme From Battery (3:11)
    05. Amon Tobin – Slowly (4:04)
    06. Eskmo – San Francisco (The Rhythm) (4:59)
    07. Photek – Deadly Technology (8:50)
    08. Dom & Roland – Sylo (Feat. Amon Tobin) (11:19)
    09. SPL – Nihil (14:00)
    10. Spor – Three Faces (Feat. Infiltrata) (18:22)
    11. Evol Intent – 8-Bit Bitch (Spor Remix) (19:00)
    12. ?? (20:30)
    13. Two Fingers – ? (21:40)
    14. Two Fingers – ? (23:42)
    15. Two Fingers – Sweden Rhythm (27:04)
    16. The Sea Nymphs – Sarah On A Worm (30:03)
    17. Amon Tobin – Technique (32:00)
    18. Amon Tobin – Taxidermia (34:07)
    19. Amon Tobin – It’s A Lovely Night (35:42)
    20. Two Fingers – ? (38:22)
    21. Two Fingers – Better Get That (Instrumental) (39:42)
    22. Two Fingers – Don‘t Hurt Nobody (Feat. Ms Jade) Acapella (39:42)
    23. ?? (41:18)
    24. Amon Tobin – Taxidermia (Edit) (43:56)
    25. The Sea Nymphs – Tree Tops High (46:26)
    26. ?? (48:00)
    27. Amon Tobin – Kitchen Sink (48:40)
    28. Ms. Jade – Jade’s A Champ (49:42)
    29. Amon Tobin – Big Furry Head (51:48)
    30. Broken Note – Dubversion (53:39)
    31. ?? (54:38)
    32. ?? (57:42)
    33. Spor – The Eyes Have It (59:44)
    34. Dom & Roland – Deckers Theme (65:02)
    35. Amon Tobin – Straight Psyche (67:50)

     

  2. Tja, vil jeg ha det kaldt så blir det Trondheim. Men Moskva hadde vært kult, litt værre med visum på så kort tid kansje?

     

    Urbant er muligens et krav ja, ihvertfall dit flere reiser for nyttårsaften.

     

    Las vegas var i tankene først for sted som en kunne trives på egenhånd på nyttårsaften. Vurderer også Rio de Janeiro, men er også spinnvilt dyrt ihvertfall for Ipanema.

  3. Er på utkikk etter spennende destinasjon for nyttårskvelden. Har sett på Las Vegas men prisene var litt ekstreme på alt egentlig i denne perioden. Så sjekker ut alternativer før eventuel bestilling.

     

    Krav:

    Hvor; hvor som helst.

    Hvor lenge; ca 1 uke etter 3. dag i jul, i det lengste frem til 5. januar.

    Hvor mye totalt; ikke over 25k pr pers.

    Ellers; reiser mest sannsynlig alene så da bør det være flere med samme innstilling på destinasjonen.

  4. Reiste mellom (med fly) London, Malaysia, Kambodsja og Singapor med istykkerrevet pass. Så det skal nok gå bra. Var bare i norge jeg fikk påpekt at passet var forfallent (hovedsiden nesten avrevet), men det ble bare værre for hvert land. Endte opp med at ei Air-Asia ansatt tapet det sammen når jeg var i Singapor. Fikk også beskjed om å ha returbillett fra Kuala Lumpur kjøpt når jeg sjekket inn på Heatrow, dette hørte jeg ingenting om når jeg ble klarert inn til Malaysia.

  5. Jeg flyr fra Norge til Bangkok og derfra til PP. Du sier du vil se PP, så om du er der samtidig med meg skal jeg rive i en øl eller 2 :)

     

    Jeg flyr også til Bankok i midten av july og retur derifra i midten av august, vi får se om veiene våres møtes. Får utveksle kontaktinfo på pm hvis du ser mulighet for en pils i PP.

     

    Skal du se på ruintempler så se på det som filmen Tomb Raider ble spilt inn med, forutenom Ankor Wat.

  6. Og ja, ikke ta imot røykelsespinner fra munker ved templene, de tar deg med til budda/ wathever statuen sin og forventer at du betaler 10 dollar. Samt ikke sett deg på tepper lagt på bakken foran fotoplasser, der er det forventet at du skal kjøpe overpriset te og lignende.

     

    Ha en flott tur, jeg stikker muligens til Kambodsja i july. En plass jeg definitivt skal til i sommer er Burma (Maynmar).

  7. Har kun vært i Siem Reap i 3 dager, dette var en impulstur ifra Malaysia (også alene) i fjord. Bestilte rom på hotellet Prins D'Angokr. Dette var sikkert det beste du kan oppdrive der (http://www.princedangkor.com/). Møtte opp på flyplassen og måtte vise pass og betale 20 dollar for reisevisum + litt mer fordi jeg ikke hadde med 2x passfoto.

     

    Etter å ha tatt bagasjen så møtte jeg opp på taxi-standen, der fikk jeg utdelt en sjåfør på kun en moped (ingenting annet) som kjørte meg til hotellet. Han spurte om han skulle komme og plukke meg opp litt senere med tuktuk koblet på mopeden. Dette sa jeg ja til, han hadde en prisliste med priser på hvor han kunne ta meg til av de forskjellige severdighetene. På hotellet så har jeg aldri vært så godt mottatt noen gang på noe annet hotell i verden (jeg reiser mye).

     

    Rundt firetida skulle tuktuken hente meg for å se på solnedgangen fra toppen av en ås. Etter at dette var gjennomført så tok taxisjåføren meg på en guidet tur på restauranter og lignende lokale smaksopplevelser. Ble og spur om jeg ville bli med på alt mulig annet også, feks skyting på kyllinger, masasje og båtturer, takket nei til dette. Taxisjåføren endte opp med å bli min turkamerat/ guide for disse dagene, obs på at han var med på øldrikking så han ble like påvirket som meg.

     

    Neste dag ble vi enige om å stå opp kjempetidlig for å se på soloppgang foran Ankor Wat. Startet kl 0500 og fikk sett en hel drøss templer inkludert et som lå 1 times kjøring unna Siem Reap. Du betaler 20 dollar pr dag for å komme til templene igjennom en bomstasjon. Taxisjåføren ventet ved parkeringene når jeg var å så på severdighetene, men ga tips om hva jeg burde se og hvor lang tid jeg skulle bruke. Etter alle severdighetene (ca kl 1900) så ble det ny runde med restauranter, barer (du får utlevert øldamer som underholder deg mens du drikker, (kun snakking)) og karaokebarer (obs dette er litt som bordeller der du får utlevert en dame som underholder deg (jeg vet ikke hvor langt de går da jeg følte de var der uten noen annen mulighet annet enn at de var pene, så jeg lot de være øldamer)). Endte opp med en fantastisk utekveld varte til 04 og både jeg og taxisjåføren hadde drukket like mye øl så var litt skeptisk på kjøringen hans, men endte bra. Var hvist helt normalt ifølge taxisjåføren, jeg vet ikke om det finnes lover mot kjøring i alkoholpåvirket tilstand heller.

     

    Flyet gikk tilbake til Malaysia kl 1130 neste dag så taxisjåføren møtte opp på hotellet 2 timer før dette, men jeg greide selvfølgelig å forsove meg så jeg rakk akkurat flyet, taxisjåføren var like blid og vi tok farvell med hverandre som venner

     

    For å si litt mere om Siem Reap så var det ca 34 grader og tørt, dette var i mars så da er det tørketid. Andre turister bestod for det meste av kinesere, blandt noen få vestlige. Du ser litt fattigdom ved at barn tigger, men ikke gi noe til de, de burde heller oppfordres å gå på skole et ved at turistene ikke gir noe. En burde også passe på at øldamene ikke drikker så mye som du eller ikke i det heletatt, evt vann da de har som jobb å drikke øl hver dag, med de problemene det fører med seg. De fleste snakket ok engelsk, mens taxisjåføren snakket bra engelsk men han var 34 år da.

     

    Totalprisen var ca 1200kr for tur retur billett Malaysia Kambodsja, 650kr pr natt på hotellet, 60 dollar til taxisjåføren, 2 dollar pr øl til meg og taxisjåføren (jeg spanderte) og maten var veldig billig + visum kostnader.

     

    Ellers så vil jeg påstå at Kambosja er en fremdeles ikke vestliggjort turistskatt, jeg kunne tenke meg å ha sett Phnom Penh (største byen) og Sihanoukville (ved kysten), kan fly til begge steder fra Siem Reap evt buss som sikkert er mye mer eksotisk.

     

    Forbehold om skrivefeil :wee:

     

    Ps: Om kambodsja har blitt som Taihland nå vet jeg ikke noe om da jeg ikke har vært der.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...