Gå til innhold

Lilleulv

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lilleulv

  1. Ting som frustrerer meg med min N82 i forhold til Sony Ericsson som jeg har pleid å ha før:

     

    - ingen "sist brukte mottakere" når du har generert en melding. du må altså gå inn og søke opp kontakten på nytt og på nytt dersom du har en lang samtale og det sendes mange meldinger.

     

    - litt treig i reaksjonen i forskjellige sammenhenger, må ikke trykke 2 ting for raskt etter hverandre (har ofte ført til at jeg har sendt meldinger feil da jeg er ganske rask på labben..). Henger litt etter at jeg har avsluttet en samtale.

     

    - jeg sender stadig vekk tomme meldinger når jeg skal legge til flere mottakere. det er forvirrende for meg at menyvalg bytter plass, spesielt siden jeg trykker så kjapt...

     

    - irriterer meg at det må så mange trykk til for å få ringt en kontakt. Ja, jeg driter i videoanrop og alt det der. Når jeg trykker på velge-knappen vil jeg at ting skal skje. og det asap! :)

     

    - jeg har masse kontakter lagt inn under "kontakter". allikevel kommer ikke disse opp når jeg mottar anrop fra de. har ikke klart å finne ut av det der. Når jeg sender en sms til en kontakt, og velger navnet fra lista, får jeg fortsatt ikke opp navnet som avsender når jeg mottar svar fra denne.

     

    - radioen fremstår for meg som litt irriterende å bruke, men mistenker at det er fordi jeg ikke har lært meg det helt enda.

     

    Ellers en helt topp telefon :)

  2. Kan dere ikke starte en egen kategori med tittelen "ITIL" under Bedrift-IKT? ITIL er jo et kjemperelevant tema, og som egentlig ikke passer inn i noen av de andre kategoriene. Jeg jobber selv daglig med ITIL og har registrert at det er svært få norske steder man kan diskutere ITIL med andre "likesinnede" :)

     

    bare et tips som jeg er sikker på kommer til å slå an!!

  3. Jeg vekker denne tråden til live igjen.

     

    Mot sommeren er vi en liten gjeng som skal igang med ITIL Manager-kurs, og jeg lurer på om noen har en mening om beste kursleverandør i Oslo/Akershusområdet.

     

    Vi er 6 personer til sammen, alle har tatt Foundation og samtlige har lang erfaring i bransjen (siden tråden handler om det også: et par av oss er faktisk av typen selvlærte nerder, dinosaurer i bransjen, og synes fremdeles det er fryktelig moro å hive seg på alt mulig nytt og/eller ukjent. :thumbup: )

     

    Pris er også et tema, og hittil har vi klart å få en forholdsvis fornuftig pris for ITIL-kurset med påfølgende Bridge-kurs inkludert.

     

    Noen anbefalinger?

     

    Hva med Syscom?

×
×
  • Opprett ny...