Gå til innhold

namla

Medlemmer
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av namla

  1. hei,

     

    Har akkurat kjøpt meg et hodesett med mikrofon. Den har tilkobling med to stk. 3,5mm stereoplugger. En for mikrofon og en for høyttalerne. Så er spørsmålet om det er mulig å koble de sammen til en 3,5mm plugg. Som f.eks brukes på hodesett til mobiltelefoner, med fire kontaktpunkter på pluggen. Hadde vært kjekt å kunne brukt hodesettet på mobiltelefonen også. :)

     

    Noen som har vært borti noe slikt?

  2. Dette er en velkjent feil som Nokia dekker kostnadsfritt. Jeg har også opplevd dette. Litt avhengig av hvor du bor, men her i Oslo har man en bedrift som heter Zodiac som fikser dette. Dette kan du ta på drop-in, men da koster det 300,- elns for å "snike i køen".

     

    Høres bra ut.. Noen slike bedrifter i Trondheimsområdet?

  3. Tragisk....

    Min N95 har fungert helt topp! Men nå i de siste dagene har det begynt å skurre i høytaleren når jeg snakker...

    Vi snakker sikkert garantijobb, det er under et år siden jeg kjøpte den. Men er liten lysten på mange uker uten telefon. For byttetelefonen som butikken tilbyr er jo ingenting verdt, mangler jo kalender, e-post, kontakter osv...

     

    Noen som har vært borti problemet, mulig å få til en rask løsning på det?

  4. Er på leting etter et telefonsvarerprogram.

     

    Det skal helst fungere slik at om man ikke tar telefonen, så ruller en vanlig svarer. Men så skal det også være en mulighet for å kunne bli satt videre til et annet nummer. Du kan altså enten vente på pipetone og legge igjen beskjed, eller taste "1" for å bli satt over til et bestemt nummer.

     

    Finnes det noe slikt til Symbian?

    Advanced Call Manager :love:

     

    Driver å prøver det programmet, men ser ikke at jeg kan ha flere funksjoner aktive samtidig. Jeg kan enten lage en svarer og anropene går dit. Eller jeg kan avise anrop, eller filtrere anrop osv.. Men jeg får ikke til å kjøre noe parallelt. Altså at jeg kan ha både svarer og mulighet for å vidrekoble ved tastetrykk.

    Er det mulig??

  5. Er på leting etter et telefonsvarerprogram.

     

    Det skal helst fungere slik at om man ikke tar telefonen, så ruller en vanlig svarer. Men så skal det også være en mulighet for å kunne bli satt videre til et annet nummer. Du kan altså enten vente på pipetone og legge igjen beskjed, eller taste "1" for å bli satt over til et bestemt nummer.

     

    Finnes det noe slikt til Symbian?

  6. da er min i hus og jeg er stort sett fornøyd ettersom jeg ikke har hørt noen piping enda, men det er et par ting jeg lurer på.

     

    For det første suser det hele tiden fra maskinen. Jeg har ikke fått sett etter om dette er en intern vifte eller hdd, men jeg lurer på om andre har vært borti det samme for den lyden gjør at maskinen ikke fremstår som alt for stillegående? Det er også en ganske betydelig flexing i keyboardet fra 0, O, L, og , knappene bort til enter. Jeg kan ikke se at det er noen bul, så det skal kanskje være slik? Beklager om dette er svart på tidligere, men tråden er blitt noe uoversiktelig:)

    Det skal visst være en intern vifte, i tillegg til den helt åpenbare CPU-vifta.

    Noen som har prøvd ut strømstyring eller viftestyring, annet enn det som er innebygd i vista, for å få maskina litt mer stillegående?

  7. Har måtte reistallere alt på nytt på min M1330. Men vista ser ikke helt likedan ut som før. De forskjellene jeg har oppdaget så langt er at sidepanelet ikke inneholder de samme valgene og at skifting mellom åpne vinduer i 3D ikke virker.

     

    Sikkert bare en enkel sak, men hva??

     

    Jeg har installert alt som er av drivere som fulgte med fra dell, men får alikevel ikke det samme utseende og de samme funksjonene som jeg hadde før formateringen min.

     

    ??

  8. Synes at harddisken suser mye. Tror det er den som bråker mest hos meg, bortsett fra når vifta går. Videre så knattrer den (jobber) et lite halv-sekund omtrent hvert femte sekund +/-

    Og dette er når jeg skriver dette innlegget, med kun Internett Explorer oppe.

     

    Hvorfor? Dårlig disk eller?

  9. Nå har endelig min M1330 kommet i hus. Men men...

     

    - Opplever relativt mye lyd fra den. Akkurat nå står vifta i venstre bakkant stille. Men kan allikevel høre en susing, er det flere vifter eller er det harddisken som høres så godt? I tillegg kan jeg høre en høy pipelyd som avbrytes av og til av et øyeblikks "knatring".

    - Syens at tastaturet gir litt mer etter på høyresiden enn på venstresiden. Noen som opplever det samme?

     

    Er det noe å gjøre med? Grunn for reklamasjon?

     

    Har HK. rev. A04

     

    Uansett en utrolig flott pc!

  10. Prøvde en gang under kontrollerte former, å belaste en lampettleding (0,75mm2) med rundt 4kW. Etter ganske kort tid var ledningen myk og bløt, med økende temperatur. Forsøket ble stoppet før ledningen nådde smertegrensen på rundt 70 grader. Forsøket beviser at det ikke alltid plug and play.. Varmeovner og skjøteledninger er fy fy...

     

    Om vi kjører en test på en 1mm2 med 16A, vil nok den også bli noe varm, synes det er noe merkelig at 1mm2 er godkjent for 16A.

     

    Løse ledninger går forresten ikke under kravet i forskriften om at 1,5=10A og 2,5=16A. Om vi ser nærmere på strømføringsevnen til en 1,5mm2, i normal romtemperatur, liggende alene på trevegg, er den nærmere 20A. Dvs at en skjøteledning med 1,5mm2, uten problemer takler 16A. Forskriften vil være på den veldig sikre siden når det gjelder tverrsnitt i faste installasjoner.

     

    Jeg ville uansett kjøpt 1,5mm2 i skjøteledninger, er mer fleksibelt om man skulle bruke den til større belastninger en gang. Skjøteledninger og padder er jo en midlertidig løsning, og El-tilsynet er ikke særlig begeistret for å se de blir brukt som fast..

  11. Kan ikke bli nevnt mange nok ganger: Ved strømgjennomgang skal man oppsøke lege. Dette er uavhengig av hvordan man føler seg. Legetur uansett! Legen får vurdere om pasienten skal på sykehus for overvåkning. Ved å gå til lege får man en avklaring på om du har tatt skade av strømgjennomgangen eller ikke. Det er ingen god følelse å gå rundt å være "redd" for at det skal skje noe.

     

    Når det kommer til legers kunnskaper om strømgjennomgang og senskader osv, mener jeg at det har kommet mye ny og god kunnskap til i de siste åra. Det er en helt bestemt prosedyre som skal føles når en pasient kommer inn med strømgjennomgang.

     

    Det er store mørketall på hvor mange som har fått hjertestans etter strømgjennomgang. Hjertestans kan intreffe noen timer eller få dager etter uhellet. "Sovnet stille inn." Ingen som vet at personen fikk strøm gjennom kroppen en dag i forveien...

×
×
  • Opprett ny...