Gå til innhold

00034343

Medlemmer
  • Innlegg

    1 038
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 00034343

  1.  

     

    Så jeg kjenner en del folk i florida, noen jeg kjenner ble stoppet mens han var i en kompis sin bil med kompisen sin. Kompisen er høy som faen så han innrømmer med en gang til purken hva de har gjort og at har har ting under setet. Purkedama prøvde å give them a hard time mens karen sto å rolled his eyes basically. Resultatet? Purka tok cannabisen deres men lot all brukerutstyr ligge. Ingen bot, ingen fengsel. Er dette forandringen vi har ønsket i alle år?! På tide å sprette champisen????

     

    "Officer, i have a legal gun on me, and i do not want you to get the wrong idea" Mens man holder armene hvor LEO kan se de.

     

    Mens man er høy i fra gårsdagen. Spørs på hvor du bor, gitt.

  2.  

     

    Skriveformen behå. Hvor i alle dager får de å-en fra, e-en også fra den saks skyld? Vi er ikke i Sverige med deres "bysthållare".  :realmad: Skal vi ikke skrive pitsa/pitza mens vi først er igang? Hvorfor ikke skrive alle ord slik de høres ut?

     

    "Skal på pole å(og fjernes fra  språket) sjøpe viin," "Skal på butikken å sjøpe sjøttdei." "Han hadde mange sjeletter i skape." "Han dro kraftig i hånnbrække."

     

    La oss bytte ut norsk med English ASAP.

    Sjeriåow , sjeriåow bai bai :p

     

    можете ли вы снова написать sjeriåow plz

     

    рфк вг ьфлл ш кэмф?

  3. Du aner ikke hvor vanskelig det var å få tak i automatvåpen. Hele legenden om å kun gå ned på butikken og få tak i automatvåpen, som ble ulovelig i 1986(federally) btw er løgn.

     

    Måtte bli godkjent av FBI, registrert som weaponsdealer som selger til FBI/DEA osv osv.

     

    De fleste full breed americans får ikke CLASS III license engang.

     

    Og, la oss snakke om pris. gammelt våpen som er FA koster rundt 30.000 USD. Prøv deg på nyere våpen før clintoon ban i 1986?

     

     

    Yeah....

     

     

    EDIT38: Takk gud for at politi(LEO) og FBI ikke bryr seg om norske dommer.

    EDIT39: La oss snakke om hvor mye det skulle til for å bære pistol, det er ikke akkurat "kun å kjøpe på butikken" når du ikke er helt amerikaner.

  4. Nei, jeg er ikke det.

     

    Men det er så mange andre goder man får som norsk. Tanken på at man når som helst kan dra til et stabilt arbeidsmarked hvor man tjener kjempegodt selv i yrker som ikke krever utdanning gjør at man føler at man alltid vil klare seg. Det er en befrielse veldig få mennesker kjenner til. Mulighetene et norsk pass gir meg er helt enorme.

    Jeg har norsk pass og amerikansk pass.

     

     

    *skyter våpen*

×
×
  • Opprett ny...