Gå til innhold

Kjell Arne Fredriksen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell Arne Fredriksen

  1. Nå har dama gitt meg ultimatumet, slutte å bli overstadig beruset på fest, eller så går hun fra meg. Bare en dråpe sprit til og det er slutt, sa hun! Problemet er bare at jeg elsker å feste. Jeg liker å være sosial og bli brisen. Men har overhode ikke behov for å bli dritings! Men så ender det ofte slik da.... Når jeg begynner å drikke svekkes dømmekraften og klarer ikke å stoppe eller å si nei til en shot eller en drink. Det begynner å bli standar at jeg ligger å spyr i 2-3 timer etter festen er over hver eneste gang!

    Jeg pleier å kun ha med en sekser med øl, men problemet er at det alltid er noen som spanderer, og at jeg ikke klarer å si nei! Men nå har ikke jeg noe valg, for jeg elsker kjæresten min, men jeg vill ikke slutte å feste heller. Så er det noen som har noen gode råd eller forslag til hvordan jeg skal kontrolere meg mere på fest?

  2. Hei ! Planlegger å overraske dama med en syden tur i påskeferien 2016 som 19års gave (Jeg er 21). Problemet er at jeg er svært usikker på hvor vi skal reise. Er så mange bra plasser ! Så jeg lurer på om dere har noen forslag? Eller hatt noen gode opplevelser på en plass de kan anbefale?

    Siden vi er unge så ønsker vi en plass der vi både kan slappe av på stranda, bade, gå ut å spise på spennende plasser, gjøre kule og spennende ting (feks hoppe i strikk, tivoli, konsert/show, osv) ta en øl eller tre på kvelden osv. Altså en plass med mye kjekt og nytt å gjøre ! 

     

    Bør være såpass varmt at vi slipper å gå å småfryse om kvelden, (helst kunne gå i tskjorte hele døgne), og ikke alt for dyrt ! Håper på mange gode svar ! :-)

  3. Jeg har nettopp bestemt meg for å skaffe meg leilighet, problemet er at jeg ikke har råd. Men jeg har nå gått i et år uten noen fast plass å bo, jeg har bodd med venner, kjæreste og familie.
    Pr. dags dato har ikke jeg fast jobb, men er tilkalling hvor jeg som regel jobber 1-3 dager i uken. Men det ser ut som jeg får jobben fast etter hvert, men vet ikke hvor lenge det blir til. Jeg startet i jobben for 3 uker siden. Før det har jeg jobbet gjennom nav og gått skole.

    Så det jeg lurer på er om jeg har rett på bostøtte eller noen form for støtte? For jeg orker virkelig ikke å fortsette å være hjemløs som 20åring.. jeg vet om folk som ikke gjør en  dritt men som har flotte leiligheter nav betaler for.. Jeg har jobbet ræva av meg for å skaffe jobben jeg har nå, og gjør så godt jeg kan for å få den fast, og vil selvfølgelig slutte med støtten med en gang jeg får den fast !

×
×
  • Opprett ny...