Gå til innhold

heipådu

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heipådu

  1. hei. jeg har nett kjøpt meg ny tv ( UE55JU6875XXE). den har jeg tenkt å bruke til min plsaystation 4. den har  hdmi versjon 2.0. når jeg prøvde å koble sammen ps4 ttil tv kom det ikke opp noe som helst. krifor det? forhåpentlivis er det bare jeg som har gjort noe feil. eller kan det hende at psi hdmi ikke er versjon 2.0 og derfor ikke vil fungere ilag. 

    trenger svar fort! 

     

       
  2. hei. jeg har en tv der jeg spiller ps4 på. der har jeg en type hdmi. jeg skulle prøve å spille på en annen tv (samsung smart TV). der hadde jeg også en annen hdmi kabel, som er kjøpt på clas ohlson. når jeg spiller her, bruker den 0.5 sekund før det skjer noe, når jeg spiller. det er veldig irriterende. jeg lurer på om det hjelper å bytte til high speed eller supra hgh speed hdmi kabel?

    takk på forhånd

  3. hei. jeg har en Yamaha Jog R (2007). problemet er at den går i 40km/h. når alle vennene mine har lik, uten trim, og går iallefall 60 km/h. den har nett vert på reparasjon. da byttet di ut luftfilteret, tennpluggen og forgasserhuset. jeg lurer på hva som kan gjøre at den går sp seint? (det føles ut som om den gir gass og så bremser når jeg kommer over 40 km/h)

     

    Takk på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...