Gå til innhold

doktorbrille

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av doktorbrille

  1. innkjøring i barnehage i 3 uker? Vi hadde tre dager... etter tre uker er det vel normal rutine for barnet å gå i barnehage?

     

    Var festen på en ukedag, slik at barnet skulle i barnehagen dagen etter? Og var det evt. noe I veien for at barnevakten (som i dette tilfellet også er barnets bestemor) kunne levert barnet i barnehagen?

     

    Selv om du hadde gått ut hadde du jo hatt i bakhodet hvilket ansvar du sto overfor dagen etter, og kunne justert partyfaktoren etter det vel?

    Hehe, min kone kaller det ennå innkjøring.Vi hadde også 3 dager da vi var med barnet i bhg. Hadde skjønt det om det var 1 uka men,3 uker så mener også jeg at det går fint. Dette var forrige lørdag! Ja man har det i bakhode at det kan være at barnet trenger mor eller far. Partyfaktoren hadde ikke vært høy, planen var å ta noen pils på byen å gleden av å endelig kunne samles igjen. Føler seg tåpelig å ikke kunne møtes når barnevakt var ordnet, itilegg er det hun som møter opp der og ikke meg

  2. Snakk med henne om det.

     

    Har prøvd det, da blir hun bare forbanna og vil ikke snakke om det. Spurte henne om det var bryllup den dagen og hvem som måtte være hjemme. Da sa hun at det måtte blitt en av oss, ikke aktuelt med barnevakt da heller..

     

    Sa til henne at vi er voksne mennesker som vil det beste for barnet. Det hadde godt kjempe fint, min mor kunne t.o.m sove hos oss der barnet har alt det trenger..

  3. Om du og din kone har litt samme omgangskrets, så synes jeg kanskje ikke det er så merkelig at de havner på samme utested. Det som derimot er litt betenkelig er at hun ikke lar din mor passe barnet, slik at du også får gått ut. I hvert fall ikke om moren din har passet barnet deres endel ganger tidligere.

     

    Du burde kanskje bare stått på ditt, og sagt at nå har jeg avtalt barnevakt, og slik blir det.

     

     

    Setter veldig stor pris på svar. Det hjelper.

     

    Vi har litt samme omgangskrets, hun kjenner mine venner veldig godt. Min mor har passet barnet flere ganger og alle gangene har det godt bra. Jeg burde absolutt stått på mitt, må bli flinkere på det!

    • Liker 1
  4. Hei folk der ute. Håper dere kan komme med innspill på "saken" min.

     

    Vi har en unge med innkjøring i barnehage, har gått der i 3 uker. Kona skulle i et bursdagsselskap og da tenkte jeg å benytte muligheten til å gå på byen med kompis gjengen. Jeg hadde forhørt meg med min mor som kunne passe ungen.

     

    Da jeg nevnte dette til min kone, klikka hun helt, sa at jeg måtte være hjemme å ha ungen siden det var innkjøring i barnehagen så dette kom ikke på tale. Da hadde hun heller vært hjemme. Dette syntes jeg var dårlig siden jeg hadde ordnet barnevakt og ville ikke at hun skulle miste bursdagsfesten.

     

    Når bursdags festen kom seg til byen spurte den ene kompisen min om de ville komme der de var. Så kona mi og en vennine Stakk over der å hang med min gjeng hele natten.

    Syntes dette var dårlig gjort siden dette er en gjeng jeg sjelden går på byen med og skulle egentlig vært med....har vært forbanna Noen dager nå..

     

    Dette har skjedd engang tidligere da hun stakk ifra jentene sine for å være med 2 av mine kompiser på byen

    Vi har vært sammen i 10 år

    Takk!

×
×
  • Opprett ny...