Gå til innhold

Vigji^

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vigji^

  1. Dette er en relgiøs menighet i usa med omlag 150 000 medlemmer. Alle de 150 000 folkene stammer ifra 100 familier som immigrerte fra europa på 1700 tallet. De lever adskilt fra andre mennesker, og lever på samme måte som de gjore på 1700-tallet. Altså de tar ikke bruk moderne teknologier som strøm, biler osv.

     

    Er det andre som har hørt om de?

    Synes det er sykt at steder i usa så lever det folk som dette. Tenk å komme gående inn i en sånn landsby? Folk kan jo tro de har gått tilbake 300 år i tid.

    Ja, de bruker enda hest og kjerre :D Det er ganske rart å tenkte på at de faktisk vill leve sånn også, men jeg tror det kommer litt av at gjennom hele oppveksten så blir de lært opp å leve sånn, og derfor velger dette livet fremfor å leve normalt.

     

    Det er jo litt koslig å tenke på også, men det er litt kvalmt at alle de menneskene egentlig bare stammer fra 100 familier. Er jo en incest orgie på en måte :p

    Jeg hørte at mange av dem ble født med gen feil og lignende. Har de egentlig noen fremtid?

  2. Jeg vurdere å kjøpe meg en billig pc å bruke den som htpc. Altså den skal spille dvd filmer. Den skal kunne brenne programmer jeg har tatt opp fra tv-en, inn på dvd-er. Men hvilket TV-kort skal jeg velge?

    Jeg har ikke peiling på slikt, men regner med at jeg kobler kabelen fra upc inn i htpc-en, og så en kabel inn fra htpc-en inn i TV-en?

    En annen ting jeg lurte på. Går det an å spille gamle arcade spill med emulator å slikt?

  3. Jeg har lenge ønsket meg en pc som kan stå i stuen.

    Men før jeg kan kjøpe meg noe slikt trenger jeg deres råd og tips ;)

     

    Jeg tenkte å kjøpe en stille barebone å så putte inni et tv-kort.

    Det jeg vil den skal kunne gjøre er å ta opp programer fra tv-en og fungere som dvd spiller. Kansje installere media center på den osv..

     

    Jeg vil ha det billigst mulig(ca5000),-. Man trenger vell ikke all verdens prosessor og ram til slikt? Det viktigste er at det blir godt bilde.

  4. Hehe, det er jo hans "personlige linje" da... Hjemmlinja. Men had bad meg om å ikke gi addr. til noen andre, å det har jeg heller ikke tenkt å gjøre!

    Nå ble jeg meget skuffet :dontgetit:

    Men denne posten blir nok stengt da dette er warez, right?

     

    Hvis ikke, så kan jo du forklare hvordan det er i forholdt til 1.6..

  5. Hva synes dere om kommunisme?

    Jeg har min egen mening om at kommunisme hadde kunne fungert. Selfølgelig må vi forandre på noen ting, men det hadde blitt mye bedre enn vi har det i verden nå.

    Kansje dette hadde gått mest ut over oss i norge til og begynne med, men hvis alle hadde jobbet hardt, kunne vi kommet til et nivå, med at hele verden kunne hatt en slik leve standard som vi har idag.

     

    Det er så mange ting med kommunismen som er bedre enn med alle andre politiske retninger.

    Kommunisme=nazisme. Ikke idelogisk men det har det samme utfallet. Enhver idelogi som glemmer at det finnes individer vil være dødfødt før det prøvd.

     

    Det kommer grader av hvor mye samfunne skal bety vs individet, men individet kan aldri bli glemt hvis et system skal vare.

    Hvor har du dette fra? Kommunisme skal jo også opparbeide individet, men individet får ikke en hau med fortjeneste.

×
×
  • Opprett ny...