Gå til innhold

dkzx

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dkzx

  1. Hvordan ser man egentlig om utdanningsplanen er godkjent? Trykka meg gjennom alt da jeg registrerte meg på Studentweb, men står jo liksom ikke "godkjenn utdanningsplan" noe sted

     

    Jeg fikk kvittering på e-mail om at jeg er ferdigregistrert. Bare husk at du må betale semesteravgiften før du kan fullføre registrering, i tilfelle du ikke har gjort det allerede :)

  2.  

     

    Noen som har fått vite klassen sin på studentweb enda ?, så nettopp at jeg har skifta fra ingen til klasse A i bodø og lure på om andre ser sin også :)

    Sjekket dette nettopp, står at jeg er i klasse C i Bodø :) Betalte semesteravgiften i går, så nå er det bare å vente til det blir registrert i systemet så man kan melde seg opp til fag!

    Melde seg opp i fag?

     

     

    Mente selvfølgelig å godkjenne utdanningsplan! Er vant til studier som ikke er profesjonsstudier, der må du melde deg opp til hver enkelt fag :p

  3.  

     

     

    Jeg sendte mail i går for å spørre når man kunne føle seg trygg, og fikk beskjed tidlig i dag at alle som fikk avslag fikk beskjed i går 4.juli :)

    De sa det faktisk? Lurer fortsatt på om det er mulig å få avslag idag? Nervene dreper meg snart :p

     

     

    Ja, sendte mail i går før jeg leste her at noen hadde fått tilbakemelding, og våknet til denne i dag:

     

    Din henvendelse til opptak er behandlet.

     

    Svar: De som ikke bestod egnethetsvurderingen fikk beskjed om dette mandag 4. juli.

     

    Med vennlig hilsen

     

    Politihøgskolen

    Seksjon for opptak og rekruttering

     

     

    Det der, er det kjekkeste jeg har lest på særdeles lenge! 

     

    Håper virkelig at dette stemmer og at det ikke blir noen kjipe overraskelser! 

  4.  

    Jeg skal på opptaksprøver i kristiansand 16 juni, flere her som skal?☺ er litt nervøs allerede.

     

    Lurer også på om det er noen som vet hvor stor muligheten er for å få egnethetsvurderingen dagen etter fysiske tester, dersom man består? Har veldig lang og dyr reisevei for å komme meg dit :/

    Skal ned der onsdag 15.juni :) Sykt spent! Er i litt samme situasjon som deg med lang reisevei. Hadde vært ganske greit å fått tatt intervju torsdagen eller fredagen, men har folk fått intervju 1-2 dager etter fysiske prøver?

     

    Jeg lurer på om noen har kontroll på hvordan det er med jobb ved siden av studiene. Har forstått det slik at det må søkes om, i alle fall i B2. Men regner med man ikke kan jobbe hvor som helst.

    Jeg har jobbet deltid i et fengsel i over et år, og syns det er en utrolig grei jobb. Jeg kunne selvfølgelig tenke meg å fortsette med det, men noen som vet om dette blir i konflikt? Også, kan PHS nekte meg å ha sommerjobb i fengselet utenfor semestrene? 

     

    Jeg ser jo selvfølgelig at det kan medføre utfordringer med å bli med på en arrest, og deretter møte på samme mann innenfor murene. Men ønsker gjerne svar fra noen som vet helt sikkert hvordan dette fungerer :)

     

    Har du intervju den 15 juni? :) Når har du det?

  5.  

    Hvordan er det med digipost? Kan jeg få politiattesten i digiposten og så bare skrive den ut?

    Håper vi kan printe den ut derfra og sender bort til samme adressen som følgebrevet, eller så kan vi kanskje også ta den med og levere den når vi skal på opptak. Noen som kan bekrefte? :)

     

     

    Lurte mest på om en utskrift/kopi er "godkjent" av de?

  6. Jeg sendte inn søknad om politiattest, men fikk avslag fordi bildet jeg sendte inn av eposten fra PHS ikke hadde navn og fødselsdato. Eposten jeg fikk inneholder ikke dette, så jeg aner ikke hvordan jeg skal få "bevist" at det er meg. Noen anelse? :p

     

    Har du fått svar allerede? Når søkte du?

     

    Edit: Etter å ha lest det du skrev, så valgte jeg å ringe politiet og finne ut av det! Forklarte de saken om at navnet og personnummeret ikke er oppgitt i innkallingsbrevet. De sa bare at jeg skulle ettersende det brevet som bekrefter at jeg er påmeldt det fysiske opptaket, da den inneholder navn og puljenummer!

  7. Jeg har enda ikke mottatt innkallingen til opptak. Bør dette være tegn til bekymring? Kom ikke igjennom da jeg ringte inn, og kontoret på PHS stenger 15:45.

    Jeg vet at alt jeg skal sende inn er sendt inn, og PC-testene gjennomførte jeg i god tid! Ringer ASAP i morgen tidlig og håper at noe ikke har gått galt.. Uansett kjipt at "alle" andre får velge plasser nå, mens jeg evt. må ta restplassene.. Spessielt m.t.p. at jeg har eksamen i mai/juni.

    Merker jeg blir litt (veldig) nervøs akkurat nå 

     

    Ikke freak ut enda! Har vært mye tull og feil med hele opplegget, blant annet med nettsidene, sms-tjenesten og e-mails. Jeg ble innkalt 2 ganger (på lørdag og i dag etter at jeg hadde allerede meldt meg opp til puljen vel å merke) så tipper at de har noe tull med innkalingsmailen. Ring asap i morgen og snakk med de! Er nok den beste løsningen. 

     

    Edit: Har hørt at man mottar avslagsbrev før innkallingsmailen. Så om du ikke har fått noe form for avslag, så tipper jeg bare at det skyldes en feil i systemene.

  8.  

    Hei igjen :D

     

    Hvordan gjorde folk det med politattest? Tror dere det holder med printscreen av mailen ? :)

     

    Redd for å gjøre feil hehe

    Hvis du bruker gmail, kan du lagre mailen som en pdf fil, så laster du denne opp som vedlegg i søknaden din.

     

     

    Lar seg ikke gjøre i Outlook, men funket meget fint for meg å ctrl+c/v inn i et word-dokument, og så lagre som PDF. Ser meget ordentlig ut, om noen sliter med det!

  9.  

     

    Er det noen som har allerede fått innkalling til opptaksprøver? 1. mai er jo på en søndag og i følge phs.no, så skal man sende mail/ringe de om man ikke har blitt innkalt innen 2.mai. Vi burde vel få innkallingsmail i løpet av morgendagen?

    Har du eller noen andre fått innkalling? Har ikke fått enda, men stemmer nok som han ovenfor sier. At vi kan også få på mandag :)
    Ser ut som det kan bli på mandag. Ja ja da blir det en lang natt på søndag :)

     

    Ja, der sier du noe! Men, men... vi for smøre oss med tålmodighet! 

  10.  

    Svømmedelen av opptaket i Oslo, foregår det på vestkantsbadet eller på PHS?

     

     Det er planlagt til PHS, men kan skifte skulle det skje noe med bassenget/lokalet, er informasjonen vi har fått under svømmeveiledning der.

     

    Isåfall er det snakk om 12,5 m basseng i saltvann, - gode vendinger er din beste venn :)

     

     

    Er det saltvann i bassenget? Hvordan er det å se under vann i saltvannet?

  11. Omg, av en eller annen grunn fikk jeg ikke til logikk-testen!! Fikk en del feil, vet noen om det har mye å si?? :( 

    Ellers syns jeg resten gikk greit!

     

    Tipper det var fordi du ikke leste instruksjonene nøye. Det var litt rotete forklart synes jeg, men du måtte først prøve å sette "tegn" i andre ruter enn spørsmålstegnet for å avgjøre hva som er svaret. Den testen var veldig lik sudoku :p Fikk veldig mange riktige på den faktisk, men feilet først på eksemplet før jeg skjønte hva instruksjonene mente.

×
×
  • Opprett ny...