Gå til innhold

Digger Opel

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Digger Opel

  1. Prisen er ganske normal, jeg pleier å betale litt over 5000 på min Astra-G 1.6. Vanligvis byttes vannpumpe hver eller minst annehver gang det byttes reg-rem, og løpe-/strammehjul byttes når det er slitt, eller hver gang. Siste gang jeg byttet rem ble ikke vannpumpe byttet, og da gikk det bare et par år før den var defekt. Lurt å bytte alt når man først plukker fra hverandre. Som du ser, er det deleprisene som er dyrest her, ikke arbeidsprisen, så det er ikke mye å hente på å bytte den på et annet (ikke-Opel) verksted.

    Forresten Zanta, når byttet du registerreimen på bilen siden sist?

     

    Tidligere eier skiftet reg.reim 2010 1.november (v/ 105.319 km). I dag har Astraen min gått 138.758 km (22.aug 2015) , dvs (33.440 km siden sist reg.skifte) eller 4 år, 9 måneder og 21 dager.

     

    Har hørt ulike skifteintervaller for reg.reim for Astra G 1.6  99 , men Snapdrive sa iallefall 4 år eller 60.000 km. Og flere kilder bekrefter dette. Men kunne vært greit å høre fra en som kjører astra g 1.6 også  :)

  2. Skikkelig bonus jobb det der. Se på all den gode plassen. Kan bytte reg. reima med tenna!

    Rekorden min er 34minutter ellernoe sånt(ferdig varmkjørt), men da var disse relativt nye og man må jo klikke helt nerri der. Engangstilfeller.

     

    Bytt alltid vannpumpe og alle løpehjul på Opel(følger med i reg.settet).

     

    Prisen er helt grei, 2 timer er helt greit og delene er helt kurante.

     

    Kjør på!

    Jøss, 34 minutter! Du må være dyktig! Takk for info. Har nemlig lett høyt og lenge for finne ut riktig pris. Men når ser det ut som jeg funnet Sannheten. hehe  :)

  3. Prisen er ganske normal, jeg pleier å betale litt over 5000 på min Astra-G 1.6. Vanligvis byttes vannpumpe hver eller minst annehver gang det byttes reg-rem, og løpe-/strammehjul byttes når det er slitt, eller hver gang. Siste gang jeg byttet rem ble ikke vannpumpe byttet, og da gikk det bare et par år før den var defekt. Lurt å bytte alt når man først plukker fra hverandre. Som du ser, er det deleprisene som er dyrest her, ikke arbeidsprisen, så det er ikke mye å hente på å bytte den på et annet (ikke-Opel) verksted.

    Takk for info Zanta! :)  Jeg kontaktet både Opelverksted og vanlig verksteder, og gjennomsnitt prisen ble ca. 5500kr. På det pristilbudet jeg velger å benytte har de skrevet : 

     

    Utbedringsforslag: Skiftet registerreimsett med stramme/løpehjul. Skiftet vannpumpe. Skiftet multireim (om nødvendig)

     

    Men skal spesifisere at de skal bytte stramme/løpehjul for å fjerne enhver tvil.

  4. Jeg synes egentlig ikke det var hverken billig eller dyrt, men selve jobben varierer MYE fra biltype til biltype, så jeg vet egentlig ikke. Poenget mitt er at når de akter å bare bruke to timer på å gjøre jobben, er det svært begrenset hvor mye billigere du kan få det.

    Godt poeng  :) Så på Youtube at en engelsk hobbymekaniker gjorde det på omtrent 1 time, men klippet viser ikke at han monterer på alle delene, samt ryddearbeid og etc. Så tror 2 timer er ok.  :w00t: https://www.youtube.com/watch?v=GmEfWoOvoRg

  5. Vel, hvis du kjenner noen som tar en lavere timepris, så kan du få det billigere. Akkurat denne jobben ville jeg imidlertid gjerne hatt et verksted til å gjøre mtp. eventuell reklamasjon. To timer for å bytte er ikke så ille.

    Takk, godt tips! :) Synes du prisen ok eller? Finner ikke noe billigere, og har dessverre ikke utstyr til å gjøre det selv  :confused:

  6. Er denne prisen inklusiv bytte av vannpumpe og strammehjul?

     

    Godt spørsmål. Jepp, både bytte av vannpumpe, strammehjul og frostvæske :) (Hva synes du? Er det en ålreit pris?)  : 

     

     

     Utbedringsforslag: Skiftet registerreimsett med stramme/løpehjul. Skiftet vannpumpe. Skiftet multireim (om nødvendig)

     
     
    SKF REGISTERREIM-SETT 1 650,00kr
     
    CONTI-V MULTIRIB REIM 267,50kr
     
    SALERI VANNPUMPE  868,75kr
     
    FROSTVÆSKE LONGLIFE G12+ 187,50kr
     
    AVFALLSHÅNDTERING/KILDESORTERING 11,89kr
     
    ARBEID 2 212,50kr
     
    Verkstedmateriell 141,60kr
     
    Sum inkl. mva. 5 375,00kr
     
     
    post-387154-0-88800300-1439969850_thumb.png
  7. Hallo godtfolk, 

     

    Har fått meg en knakende fin astra g 99 sports combi coupe. Og tror det er på tide å skifte registerreim. Tidligere eieren skiftet den for 5 år siden. Har fått noen pristilbud, men er grådig usikker på hvor en sånn jobb koster. :hmm:  Er 5500 kr for dyrt for en slik jobb? Bor i Akershus, så setter pris på noen kunne gi meg en pekepinn på hvor prisen bør være på  :)

     

     

×
×
  • Opprett ny...