Gå til innhold

Fabber

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fabber

  1. Noen som har fått Tv2Sumo appen til å virke på Marshmallow?

    Hei, jeg har også problemer med TV2 sumo (og HBO Nordic,) etter oppgradering til Marshmallow. Samme skjedde da Lollipop kom (Hvertfall med Sumo). Tror det ikke er annet å gjøre enn å vente på at de skal oppgradere appen til å fungere med Marshmallow. Små irriterende i grunn...

  2. Hvis det ikke er garanti, eller du kjøper inn delene fra eBay og gjør jobben selv, vil det ikke lønne seg.

    Bare håndtering og transportkostnadene nærmer seg bruktprisen på en 2012-modell.

    Selv kjøpte jeg en brukt 2013 modell med 32GB for kr 1250 + frakt.

     

    Hvis det fortsatt er skjermbilde på den kan du bruke en OTG-kabel og koble på en USB-mus hvis du vil bruke den litt mer eller kopiere ut data.

     

    Godt tips med OTG-kabel, det hadde jeg ikke tenkt på en gang. Da skal jeg prøve dette for å sikkerhetskopiere ut de dataene som er kjekt å bring videre til evt. annen enhet.

     

    Vurdere å kansellere hele greia. Fikk svar fra Infocare om at hvis jeg sier nei til prisoverslaget vil jeg bli fakturert for 569,- i diagnoseavgift + returfrakt...

  3. Noen som har erfaring med Asus support (Infocare) for reperasjon av skjerm/touch.

     

    Har registrert og fått servicenr for å sende inn datteras Nexus 7 (2012). Noen som kan si noe om hva det vil koste (inkl. behandlingsgebyr osv.) å reparere glass og touch-panel (eller hva det nå heter)?

     

    Det står også at det påløper "håndterings- og transportkostnader på ca 110 € (EURO)" om man velger å ikke reparere.

     

    Er skeptisk, da jeg frykter dette blir vel dyrt, og om det blir like greit å kjøpe nytt. Synspunkter?

  4.  

     

    Har en sånn selv, veldig fornøyd etter å ha brukt den i ca 6 mnd. Casen føles ganske solid og gir god beskyttelse, så anbefaler den til andre! ;)

     

    Kan skrive under på det. Veldig bra flip-cover det der.

     

  5.  

    Det skal i utgangspunktet ikke være dårlig respons på N7, da ville jeg levert den tilbake til butikken. Responsen er upåklagelig dersom du har en godtfungerende N7.

     

    Da var brettet send på reparasjon. Håper de finner og fikser feilen.

     

     

     

     

    Takk for tips. Dessverre var dette valget "greyed out"

     

    Jevn rulling Windows, Linux, Chrome OS

    Aktiver eksperimentell implementering av jevn rulling

    Beklager, dette eksperimentet er ikke tilgjengelig på plattformen din

     

     

    Samme her

  6. Min mor kjøpte Nexus 7 i februar men opplevde raskt problemer med responsen på berøring. Flere som har opplevd dette?

     

    Jeg har selv til tider irritert meg over dårlig respons men ikke slik som dette.

     

    Forsøkte å resette til fabrikkinnstillinger men dette hadde ingen effekt.

     

    Noen tips? Eller er det bare å levere til reklamasjon?

  7. Nå vet jeg hva du skal jobbe med framover. Innebygd synkronisering av applikasjonsdata. Veldig irriterende når du spiller et spill på taben og så skal du f.eks på skolen og må begynne med spillet på nytt.

     

    Ønsker til funksjoner:

    - Dropbox synkronisering

    - Velge mellom automatisk, tidbestemte og manuelle synkroniseringer

    - Holo design (men det klarer du vel ikke å holde deg unna :p)

    - At jeg får bli betatester? :)

     

     

    Denne kan synkronisere appdata mellom enheter, men har ikke testet den selv: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

     

    Mulig dette bare skjer via dropbox, google drive ol. vet ikke om det funker via wifi.

     

    Denne har jeg testet litt selv (Krever root): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quintstoffers.DataSync , men opplevde noen rare ting med denne som feks. at en app ble "borte" etter sync og ikke lot seg installere på nytt. Endte med at jeg flashet ROM og gjorde restore på apper. Denne synker (også schedulert om man betaler) via wifi.

  8. Brukeren Fabe la inn AOKP 4.2.1 for litt siden og meldte den var stabil, men 4.2.1 er IKKE en stable versjon, det er Build 1, dvs første testversjon på 4.2.1

     

    Det stemmer.

     

    Ed Hunter, om du er nysgjerrig og har lyst å teste, kan du trygt teste AOKP. Har kjørt et par uker nå på Nexus 7 og Galaxy Nexus og har hatt null problemer.

     

    CM 10.1 sies også å være rimelig stabil, selv om den kun finnes i nightly foreløpig. Har ikke testet sjøl da jeg har vært såpass fornøyd med AOKP.

  9. Anbefaler deg å velge CM 10.1 nigthly. Prøvde en AOKP i ca. en uke, (android 4.1.2 tror jeg), før jeg skiftet til CM 10.0 (android 4.1.2), selv synes jeg at CM 10 var mye bedre på mange måter, så jeg flashet til CM 10.1. Må nevne at AOKP ikke er dårlig på noen som helst måte, likte bare CM bedre.

     

    Gjør som meg å test ut både CM og AOKP i en liten stund, tar ikke lange tiden å flashe, og når du har wipet telefonen og unlocka bootloaderen er det bare å ta backups, så mister du ikke evt. data. Selv har jeg slått meg til ro med CM.

     

    Kjørte inn AOKP Milstone 1, build 1 (Jellybean 4.2.1) på min Nexus 7 tidligere ikveld. Så langt vært dønn stabilt. Kan hende jeg gjør det på Galaxy Nexusen også etterhvert.

  10. Det står at det er første build på 4.2.1 (og en ser det samme hvis en går på "Release"), og dermed IKKE stable versjon, så jeg for min del kommer ikke til å prøve...

     

    I følge nettsiden til AOKP så er Milestones stabile utgivelser:

     

    AOKP Version Numbers

    We have two different kinds of releases — Builds and Milestones. Builds are considered “nightlies” — they are released usually every week or two (sometimes even sooner, if there are any major bugs to fix). We have no set release schedule, we release Builds and Milestones as we feel they are ready.

    Milestones: Most stable releases.

    Builds: Newest releases with bleeding edge features and code.

     

    Ref: http://aokp.co/about/

     

    La inn Milestone 1, build 1 tidligere i kveld og den har så langt vært dønn stabil.

  11. Er det noen som kjenner til noen måte for å få endret opplegget med de to vertikale strekene og denne kjempe irriterende mikrofon søke greiene. (Til venstre så vidt jeg husker.)

     

    Lar seg nok fikse med en annen launcher, feks Nova eller Apex.

     

×
×
  • Opprett ny...