Gå til innhold

CalaZ

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CalaZ

  1. Tipper han ikke vet hvordan man bygger pc, for hvis en som vet hvordan bygger pc her spør så spør han/hun etter spesifikke detaljer som om klokke egenskaper på ram etc.

     

    Dessuten er PC pakker svært gunstige, og innholder OS.

    greit nok at en rekke brukere ser sitt snitt til å spare inn penger på å bruke kopier av all software, men det tror jeg ikke HMS ser så lyst på.

     

    Står fortsatt på at mitt forslag herjer.... :p

    joda en pc i deler hadde nok gjort seg bedre men vet ikkje om hjelpemiddelsentralen liker det at du lager en pc til helt andre ting enn det den skal brukes til...så tror en pc pakke til rundt 12-13 tusen hadde gjort seg

  2. Husk!!!!

     

    Disse 15.000 kronene skal dekke OS og Office pakken også... er jeg ganske sikker på...

     

    Så det blir vel igjen ca. 12.000 kr til selve PCen...

     

    men for al del... det holder til en rå PC...

    ai..det har du rett i

     

    skal vel være med en printer og kanskje en scanner i samme slengen....så da sier vi at det er 10.000 kroner igjen då til pc'en. Prisen skal vel inkludere skjerm mus tastatur og høytalere også såå.....tror en flatskjerm hadde gjort seg bra men då ryker mye av budsjettet hvis det skulle bli en noenlunde bra skjerm

     

    hmm...

  3. En venn av meg har fått 15000.- av hjelpemiddelsentralen til å bruke til ny pc (helt ******* utrolig! :scared:...urettferdig :cry: ) men men fint for han dåå :w00t: ! grunnen er at han sliter på skolen og har en liten dyslektiker i seg ;)

    anyway han blir vel brukt til mest spilling og musikk og film så det blir vel noe sånt som dette [url="http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=info&AvdID=3&CatID=&GrpID=&p=44903&s=fp"]her[/url]
    det er vel en brukbar pc eller? :p
    eller fins det bedre pc'er til den prisen?
    han ska koste i nærheten av 15000.- (han får ikkje pengene som er igjen sjøl :thumbdown: )

    det her er selvsagt total waste of money i forhold til det han skal bruke pc'en til men my god....15000.-!!! hyyyl
  4. jada det finns 1.6 boter

    bruker selv zbotene. De er ikke så gale de. På full vanskelighetsgrad er de faktisk ikke så dårlig. Bedre enn de fleste jeg spiller mot på public.

     

    hvis du ikke vil at botene skal komme løpende å slakte deg med de buggete skjoldene sine slår du enkelt å greit bare av skjold ;)

  5. jada, støtter deg der chonkel.

     

    Men for all del, gaming er en hobby og bare det.

     

    Man kan ikke skaffe seg et levebrød ved bare gaming vettu ;)

    (hvis ikke du er en natural born cs killah)

    Skole er viktigere, selvom det noen ganger er rein tortur og rive seg fra pcen og sette seg ned med leksene. Jo bedre utdanning du får jo mer penger tjener du, som oftest. Og jo mer penger du har jo råere pc får du :p

     

    Neida, livet handler om så mye mer enn pc spilling. Det finns også så mye mer som er gøyere, mer sosialt og som du i tillegg kan få litt mosjon ut av.

     

    når det gjelder situasjonen din med den læreren chonkel, hvis han rett og slett mobber deg (mobbing er definert som plaging eller erting gjentatte ganger over lengre tid) kan du rapportere han til rektor eller noe.

     

    han læraren skulle eg likt og tatt et 1337 headshot på :thumbup:

  6. slo på maskinen her en dag og får opp at den plutselig ikke finner winlogon.exe (eller noe sånt) og får ikke logget meg på windows. Etterpå sier den at shell32.dll er også vekke. så må eg restarte maskinen og samme problem kommer opp.

     

    Har min grunn til å tro at dette skyldes en disc cleanup (men det skal jo ikke skje...sant?) Etter cleanupen begynte den å henge å¨kødde seg, så slo av. Slår den på igjen og da kom nevnte problem. :mad:

     

    Noen som vet hvordan dette kan fikses eller må en reinstallering til?

×
×
  • Opprett ny...