Gå til innhold

Trolliucuz

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trolliucuz

  1.  

    Så da tar det sekunder å bruke opp kvoten

     

    Hvordan kommer du frem til dette svaret?

    Mengden data som blir brukt er jo til en hver tid avhengig av innholdet du laster inn/streamer. En video på 1080p blir ikke noe større om du har raskere internett.

    På samme sett blir ikke en vidoeo på 1080p noe bedre ved at du har tilgang til 2 Gbit/s, så hvilken nytte har man av disse hastighetene?

    • Liker 1
  2. Skamsung fornekter seg ikke, helt fra den skamløse blåkopien av den første iPhonen.

     

    For det første, Apple var langt ifra først med ansiktsgjenkjenning, Windows-mobiler har hatt det i flere år og Samsung har det på sin S8/E/Note modeller samt iris-skanning.

    For det andre er det vel heller Apple som kopierer Samsung og andre leverandører nå for tiden, med større skjermer, vanntetthet, hurtiglading, trådløs lading osv osv.

    Poenget mitt er ikke å skape en debatt om kopiering men å påpeke at alle kopierer gode ideer fra hverandre .

    • Liker 3
  3. Artikkelen nevner jo ikke engang det viktigste som disse telefonene tilbyr: sikkerhetsoppdateringer.

     

    Det er et enormt problem med Android-telefoner generelt at produsentene ikke ruller ut sikkerhetsoppdateringer fortløpende. Nexus/Pixel-telefoner har vært eneste unntak, men nå lover altså HMD månedlige oppdateringer til disse telefonene. Det alene er nok til at min neste telefon sannsynligvis blir en av disse.

     

    Ehm...De fleste mobil-leverandører ruller ut månedlige sikkerhetsoppdateringer, på samme sett som Nokia nå kommer til å gjøre.

  4. Har prøvd varsle Google om skadelig programvare i Google Play, men klarte ikke komme frem til noen som kunne gjøre noe med det.

     

    Har også flere ganger prøvd få dem til å forbedre helt amatørmessig sikkerhet på enkelte plattformer de har som er helt åpne for misbruk, men har ikke klart få noen til å ta ansvar.

     

    Nå er jeg nysgjerrig her. Hvilken programvare var dette og hva slags skadevare? Også hvilke plattformer er det som er helt åpne for misbruk?

  5. Om jeg skal komme med noen generaliseringer selv vil jeg kanskje påstå at folk som er halvveis sikkerhetsbevisste har valgt en leverandør som faktisk patcher telefonene, men for den store hop er ikke dette tilfelle. De har gamle Samsung-enheter, HTC-telefoner som får oppdateringer et halvt år etter hovedversjon og aldri en patch etter det, Sony-telefoner som kommer på markedet med gammel versjon et halvt år etter den nye er lansert etc...

     

    Sikkerhetsuppdateringer kommer via Google Play nå for tiden uavhengig av mobil-leverandør så din påstand er direkte feilaktig.

  6. Jeg skulle gjerne sett noen av disse angivelige rapportene om "barne- og slavearbeidet Apple driver med", så du kan vel legge ut en link eller tre?

     

    Vet ikke hvordan det står til med barnearbeid men her er en artikkel som kom for noen dager siden om arbeidsforhold på kinesiske fabrikker. Tror allikevel ikke Apple på noen måte er ensomme om å presse produksjonskostnader maksimalt.

     

    http://www.theregister.co.uk/2016/08/26/apple_criticized_for_factories/

    • Liker 1
  7. "Når den i tillegg er vanntett..."

     

    Hvis dette refererte til Galaxy S7 Edge, så vil jeg si den er nærmere værtett enn vanntett hvis internett er noe å stole på.

     

    "According to Samsung, the Galaxy S7 and S7 Edge are both 'water resistant in up to five feet of water and for up to 30 minutes'. SquareTrade put this claim to the test by submerging the Android phones in its DunkBot, which proved the devices are water resistant, but they are not waterproof."

     

    EDIT:

     

    "The IP68 dust- and water-resistance Ingress Protection rating means your device is completely protected against dust, and it is water-resistant in up to 5 feet of water for up to 30 minutes."

     

    http://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00047867/

     

    ...er ikke helt overbevist om Samsungs påstand er pålitelig her. :|

     

     

    https://www.youtube.com/watch?v=jMqla13ubaA

  8.  

    Om man ser bort ifra overpriser, på hvilket sett er Apple bedre enn sine konkurrenter? Når det gjelder mobiler ligger de 2-3 år etter Android-mobiler i HW og 3-4 år etter når det gjelder SW. Når det gjelder pc'er så er de hverken bedre eller dårligere enn konkurrentene og de har en veldig liten markedsandel (en andel som har økt marginalt de siste 10 årene)  

     

    Så mitt spørsmål igjen...på hvilke områder er Apple utrolig mye bedre enn sine konkurrenter??

×
×
  • Opprett ny...