Gå til innhold

Messias^

Medlemmer
  • Innlegg

    309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Messias^

  1. Nå har jeg fått et problem. Skal installere Facebook for android og yr sin widget. finner QR code på nettet og scanner den. men når den søker den opp på market, finner den ingenting. Etter hva jeg har skjønt skal man ikke behøve å roote for å installere disse. er det noe jeg gjør feil? Er en HTC Tattoo....

  2. hva er den mest anbefalte facebook appen? som syncer med kontaker i tilegg...

     

    "Facebook for Android" fungerer fett. Denne implementerer seg i adresseboka di på telefonen.

    Hvis du går inn på en kontakt kan du få siste oppdaterte hendelser fra Facebook f.eks. og du kan synce kontakter.

     

    Jeg har valgt å ikke bruke Facebook til å synce kontakter da det er mange jeg sjelden ringer.

    Bruker Google Contact i steden. Synes dette fungerer bra, men smaken er som baken ^^

     

    Finner ikke denne på market, så regner med at jeg må roote telefonen først? Er det samme prosedyre å roote tattoo som hero?

  3. Hei godtfolk her inne. Jeg skulle se på en HP 2133 Mini-Note PC for en kammerat til min mor. Jeg ble fortalt av eieren at han hadde problemer med en del virus/trojanere som han sa. Problemet er dog værre enn som så, jeg får ikke engang startet Windows, både den ene og den andre dll filen mangler vist for at Windows skal starte.

    Den beste å enkleste måten er å enkelt bare installere XP på nytt. Problemet her er at jeg ikke finner ut hvilken tast jeg skal trykke for å starte Recovery programmet. De HP maskinene jeg har vært borti før har jeg trykket F10 for å starte Recovery. Det står heller ikke hvilken tast jeg skal trykke under POST og jeg får heller ikke lastet ned manualen fra HP sin hjemmeside.

     

    Lurer så på om det er noen HP eiere her inne som vet hvilken tast jeg skal trykke for å starte Recovery og reinstall av Windows?

     

     

    Hvis jeg husker riktig så er F11 knappen du leter etter ;)

  4. Jeg driver å lager en side hvor jeg får opp førstesidene til alle avisene fortløpene med interval på ca 30 sekunder per avis, det er ca 10 aviser.

     

    hva er koden for å lage denne rotasjonen?

     

    vet ikke om dere helt skjønte det, er ikke verdensmester i å forklare....

  5. S-video er faktisk ikke endel av SCART spesifikasjonene, selv om de fleste tv'er støtter dette.  To ting man må huske på når man bruker s-video over SCART:

     

    1.  Sjekk om SCART kontakten faktisk støtter s-video.  Dersom tv'en har flere SCART kontakter, kan det hende bare 1 av dem faktisk støtter s-video.  Forsøk den andre kontakten eller sjekk manualen til tv'en dersom du er usikker.

     

    2.  Mange tv'er har egne AV kanaler for kompositt og s-video for samme inngang, feks. "AV-1" og "AV-1S".  Står den på "AV-1" og du bruker et s-video signal, blir det svart/hvitt bilde.  Ofte må man trykke noen ganger på AV knappen for å bytte til riktig kanal.  Sjekk også manualen til tv'en dersom du er usikker.

    7489502[/snapback]

     

    hehe, som sagt, denne tv'em har blitt brukt til dette før.... men da, brukte jeg både S-VHS ( den som ligner på PS/2 kontaken ) og S-Video ( den som ligner på phono kontakt )

     

    nå bruker jeg bare S-VHS, men dette er en 20" billedrørs tv, så den har ikke all verdens av duppe ditter :p den har EN scart. hehe

     

    men, nå har hele bildet blitt borte, sikkert pga at jeg har tuklet litt for mye med innstillingene.

  6. Ok, men skal fungere å bruke S-Video signal til tv'n om du har S-Video inngang eller en overgang fra S-Video til Scart. Jeg har ikke selv testet dette.

    7489446[/snapback]

    mulig jeg klarer å rote frem en kompositt og.... husker bare ikke om den er lang nok :p

     

    men, har prøvd alt av innstillinger, fortsatt svart hvitt....

  7. Ok, regner med du bruker Compositt kabel? Og ikke virkelig S-Video kabel? Kan hende du også må stille på Signal Region. Husker ikke helt de forskjellige instillingene. ATI kort er mye enklere :)

     

    Edit: Pal G skal også fungere etter hva jeg har brukt.

    7489430[/snapback]

     

    oh, crap, det er seff, S-VHS! eneste vi hadde på jobben :p

×
×
  • Opprett ny...