Gå til innhold

C.T.

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av C.T.

  1. Hørte rykte om at XP sp3 inneholder kjerneoppdateringer fra windows server 2003? Er det bare tullball, eller er det noe i det.

     

    Har alltid merket forøvrig at f.eks. browsing i nettverket alltid har vært lynkjapt i server, er noen småting jeg kunne likt å se like bra i XP.

  2. Menneskene (For vi er faktisk det vi også) i butikken, VIL faktisk hjelpe deg så langt de kan.

     

    Dette gjelder bare et fåtall av selgere og det er svært mange dårlige (og arrogante) selgere der ute, som verken tenker på butikkens rykte eller det å få solgt mest mulig produkter.

     

    Ofte vil man møte regelrytteri fra selgers siden, og det kan være rent oppspinn også.

     

    Det som gjelder er å se an situasjonen og hvilke personer man kommer i kontakt med, så får man tilpasse handligsmetoden deretter.

  3. 9serien har verken touchscreen eller 3G, og typen avlang og svært kort skjerm i høyden (600x200 oppløsning :hrm: ) er uinteressant.

     

    Ellers ang. videooppløsning på opptak ser det ut som det står feil på prisguiden. Amobil opplyser om 176x144, mens på BengalBoy testen er filmene 320x240. Så video på P990i er noe bedre enn jeg har antatt. Muligens er det som er opplyst på amobil kameraet på fremsiden.

  4. P990i har drøyd og drøyd, men kommer vel nå i august. Telefonen er veldig fristende, men jeg skulle tro at konkurrenter skulle fått tid på seg til å kunne lansere lignende telefon med relativt lik eller enda bedre spec enn P990i?

     

    Jeg har prøvd å se på modeller rundt om, men i jungelen av telefoner har jeg ikke funnet noe som matcher P990i. Noe jeg syns er litt snålt, for utsettelsen av P990i utdaterer jo modellen i seg selv.

     

    Så jeg lurer på om noen vet om alternativer som tåler en kamp mot P990i som har kommet ut, eller kommer i veldig nær fremtid.

     

    Telefonen må ha:

    - Minst 2mp og autofokus-kamera

    - Touchscreen

    - Fullt tastatur

    - WLAN (trådløst internett) og 3G

     

    Størrelsen må være ca like stor som P990i, dvs ikke noe særlig større. Må gå an å putte i lomma uten problem.

     

    Hadde P990i kommet når den skulle hadde jo den vært sinnsvakt bra. Nå er jeg mer skeptisk, og synes heller ikke noe om SE sin videooppløsning og fps.

     

    Et lite tilleggs-spørsmål:

    P990i støtter WLAN 802.11b. Hva har dette å si i praksis? Jeg vet overføringshastigheten er noe mindre (ca 11Mbs?), men vil jeg kunne koble til alle vanlige trådløse nettverk? (jobb, kompiser, kafe osv)

     

    Pris spiller ingen stor rolle.

  5. Logitech sitt tynne tastatur har etter hva jeg forstår mye dårligere og mer bråkete taster enn det jeg er ute etter.

     

    Etter å ha lett en stund har jeg funnet at Zitech i Danmark selger keyboardet jeg er ute etter med dansk layout (og under sitt eget navn, ikke som BTC), så jeg har mailet dem nå. Litt kjedelig at de kun selger det med den helt unødvendige bakgrunnsbelysningen (som heldigvis kan være av). Mye mer sexy med versjonen med svarte taster :p

     

    Men det er selve feelingen med tastaturet som er viktig, så det er egenlig ikke så nøye. Får håpe de gidder å sende til Norge nåda :hmm:

  6. Har veldig lyst på dette tastaturet til gaming. Det får gode reviews og har bra taster (liten tastevandring aka laptoptastatur).

     

    Men jeg finner ingen webshopper som selger det :cry: Har lett rundt omkring på forskjellige europeiske webshopper også og strevd meg gjennom uforståelige språk, men har ikke så god oversikt over de større webshoppene i europa.

     

    Så noen som vet om plasser som kanskje selger dette?

     

    Btw; at jeg ikke får æøå spiller ingen trille, muligens kan jeg vel programmere om til å få æøå også.

  7. I UT2k4 TDM og 1on1 scenen er det hvertfall liv som bare det. Man har sesong 2 av UNL som kommer snart og Eurocup hvor man har fått omtrent alle topplag meldt på. 120 lag har forøvrig signa opp(! og noen påstod at UT2k4 er dødt)

     

    3 Norske lag er hittil påmeldt OpenCup, LiGan, Genesis-7, J52 (halvt svensk) og iT (halvt svensk).

     

    Spiller dere UT2k4 anbefales det å følge med UnrealNorth og unreal.no

     

    Ser at for tiden dukker det opp flere og flere gamle UT99 i UT2k4 - spilte 2v2 mot to stykker senest i går, som drev og justerte seg til spillet. Ingen tvil om at det finns skills hos gamle UT99'ere som lurker rundt omkring :yes:

  8. Jeg har et POV 6800 med NV Silencer 5.

     

    Jeg har problem når jeg bruker 3D programmer/spill - dog problemene kan dukke opp selv om jeg bare er i menyer i spill.

     

    Det som skjer er litt forskjellig. Enten henger det seg i 7-10 sekunder (dvs bildet fryser) også fortsetter det. Ellers kan også maskinen svartne, eller jeg får opp sikksakk mønster i mange farger og maskinen er fryst så reboot må til.

     

    Når jeg klokker øker hyppigheten av disse problemer, men de skjer også av og til med standar klokkefrekvenser. Jeg har aldri klart å presse frem artifacts av noe slag. Jeg hadde også problemene med orginalkjøleren til POV kortet, men da noe hyppigere - TROR jeg. (vanskelig å huske hvordan det egentlig var). Temperatur ligger på rundt 50 grader hele tiden.

     

    Har oppdatert drivere (har nå 66.93) - har lett etter biosoppdatering men finner ingen senere enn 5.40.02.1201W3.

     

    Jeg har også nå åpnet til 16x1,6vp uten å få artifacts av noe slag - men nå ser det ut som at maskinene henger seg/svartner oftere på overklokking (typisk jeg kjørte greit med 380/750 før, da hengte det seg sjeldtent opp - men etter jeg åpnet pipes så henger det seg oftere).

     

    Alle jeg har sett med dette POV kortet har klart å klokke det vesentlig mer opp enn meg, så jeg skjønner lite av hvorfor det her skjer. Også HW's review sier at dette kortet er meget klokkevennlig.

     

    :hmm: hva kan det være? Jeg har så lyst å presse kortet mer :(

     

    Har forresten 400W strømforsyning NorthQ

  9. Trenger et lydkort med god 3D.

     

    Har fått creative langt oppi halsen for millionte gang, så jeg lurer på hvilke av de andre merkene som er bra.

     

    Det gjelder spesielt Unreal Tournament 2004, hvor jeg i 1v1 dueller må vite hvor motstanderen er til enhver tid.

     

    Har ikke så mye peiling på dette med Hardware sound, 3D sound EAX osv. desverre.

     

    Bør vel koste under 1000,-

     

    [edit]

     

    bør være god mic inngang også

  10. 3Com OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Gateway

     

    Jeg har to PC'er koblet til et WLAN. Først hadde jeg et problem med TCP/IP socket drops, men dette problemet ble løst med firmware oppdatering.

     

    Problemet nå er små lags hvert ca andre minutt +/-. Disse laggene vareri ca 1-2 sekund - og merker dem kun ved online fps spilling. Jeg begynner å bli bedre i UT2004 - så det sier seg selv at dette er uakseptabelt nå (lagger utfor kanter, taper 1on1 dueller osv).

     

    Jeg får kun lag ved kobling på WLAN, direkte kobling med kabel gir sømløs online spilling. Jeg får dem uansett om jeg har PC'en rett ved siden av og har perfekt signal. Siden det ikke er kontinuerlig lag, må vel dette ha med software å gjøre. Utenom laggen er forbindelsen og ping meget bra, og har lite og si for spillingen min at det er wlan. Kan det være instillinger på ruteren hvor den sjekker ettellerannet som gjør at wlan henger seg i ett-to sekund? Eller noe annet?

     

    Irriterende greie dette her :hmm:

  11. Jeg var ute etter det samme for kort tid siden, men klarte ikke å finne kortene likt stillt opp mot hverandre. Jeg var svært i tvil om hvem av dem jeg skulle kjøpe. Endte opp med å bruke ekstra hundrelapper på 6800 nu - og angrer ikke ett sekund.

     

    Sitter og diller med overklokking nå, og skal straks over 10K i 3Dmark03 :)

     

     

    edit:

     

    Her er en test (...)

    der ja - der er grunnen til at jeg ikke angrer :p

  12. Slenger på noen spørsmål

     

    - Er det komplisert å skifte kjøler på 6800 kortene generelt sett?

    - Er overklokkingsmuligheter hovedsaklig begrenset av kjøling?

    - Jeg prøver å se disse artifacts som alle snakker om. Prøver å følge nøøøye med og kaaanskje er det noen glipper her og der? Eller er det slik at artifacts skal dukke opp kontinuerlig når klokkefrekvensen er for høy?

  13. Hvordan funker det? Har prøvd å søke etter litt informasjon - men finner lite.

     

    Finnes det noen artikler som tar for seg dette:

     

    - Kan man skifte skjermkort på bærbare?

    - Hvis det, hvor får man kjøpt skjermkort til bærbare?

    - Finnes det ytelsesmålinger i 3dmark03 eller noe som viser ytelse på 9600+, 9700+, GeForce go osv.?

     

    Ser på en maskin med "128 MB VRAM ATI Radeon 9600+" - kan man spille nye spill på akseptable (medium) innstillinger med dette?

×
×
  • Opprett ny...