Gå til innhold

Achelous

Medlemmer
  • Innlegg

    386
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Achelous

  1. Meldte meg på testen, og har hatt denne i noen måneder nå. Målet var å bytte ut den gamle Micro boksen, og NVIDIA Shield til en boks. Men nei. BoXen er mye bedre enn den gamle mikro, og ca like rask som den. Men den nye er veeeeldig treg i forhold til den nå 4 år gamle Shielden (som forøvrig fikk oppgradering til Pie i går). Da tenker jeg på navigering i menyer og apper generelt. Så derfor er det fortsatt Shielden som blir brukt i 99% av tiden. Jeg har spurt i flere år nå, om det kommer en AndroidTV port av Get appen så man kan skrote dekodere totalt, men det skjer jo aldri virker det som. Android appen er jo der og funker veldig fint, så kan ikke ta så mange timer å lage en AndroidTV versjon.

  2. Starter med å være utdatert med Oreo.. jaja, får håpe de følger opp med sikkerhetspatcher..

     

    Bruker 99% NVIDIA Shield til media i dag, og har en mickodritt i tillegg. Har et lite håp om at denne kan erstatte begge da, men regner med Shielden blir brukt fremover også. 

     

    Hadde de jo bare fått ut fingern og kommet med AndroidTV versjon av Get-appen, så hadde jeg sluppet dekoder fra de totalt. Det hadde vært noe det!

  3. Jeg er Exchange admin i en større bedrift i Norge. 2406 personer syncer mail med mobilen, 2175 av disse bruker iOS. iPhone har vært standard telefon i mange år, så det er naturlig nok overvekt av de. Av disse igjen er det bare 1364 som er på en av 11.x.x versjonene.  
     
    Under er et bilde som viser alle iOS versjonene som er i bruk hos folk i vår organisasjon. Poenget mitt er at det er ikke bare fryd å gammen med versjoner på iOS heller. Dette er hos vanlige folk som gir f* i mobilen, det er eldre telefoner som fortsatt er i bruk, og folk rett og slett ikke gidder å oppgradere.
     
    Sånn er det nok hos Android brukere også. De har en telefon de er fornøyd med gjennom flere år, og bytter ikke den for at SMS er så fantastisk mye bedre på en modell med Oreo.
     

    GsbzTBA.png
    Ps. "Blanks" er faktisk versjoner før 6.x.x, som det nå er bare 2 stk som henger igjen på!
     
    Jeg for min egen del har kjørt 8.1 et par dager og er happy med det :)

     

    • Liker 3
  4.  

     

     

     Dette dreier seg om versjon 8.0 av Android, som snart skal bli tilgjengelig for enheter i Googles Nexus- og Pixel-serier. Det vil ikke skje umiddelbart, for programvaren er nå til testing hos mobiloperatørene.

     

    Dette stemmer ikke. Imagene ble tilgjengelige i går, så jeg oppdaterte min Pixel XL i går kveld. 

     

     

    https://developer.android.com/about/versions/o/download.html#flashable-images

    Skal presisere at det gjelder OTA og at manuell installasjon er tilgjengelig nå. Takk for påminnelsen.

     

     

    OTA er tilgjengelig. Om man melder inn telefonen i betaprogrammet, så får man det ganske kjapt. 

     

    https://www.google.com/android/beta

    • Liker 1
  5.  

     

    Dette dreier seg om versjon 8.0 av Android, som snart skal bli tilgjengelig for enheter i Googles Nexus- og Pixel-serier. Det vil ikke skje umiddelbart, for programvaren er nå til testing hos mobiloperatørene.

     

    Dette stemmer ikke. Imagene ble tilgjengelige i går, så jeg oppdaterte min Pixel XL i går kveld. 

     

     

    https://developer.android.com/about/versions/o/download.html#flashable-images

  6. Til info, slet med å ikke få aktivert det på min Pixel XL. Stod bare og snurret når, kom ikke videre. Uten at telenor service kom med noen løsning på twitter. 

     

    Sjekket permissons på Messages og gav den location permission. Tok en Force Stop, og den ble da aktivert. En annen kis prøvde det samme og det virket også for han.

  7. Dere klager på heng og problemer med Android TV plattformen, synes det er litt feil.

    Har hatt både Nexus Player, Mibox3 og bruker nå nye Shield TV. Android TV fungerer utmerket (plex, youtube, twitch, gpm), så jeg synes det er litt feil om dere skylder på Google om produsentene ikke gir tv'ene sine nok power eller bygger i god nok kvalitet.

     

    Men det kan jo selvfølgelig ha noe med hva dere faktisk tester/bruker der.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...