Gå til innhold

MadeinNorway07

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MadeinNorway07

  1. Hei, jeg kjøpte denn for et par dager siden, lurte på om det var normalt at batteriet bare lader til 99%, står også beskjed "1 minutt til batteriet er fulladet"? Prøvde å søke på nettet men får forskjellige svar, noen skriver batteriet er ødelagt mens andre skriver at dette er for at batteriet ikke skal bli overladet. Merkelig med den beskjeden dog...

     

    EDIT: En annen beskjed jeg også får er at "Koblet til nettstrøm men lader ikke"

  2. Kjører du dette gjennom forsterker eller rett i tv? Har vært ute for at HDMI port har sluttet å fungere på billige forsterkere. 

     

    Kjører det gjennom tv-en. Bruker en Sonos Soundbar til lyd dog. Var egentlig bare flaks at eg kom over at eg skulle prøve å hard reset av tv-en. Hvorfor det skjedde er og forblir en gåte... Men leste meg litt opp at dette faktisk kan forekomme på Samsung Tv-er

  3. Mulig at noen straffer kan være unngått men at dommeren er på blåbærtur ganske så ofte og at dette kanskje er den værste dommeren noensinne på Fifa, iallefall så lenge eg har spilt (07). Fordel er også vekke. I utgangspunktet skal man bruke fordel så lenge det ikke er rødt, som regel blåser han for gule kort også.

  4. En kompis av meg hadde samme problemet, han tok ut stømforsyneren og etter det var problemet fikset. Nå står det ganske så tydelig på preview at ting fungere ikke som det skal og man har valget om å ta sjansen. Har en på vennelisten min som bare klager over problemer også, men det vet man om før man laster det ned.

     

     

    Forresten, noen som vet om man må skru av og på konsollen for å få denne updaten, eg har på automatisk oppdateringer.

  5. Lurer på når de skal patche dette helt LATTERLIGE høye presset alle bruker online, fy fan for noen tull. Umulig å spille seg ut og det er nesten ikke en kamp der motstander ikke bruker andre forsvarer, contain og høyt press. Blir så ekstremt ødelagt hele spillet av all automatikken, er et spill som er laget for alle i år. Ingenting å si om man spiller mye.

  6. Fikk ny konsoll sist uke (Forza edition). Sliter voldsomt med å sync save games mine. Nesten samtlige spill får eg beskjed "We couldnt sync your data with the cloud just now" Skjønner ikke vitsen med dette hvis det ikke funker. Skulle spille lit Forza men der måtte eg starte forfra igjen, var lvl 120. Det er helt uaktuelt. noen som har kunskaper om dette?

  7. Hva betyr dette High pressure og contain?? :blush: 

     

    High Pressure er en taktikk så gjør at laget står høyt i 90 min og presser mostander, nesten umulig å spille seg ut. Contain er A/X der man følger ballfører hele tiden, nesten hele jobben gjort bare å holde inne en knapp. Er nok ikke alle som bruker disse taktikkene men er ganske sikker at nesten alle kamper så bruker folk den slags taktikk, folk flest er interessert i en ting og det er å vinne. Dette året er det High pressure som er tingen, EA tvinger folk til å spille på en bestemt måte, hvis ikke man gjør dette sitter man der og blir mer og mer frustrert. Jeg har nå allerede lagt spillet på hylle, må være første året eg gir med så tidlig med Fifa, synd men hele spillet føles som en kaos.

  8. Jeg har ikke kommentert hvor enkelt eller vanskelig det er å forsvare seg. Det er ikke det jeg er opptatt av. Jeg bruker ingen taktikker eller automatiserte løsninger når jeg forsvarer meg, og jeg tenker heller ikke over om det er noe som motstanderen benytter seg av. Det eneste taktiske grepet jeg har gjort så langt er å endre på instructions på backene og spissene.

     

    Spiller bare balanced, uten noe ekstra press og holder ikke inne knapper som gjør at jeg "slipper" å forsvare meg.

     

     

    Det er uansett det folk klager mest over på EA sitt forum, high pressure, contain og all automatikken i forsvar i år.

     

  9.  

    Helt greit å klage på at spillet er for vanskelig imo. Jeg foretrekker at FIFA er relativt lett, men ikke så lett at det nesten er tilfeldig hvem som vinner.....

     

    Det er jo bare tull. Ting er vanskelig når man er dårlig i noe. Er man dårlig må man a) enten bli bedre, b) leve med at man ikke behersker det like bra eller c) gjøre noe annet. Slik er det jo i alle andre spill. I Counter-Strike er man enten god eller så er man ikke det. Det er ikke slik at folk kan klage fordi de ikke klarer å treffe hodet hver runde, mens i FIFA skal man kunne klage fordi man ikke klarer å slå en pasning eller score mål? Det blir for dumt.

     

    Du skal naturligvis for ha din mening men at dette er det enkleste Fifa spillet på gudene hvor lenge å forsvare seg kan du ikke nekte på. AI hjelper så sykt i forsvar at eg blir kvalm. Har aldri vært mindre forskjell på en OK spiller og en god spiller. Hva er poenget med å spille mye når det å forsvare seg er helt automatikk i år. High pressure og contain er også fryktelig overpowered I år. Og dette virker det som absolutt alle man møter bruker.

  10. Hvordan får man spillere til å møte? Dette er enda verre enn i fjor, spisser som løper vekk fra ballfører istedenfor å møte. Hvor er denne såkalte midtbanekrigen EA skrøt så voldsomt av? Er det alle de latterlige pasningene og touchene man har på midtbanen som skal gjøre dette til en midtbanekrig... Er ytterst få dueller man faktisk vinner ballen, Man vinner ofte ballen på håpløse pasninger og spillere som ikke møter ballen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...