Gå til innhold

bollatex

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bollatex

  1. Du utestenges for brudd på retningslinjene fra forumet.

     

     

    Mvh,

     

    Per Øivind

    Hei Per Øivind og alle dere andre.

     

    Jeg må takke forumstyret for en superrask behandling av min anke på utestengelsen.

     

    Jeg hadde dessverre ikke sett noe sted i retningslinjene til dette forumet at ansatte i butikker måtte identifisere seg i ethvert innlegg.

     

    MEN; om noen andre enn Netshopsjefen Lysebo føler seg ført bak lyset av meg, er det leit. Det har ikke vært meningen.

    Jeg er kun en forumbruker som ønsker å spørre, svare og ytre meg som envher annen privatperson kan her.

     

    Mvh

    B.T. (privatperson, men jobber til daglig på www.multicom.no)

  2. Totalt unødvendig, hvor mange andre skryter av netshop?

    Jeg har ikke ennå handlet på Netshop, og har derfor kun disse postene å forholde meg til. Jeg lurer bare på hva som gjør at så mange får den spontane reaksjonen og holder en høymesse for butikken sin her. Det virker stort sett som de er en butikk som klarer å levere akkurat det en kunde vil ha, ja. Men dette kan de umulig være alene om. Så hva er den utløsende faktoren for å gjøre slike stunt? Står det en URL den berømte sjokoladen? Jeg husker før navnebyttet fra Hardwarebutikken, at de brukte "en ansatt" til å gjøre denne promoteringen, nemlig... Kan selvsagt hende de bare ble litt vel ivrige i oppstarten, men det var likevel litt skummelt synes jeg.

    Så det jeg lurer på i dag er om eller hvordan Netshop oppfordrer de fornøyde kundene sine til å poste her.

     

    B.T.

  3. En kamerat sølte vann nedi tastaturet, og det rant helt ned til HK. Har bedt om å få bytte i en CL 56 mot et mellomlegg.

    !?!

     

    Tar de innbytte på vannskadde varer også, eller er det kameraten din som får svi på pungen....?

     

    B.T.

  4. Alt funker fint, ingen crash, blåskjermer eller noe som helst i forkant.

    Maskinen går etter en stund over i "dvalemodus", når jeg så etter et par timer forsøker å vekke den.... ingen respons. Den rett og slett dreper RAM'en sin i dvalemodus. Dette skjer ikke hver gang den går i dvale, og jeg ser ikke noen sammenheng med hvor lenge den har stått i dvale.

    Den kan være spennings-sensitiv. Jeg har hatt en laptop som ikke ville gå ut av dvalemodus (=hibernate) om laderen var tilkoblet ved inngang, men ikke ved utgang. Sjekk om det er en sammenheng her, eller om det hjelper å "resette" laptopen ved å nappe ut batteri og lader etter problemet har oppstått.

     

    Lykke til!

     

    B.T.

  5. dinside.no har testet maskiner levert av MultiCom.

    Jeg har hørt at IT24 leverer gråmarkedsvarer, og at disse ikke alltid har samme standard som fra ECS distributøren MultiCom

    Sikkert derfor du ikke finner de samme egenskapene på din maskin som i testen.

     

    B.T.

  6. Jeg får kjørefasefeil i IE ved å bruke linken. Vil tro det er tryggere å bruke nettbutikken og listene der til å bestille enn å stole på hjemmelagrede direktelinker. Er trolig et utgått produkt siden det ikke ligger synlig lenger. Ring eller mail dem og sjekk før du venter på varen, er mitt tips!

     

    B.T.

  7. PCUtstyr.no bruker blant annet Norek (Komplett) som leverandør ... og har ikke / svært lite lager. Så om Norek er trege som sirup, er PCUtstyr.no trege som sirup... Og Norek/Komplett.no er for tiden i Ultra-Sirup-Mode™

    Har litt "inside" informasjon......

     

    Norek = komplett (Komplett er en del av Norek)

     

    Men det er mange andre som også får varer fra Norek sitt lager - pcutstyr er bare en av dem.....

     

    Og siden Norek vil holde på sine store kunder (PCUtstyr f.eks) så blir ordrer fra disse prioritert forran sine egne (komplett) ordrer - da de har full kontroll over komplett (eier dem jo) og ikke risikerer å miste dem som kunde......

     

    Og det at tregheten (bestilte selv varer hos pcutstyr i sist uke - 3 virkedager på "plukkliste" før det ble sendt) er forskjøvet helt ned til PC-Utstyr osv må vel bare bety at komplett sine utsendinger nå er "ultra super mega trege" :p

    Så hvis man ønsker å bevare et visst mangfold av nettbutikker, bør man kanskje styre unna alle Komplett-klonene, og heller gå for en selvstendig en som PSData, MultiCom eller Netshop?

     

    B.T.

  8. Prøv en kalibrering av batteriet. Det kan rette opp "minnefeil" i det, og gi full utnyttelse igjen.

    De fleste laptoper har mulighet til å kalibrere batteriet fra CMOS oppsettet. Sjekk manualen eller kontakt Fujitsu-Siemens for nærmere informasjon.

     

    B.T.

  9. om du er redd for å bestille fra whitebox, så kan du jo gå til audionet.no

    ellers så er nok 556 og cl 56 relativt like maskiner

    Audionet handler direkte fra Whitebox, og tar neppe service, reparasjoner e.l. selv. Skulle ikke forundre meg om utsendinger av bestilte varer går rett fra wb sitt "lager" også. Jeg ser ikke helt hvordan et ekstra mellomledd skal gjøre handel fra Whitebox særlig tryggere...

     

    Og 6 pinners firewire finner du neppe på noen laptoper i dag. Overgang fra 4 til 6 pinners er helt standard, og du får kjøpt dette i de fleste nettbutikker i dag.

     

    Ikke kjøp MAC om du ikke har helt spesielle behov som du 110% sikkert vet at denne typen maskin dekker bedre enn PC. Det er selvsagt gøy å være litt annerledes, men kan vise seg å bli svært tungvint i lengden.

     

    B.T.

  10. Komplett er på børs, og eierne tar seg neppe råd til å offisielt gå på en solid smell ett eneste kvartal. Det ville røkket litt i aksjekursene dems, tenker jeg...

    Så å utvide arbeidsstaben samtidig som de fordyrer driften med nye systemer OG taper flere titalls millioner i omsetning, vil de neppe anse som aktuelt.

     

    B.T.

  11. Du har nok ingen angrerett ved henting og betaling av varer, uansett om det bestilt på nett, pr. telefon eller gjennom skranken i butikken.

    Den mest vesentlige delen for å gjennomføre en handel, er å motta varen samtidig som den betales. Butikken vil derfor kunne hevde at kjøpet er helt eller delvis gjennomført mens du var der, og vilkår for angrerett faller bort.

     

    Vær litt fornuftig, og se på hva årsaken til at vi har en angrerett egentlig er. Det kom i stand for å bekjempe snuskete postordresalg med bilder av miniatyrer som ble solgt uten å nevne reell størrelse o.l. - nesten rent juks, altså.

    I dag er nok angreretten en god sikring å ha i bunn ved netthandel, men det er uten tvil alt for mange som misbruker denne som en låneordning.

     

    ENHVER benyttelse av angrerett vil trolig koste butikken din penger, og det er derfor helt naturlig at de ikke vil ta tilbake varer som de ikke er nødt til å ta tilbake. I så fall må du godta returgebyr e.l.

     

    Men jeg er enig i at de burde ha en form for varsling eller notis om at angrerett ikke gjelder ved henting av varer, da ikke alle vil være klar over dette på forhånd.

     

    Min ringe konklusjon er at butikken har full rett her (hvem er det forresten?)

     

    B.T.

  12. hei Chris_p4_2.8@800

     

    etter det jeg har hørt\lest suger servicen til whitebox!

    Folk blander "service" og "leveringstid" litt for mye synes jeg.

    Dette bør skilles klart mellom. Men når man lyver om leveringstiden, er det korrekt å kalle det råtten service. Den slags holdninger hos en butikk vekker ikke særlig tillit hos våkne forbrukere.

     

    B.T.

  13. Døde piksler skal du normalt kunne se uten problemer. Er dette stillestående pikselfeil, eller noe som kan likne mer på forstyrrelser i bildet?

    Dersom sistnevnte er tilfelle, gjerne på mørg grå eller mørk grønn bakgrunn, kan nok leverandøren eller ECS sine nettsider hjelpe deg med en BIOS oppdatering for å fikse dette.

     

    www.ultimatebootcd.com

    En stor sak å laste ned, men er pokker så nyttig CD å ha på lur for å sjekke for feil på minne, nesten enhver harddisk, knekke et passord her og der, etc...

     

    Når MemTest sier at noe er feil, så er det noe feil.

     

    Siden du har kjøpt den andre brikken etterpå, er dette å anse som et eget kjøp, og du kan ikke blande brikke nr. 2 oppi klagesaken på laptopen som du først kjøpte den.

     

    B.T.

×
×
  • Opprett ny...