Gå til innhold

Humhead12

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Humhead12

  1. hei  .  vi  i Norske gamere  mangle 1 person til vårt lag  .   kanskjje ng kan være noe for deg . aldre  i laget er  20.23 32.   vi spille for gøy . norske gamere vil spille 5 divisjon i telialigaen -

     

     

    litt om oss

     

    Opphavet til Norske Gamere startet tilbake i 2015. I 2019 bestemte vi oss sammen med våre sammerbeidspartnere for å gå fra et E-Sportlag innen Squad til og bli et større E-sportsamfunn som brer seg over flere spilltitler. Vi har lokaler og kontorer i Hønefoss der vi opprinnelig startet.

    Til dags dato har vi et medlemstall på ca. 600 aktive spillere fra hele Norge. Vi har også konkurrerende lag i blant annet spillene CS:GO, PUBG, Squad, Arma, Diablo, LoL og Rocket league.

    For oss er gaming en lidenskap der vi ønsker å tilby medlemmer samhold og trygghet i at det finnes mange der ute med interesse for samme hobby.

    Vi har og flere meetups i året der vi møtes og spiller paintball, kjører gokart og blir bedre kjent med hverandre. For oss er det viktigste med dette laget samholdet vi har og som vi jobber med å bygge videre.

    I [NG] er alle norske gamere velkommen. Både casual spillere og profesjonelle. Hos oss er det fullt lov å nytte seg av våre goder, så lenge man klarer å forholde seg til våre få, men nødvendige, retningslinjer..

     

     bare tar kontakt for mere info  humhead#6273 på discord

     

     

×
×
  • Opprett ny...