Gå til innhold

bv8

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bv8

  1. Som flere her har jeg også en gammel PC som er i ferd med å bli utskiftet, men skulle gjerne hatt den igang noen dager til. Har fungert bra i mange år, men plutselig skjedde det fatale idag:

     

    PC'en hengte seg når jeg la inn nye CD'er i Platearkivet. Først fikk jeg ikke CD ut av leseren, deretter ble skjermen svart og ved forsøk på å restarte så piper det først 2 ganger raskt etter hverandre og deretter følger 8 pip.

    Hovedkortet er et MSI K7T266 Pro2RU. Dette har 4 diagnose LED's og på min PC avsluttes oppstarten med rødt lys som viser: Testing RTC (Real Time Clock). Dette skjer etter at den har lyst i 20sek på Boot Attempt.

     

    Noen der ute som kan hjelpe?

  2. Greide etterhvert å fjerne denne hesten, men har en annen som heller ikke er enkel å ha med å gjøre. Hver gang jeg starter maskina får jeg beskjed om at det finnes en hest ved navn: TrojanHorse Musicsearch på mappen WINNT. Greier ikke å fjerne denne. Noen som har hatt samme problem og kjenner løsningen?

     

    JaM

  3. F-Secure har fastslått at jeg har ovennevnte virus på PC'en min, men greier ikke å slette det. Får opp 2 varsel om infisering: C:\WINNT\msys.com og C:\WINNT\msys.com/DROP.EXE. Maskinen restarter av seg selv når jeg er inne på Outlook, muligens som en konsekvens av ovennevnte. Det er sikert noen der ute, som kan hjelpe meg?

     

    JaM

     

    PS

    Filnavn skal være mssys!!

    DS

  4. Har selv w2k og har valgt at en mappe skal kunne deles med de andre maskinene i hjemmenettverket. Når jeg går inn på en av mine sønners PC´er (W98) får jeg spørsmål om å legge inn nettverkspassord. Hadde ikke noe slikt valg ved oppretting av delingen og vet ikke hvilket passord det spørres om. Regner med at det er mange der ute, som kan hjelpe meg med dette.

×
×
  • Opprett ny...