Gå til innhold

mann i helseve.

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mann i helseve.

  1. Ja, men må jeg måle til hvor rubrikkene skal være? Skulle gjerne hatt det på en slik måte at jeg f.eks kunne ha kurven i bakgrunn når jeg fyller inn, mens når den skrives ut forsvinner selve kurven med farge på (se bilde under).

    Det jeg skulle fylt inn er, fastlege, høyde, vekt, år og mnd for kurve, kryss om b kurve er i bruk, innleggelsesdato, fortløpende dato over der vi skriver vitale målinger og medisiner :-p

    Men kan godt hende løsningen blir å sitte med linjal å måle seg frem hvor rubrikken skal være og hvor store. Men det må være mye jobb :-p

    post-384384-46730_thumb.jpg

  2.  

    nei men gikk mange år på antidepressiva før.

     

    men som sagt så funker staken helt fin når jeg onanerer, da vil den omtrent ikke ned.

     

    Anonymous poster hash: 95559...7f9

     

    Vell noen typer antidepressiva kan påvirke ereksjonen, men hva er før, vil anta at det er såpass lenge siden at evt bivirkninger har gått ut av kroppen din. Dessuten går det som regel mer utover kvaliteten på sæden. Jeg vil tippe, uten noe større innsikt i historien din at dette ikke handler om at du har runket for hardt, men at du rett og slett får prestasjonsangst, og siden det har skjedd en gang, så skjer det igjen for at du er redd for at det skal skje igjen.

    Hva med å f.eks starte med å gi oralsex, tilfredstille henne med fingrene mens du tar en liten håndjobb på deg selv før dere starter samleiet? Fokuset bør ikke gå på at du er redd for å miste ereksjon hvertfall. Åpenhet og ærlighet er viktig, sett deg ned å snakk med dama at du syns det er minst like kjip som hun så får hun forståelse av at det ikke er henne det er noe med.

     

    Hilsen en hyggelig spl som er på nattvakt :)

  3. Hei!

    Jeg jobber på ett sykehus der vi faktisk bruker kurver(medisinliste/vitalemålinger/++) per papir. Jeg vet ikke om dere har sett lege håndskrift(?) men den er sjelden veldig grei å lese. Så har jeg hatt i tankene lenge, hvordan man kan greit lage ett dokument i vanlig format word, exel, ppt, pdf etc der man kan enkelt skrive inn medisin, dossering etc.

     

    Problemet ligger i at jeg ikke er så veldig handy innenfor IKT, men her kommer dere inn! Har dere noen tips for hvordan jeg kan løse dette? Har klart å scanne inn kurven i PDF, men der stoppet idèn. For jeg må kun ha åpne felter i ett ellers hvit dokument som (evt tynne grå linjer) som går over med feltene som aktuell data skal inn i. (ps, det skal ikke inn noe navn eller personnummer siden dette kommer til å  ligge utenfor journalsystemet våres og vi bruker klisterlapper med navn og nummer på for det formålet). Det skal kun føres inn i noen rubrikker her og der på ett A4 ark, og må skrives ut på den ordentlige kurven for signering av lege på medikamenter så det er ikke tiltenkt at dette skal ligge på en data og fylles inn underveis i oppholdet. Skjønner dere hva jeg mener?
    Så er det sikkert noen som tenker at dette burde IKT brukerstøtte ordne, og at det finnes elektroniske kurver, dette burde løses av sykehuset.. Men som alle vet så knipes pengesekken igjen mer og mer og dette er ment til å kunne hjelpe meg i arbeidshverdagen så jeg slipper å bruke tid på tyde kurver :)

    Håper at noen har ett konkret forslag på hvordan dette kan løses på en grei måte, uten å bruke penger.

    På jobb har vi windows, uten muligheter for å  laste ned programmer, og hjemme har jeg en MacBook pro fra noen år tilbake med officepakke på begge to.
    Hilsen en fortvilet mann som overfører en kurve som jeg nesten ikke klarer å tolke!


     

     

     

×
×
  • Opprett ny...