Gå til innhold

Anders78

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anders78

  1. Prøvde å koble til å fra endel av utstyret på kjøkkenet og jordfeilbrytern slo ikke ut. Fikk ikke koblet ut ovn og oppvaskmaskin da dette er ikke er separat men fastmontert i kjøkkenbenken. Fant ikke stikkkontaktene.

     

    Kan jeg bare glemme greia og håpe det går bra eller noe jeg bør ta på alvor?

    Komfyr og oppvaskmaskin er ofte tilkoblet en stikkontakt inne i skapet som står ved siden av komfyren eller oppvaskmaskina, eller bak komfyren slik at du eventuelt må dra den ut, men dersom den er innebygd så vil jeg tro det er et støpsel i skapet på en av sidene.

    Støpselet til komfyren er ofte større og annerledes enn vanlige støpsel.

  2. Det er sikker en jordfeil i noe av utstyret du har på kjøkkenet. Du kan jo prøve å dra ut støpselet fra stikkontakten på alle apparatene du har tilkoblet på kjøkkenet slik som komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin osv, og så koble til ett og ett apparat og teste det for å se hvilket som fører til at jordfeilbryteren slår ut.

     

    Du kan vel kanskje se i sikringsskapet om det er andre rom som er tilkoblet samme sikring. Varmtvansberedere og utelamper kan ofte ha jordfeil.

     

    Jordfeil kan være farlig, det kommer an på hvor godtOppdatert elektrisk anlegg du har. Har du et gammelt elektrisk anlegg og f.eks har jordfeil i komfyren og tar samtidig på komfyren og vannkrana i nærheten kan det føre til at du får strømgjennomgang i kroppen.

  3.  

     

     

     

    Jeg ser det komiske i at ateistene er skråsikre om at alt i bibelen er skrøner og fantasi. Dersom bibelen bygger på sannhet så er ateismen Finito.

    Dersom feks David hadde stort behov for å juge, så er det merkelig at han fortalte alt om Batseba..

     

    Hvorfor det? Hvorfor skulle Yahwe straffe ateister for å ikke tro blindt på ham og for å stille legitime spørsmål rundt hvorvidt han eksisterer. Bevisene er jo fulstendig fraværende, om det finnes noe er det neimen ikke mye

     

    Hypotetisk sett, kunne ikke man bare be om tilgivelse på dørkarmen hans? :p

     

    Sånn jeg har forstått det vil rettferdige som fölger Gud og de urettferdige få en oppstandelse.

     

    Så ja du har rett, du KAN be om tilgivelse på dörkarmen hans väre ateist og si du ikke forstod at Gud fantes.

    Men rent ut onde mennesker får ikke en annen oppstandelse. Dette vil da si psykopater etc.. Disse står ikke i livets bok.

     

    Psykopater? Psykisk syke mennesker? Disse er ikke tilregnelige overfor rettsystemet, hvorfor er de da tilregnelige overfor Gud?

     

     

    Siden når ble psykopater utilregnelige? Påstanden din er helt feil.

     

     

    Jeg beklager min ignoranse. Jeg har alltid trodd at "psykopat" var et begrep som ble brukt om virkelig forstyrrede mennesker. Der tok jeg feil.

     

    Uansett. Hvorfor er ikke "psykopater" kvalifisert til en plass i himmelriket? De har jo ikke akkurat valgt å være slik selv?

     

    En psykopat er i alvorlig konflikt med Gud, og siden Psykopater ikke föler anger, så er det ikke mye hjelp å be om tilgivelse heller.

     

    Var det ikke gud som skapte psykopatene?

     

    Det står mye om onde mennesker i bibelen, og hva som er opphavet.

     

    The Watchers fra Gud som var omvandlet til menneskelignende vesener falt vist ifra Gud, og fikk barn med menneskene. Altså i overfört betydning var det snakk om englelignende vesener som vendte seg mot Gud og var mektige vesener på jorden.

     

    Bibelen taler om menneskene som står i livets bok. Det er også noen som ikke står der altså....

     

    Men iallefall både urettferdige og rettferdige skal få en annen gjenopstandelse.

     

    Men rene psykopater er uten anger og nyter å gjöre andre mennesker ondt....

     

     

    Tror noen misforstod psykopat med psykose, noe som er helt forskjellige ting....

    En psykopat vet at han gjör andre ondt, men bryr seg ikke, nyter det,.

    Misforstår jeg deg eller? Etter det jeg har hørt kristne si så kan tillogmed seriemordere komme til himmelen om de tar imot Gud, men ikke psykopater?

  4.  

    Huset dette skal settes opp i brukes til utleie, med flere enkeltpersoner samtidig.

    Da jeg ser på det å ta en liten ekstrasum for hovednettet med høy hastighet som en fin mulighet til å få inn litt ekstra, lurer jeg på hvordan jeg kan koble opp denne gjesterouteren med nedsatt hastighet.

     

    Skulle bare informere om at dette er ulovlig.http://lovdata.no/lov/1999-03-26-17/§3-7

     

    § 3-7. Forbud mot andre ytelser ved leie av bolig

    Det kan ikke avtales at leier av bolig skal betale andre eller større pengebeløp enn angitt i §§ 3-1 og 3-4 til 3-6.

    Den som har betalt beløp i strid med første ledd, kan alltid kreve beløpet tilbakebetalt eller erstattet av utleieren. Avtalen for øvrig er bindende selv om tilbakebetaling eller erstatning blir krevd.

    Kravet etter annet ledd forrentes etter lov av 17. desember 1976 nr. 100 om renter ved forsinket betaling m.m. § 3 fra den dag beløpet ble betalt, med mindre betaleren må anses i vesentlig grad medansvarlig for overtredelsen.

     

     

    Internet skal være en del av leien, og kan ikke avtales utenom. Spesielt ikke på den måten du legger opp til. At internett skal være ubrukelig (i praksis er en råtten range ekstender som har mer enn en klient ubrukelig), og at du dermed skal presse leietakerne til å betale ekstra utenom leien, for å få det du egentlig har lovet som en del av leien.

    Jeg synest også dette hørtes tvilsomt ut. Kanskje nedstruping av vannmengden i dusjen kunne vert en ide også slik at det bare drypper litt, og for å få dysjet skikkelig så kunne man ha myntinnkast

  5. Da Adam var 130 år, fikk han en sønn som lignet ham og var som hans eget bilde, og han kalte ham Set.  4 Etter at Adam hadde fått Set, levde han enda 800 år og fikk sønner og døtre.  5 Hele Adams levetid ble 930 år. Så døde han.

     

    http://www.bibel.no/Nettbibelen?book=GEN&chapter=5&verse=4

    Var det bare mennene som ble så gamle eller er det eksempel på kvinner som også ble nærmer 1000 år.

×
×
  • Opprett ny...