Gå til innhold

L3mitz

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av L3mitz

  1. Har klart å skaffet meg sommerjobb, og var veldig usikker om jeg skulle ta frikort eller skattekort, fordi jeg viste ikke helt om jeg kom til å tjene over frikort grensa. Så i stedet valgte jeg skattekort. Men nå lurer jeg på om jeg kan bytte til frikort, og om det er lurt av meg å gjøre dette?

     

    Jeg kommer til å jobbe ut midten av August, så jeg tenkte å ta frikort på de to siste lønningen.

  2. Jeg kjøpte for to dager siden en Samsung Galaxy A5 2016, og alt fungerer fint og smooth, men det som er litt irriterende er at hver gang jeg logger meg på  Wifi'en hjemme og skal bruke chrome, youtube, vg etc.. alt bruker minst 10 sekunder eller mer for å laste opp innholdet på appen. Lange loading times liksom. Sjekka speedtest og fikk bra resultater, har ikke noe problemer med ipaden eller andre enheter, bare på A5 det er treg.. Har oppdatert alt apper noe som tok litt tid en jeg hadde forventet.

     

    Har prøvd alt fra å glemme nettverket og tilkoble omigjennom, restarte telefonen, wipe cache, reboota routeren nesten alt som jeg kunne komme på. Så... spørsmålet mitt er det telefonen eller wifi som er problemet? Som sagt wifi fungerer fint på ipaden/iphone, ps4, pc men ikke A5. Hjelp!!

     

     

×
×
  • Opprett ny...