Gå til innhold

-Silvester-II-Anfang-

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -Silvester-II-Anfang-

  1. Retro - det er bare noe som er gammelt det. Hvor gammelt noe må være for å være retro er veldig subjektivt. Noen ser foreksempel på PlayStation 2 og Dreamcast konsollene som retro.

     

    Retro betyr også ofte noe gammelt som er kommet tilbake igjen på en eller annen måte. Dette tilbake kan foreksempel være som en mote, eller det kan bare være noen som tar en titt på og snakker om gamle ting. Det kan også være veldig mye annet enn spill.

  2. Castlevania: The New Generation:

    Fantastisk bra platformspill. Et av de aller beste Castlevania spillene

     

    The Punisher:

    Veldig bra men kanskje litt lett beat em' up. God musikk, grafikk og gameplay. Ikke like bra som Streets of Rage 2 og Golden Axe men bedre enn de fleste andre i samme genre.

     

    Kid Chamelon:

    Et av de beste platformspillene på platformen. Man finner mange forskjellige drakter som man kan ta på seg for å få forskjellige evner.

     

    Comix Zone:

    Et slags beat em' up some foregår i en tegneserie. Veldig godt lagd. Hver level er et ark i tegneserien og man må komme seg fra tegneserierute til tegneserierute. Vil anbefale å ta en titt på noen av filmene på youtube. Kanskje et litt for vanskelig spill?

     

    Mega Turrican:

    Veldig bra skytespill

  3.  

    Jeg er også litt skeptisk, det jeg har sett av videoer og slikt har ikke gitt meg noe godt intrykk. Hva er det beste med dette spillet? Hva er mest gøy? Hva gjør intrykk?

    Karakterene i spillet er det som gjør størst inntrykk i kjent Bioware stil. Sonene er grafisk imponerende og står i stil med Dragon Age historien. Crafting systemet er bra og spennende, gameplay er bra, men veldig smak sak på akkurat det.

     

    Svakhetene til spillet er side aktivitetene, noen av de er bra, men det er langt imellom hvert. De fleste quest går ut på å løpe fra A - B eller samle 10 av et objekt. Veldig MMO stil, noe som er merkelig for Bioware har sjeldent hatt mange slike quest i sine spill, selv om de alltid har hatt noen. Problemet igjen med side aktivitetene er at har utrolig mange bra skrevet "Codex entries" som heller burde være satt inn i spillet i form av karakterer man pratet med, fått historien til hver side aktivitet mer personlig. The Witcher 3 løste dette veldig bra. 

     

    Så det er få valg og ta utenfor hovedhistorien og kompanjongene dine. Hvis du kan leve med dette eller overse det så er spillet absolutt verdt din oppmerksomhet.

    Kult! Takk for tilbakemelding :)

×
×
  • Opprett ny...