Gå til innhold

rektuz

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rektuz

  1. Hei! Jeg har fått noen problemer med pcen min i det siste når jeg spiller CS:GO. Det er en MSI GP60 2PE bærbar gaming pc med nvidia geforce 840m 2gb ddr3. Jeg kjøpte pcen i sommer ifjor da fps'en lå på 150-200. Jeg har aldri lastet noe spesielt, kun spill og andre nødvendige programmer som skype osv... Uansett, nå ligger fps'en på 60-100 på alt low på instillinger, det kan også hende at den plutselig går ned til 15-30 i noen sekunder. Har dere noen tips som kan få fps'en min opp igjen?


    Takk på forhånd  :)


  2. Hei! Jeg har fått noen problemer med pcen min i det siste når jeg spiller CS:GO. Det er en MSI GP60 2PE bærbar gaming pc med nvidia geforce 840m 2gb ddr3. Jeg kjøpte pcen i sommer ifjor da fps'en lå på 150-200. Jeg har aldri lastet noe spesielt, kun spill og andre nødvendige programmer som skype osv... Uansett, nå ligger fps'en på 60-100 på alt low på instillinger, det kan også hende at den plutselig går ned til 15-30 i noen sekunder. Har dere noen tips som kan få fps'en min opp igjen?

    Takk på forhånd :)

  3. Hei! trenger hjelp til å velge deler til en stasjonær gaming pc. Budsjettet ligger på max 10k. Spiller soom oftest kun CSGO men spiller noen ganger iblant LoL, Minecraft og Gmod. Det jeg ser etter mest, er et bra skjermkort, vil spille CSGO med høy fps. Også en ganske decent prosessor. Jeg har alt av utstyr allerede så det er kun selve maskinen jeg trenger.


     


    Tusen takk på forhånd  :)


  4. Hei, ser linken over ikke funker.

     

    Du skriver du spiller diverse fra før, har du stasjonær fra før ?

     

    Da er det greitt for oss å vite litt om hva deler du har fra før.

    Jeg spiller på en bærbar pc (MSI gp60 2pe Leopard) men jeg kan ikke alle delene fordi pcen er på reperasjon, har hatt en del problemer med pcen og ønsker derfor stasjonær. Jeg vet hvertfall at pcen har en i7 4 gen processor og nvidia 840m 2gb som skjermkort, også har den 16gb ram. Det handler ikke om hvilke deler jeg vil ha, vil bare ha en pc som holder seg på 150-300 fps på CSGO.

  5. Hei! trenger hjelp til å velge deler til en stasjonær gamiing pc. Budsjettet ligger på max 10k. Spiller soom oftest kun CSGO men spiller noen ganger iblant LoL, Minecraft og Gmod. Det jeg ser etter mest, er et bra skjermkort, vil spille CSGO med høy fps. Også en ganske decent prosessor. Jeg har alt av utstyr allerede så det er kun selve maskinen jeg trenger.

     

    Tusen takk på forhånd :)

  6. Hei! julen er ferdig og jeg har fått nok penger til å bygge en ny gaming pc. budsjett ligger på 6000kr UTEN processor har allerrede en (i5-1150 Socket). Jeg er ikke ikke så velig flink på å bygge pcer så jeg trenger hjelp til det. Maskinen jeg vil ha skal hvertfall klare CS-GO på 60 + fps, spiller egentlig ikke noen andre spill men. Trenger kun selve maskinen, har allerde skjerm og alt settet klart. Tusentakk på forhånd! Godt nytt år! 

  7. Hei! Jeg trenger hjelp til å bygge en helt grei gaming stasjonær pc. Budsjettet ligger på 6000-7500kr med operativsystem hvis noen vet en måte jeg kan få windows på maskinen uten å kjøpe det. Maskinen trenger ikke å være den aller beste siden jeg spiller kun CS-GO og andre diverse spill, så det er ikke vits å gå over 7500kr. Jo billigere jo bedre for meg, så lenger den funker bra nok når jeg spiller. Jeg vil helst at dere finner delene til maskinen på billige butikker. Ikke bare Komplett. Tusen takk på forhånd :))

  8. Hvilken oppløsning skal du spille på? Mange vil mene R9 380 er et bedre kjøp i den prisklassen, noe som benchmarks viser.

     

    Har du en maks prisgrense?

    Det handler egentlig ikke om at maskinen jeg bygger skal være perfekt. Jeg spiller nesten ikke noe annet enn CS-GO og League of Legends. Så hvis du hadde funnet en pc som hadde klart de spillene easy og hadde vært billig så er det HELT greit for meg, så lenger jeg føler meg komfortabel å spille med bra kvalitet :)

  9. Jeg trenger hjelp til å bygge en gaming stasjonær pc til ca 5000-7000, jeg spiller egentlig bare CS:GO og League of Legends, også lurer jeg på om man trenger å kjøpe Windows f.eks hvis man bygger pcen eller får man det me?  Jeg vil helst at delene blir valgt på Komplett (Siden jeg ikke vet om noen andre nettsider som bygger pcen for meg) . Hvis dere finner bedre enn Komplett så er det helt greit og. Jeg trenger KUN selve maskinen, har allerede skjerm, tastatur, headset og mus. Flott hvis du kan hjelpe meg. Takk  :)

  10. Jeg trenger hjelp til å bygge en gaming stasjonær pc til ca 4000-6000, jeg spiller egentlig bare CS:GO og League of Legends. Jeg vil helst at delene blir valgt på Komplett (Siden jeg ikke vet om noen andre nettsider som bygger pcen for meg) . Hvis dere finner bedre enn Komplett så er det helt greit og. Jeg trenger KUN selve maskinen, har allerede skjerm, tastatur, headset og mus. Flott hvis du kan hjelpe meg. Takk :)

×
×
  • Opprett ny...