Gå til innhold

Sol71

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sol71

  1. Jeg jobber som sekretær i en liten bedrift med en sjef over meg (som eier firmaet). Ble oppringt av telefonkatalogen.biz i januar -15 og ble lurt på samme måte som de andre her. Jeg var vel det perfekte offer, min 3 dag på jobb og helt alene på et kontor der telefonen ringte i ett sett. Ville gjøre et godt inntrykk på sjefen og ville ikke forstyrre henne med å oppdatere disse opplysningene på telefonkatalogen/gule sider (som jeg trudde det var han sa). 

     

    Tenkte ikke mer over det før det en uke senere kom en giro  fra telefonkatalogen.biz i posten, og min sjef sa " HVA er dette ?" til meg. Vi skjønte vel begge da at vi var lurt. 

     

    Sjefen ringte dem og skrev mail og sa at jeg hadde ingen myndighet til å foreta slike avtaler som vikar. De var skikkelig ufine og sa at da måtte jeg betale da, hvis ikke hun ville....(fy f... !!). Vi snakket med en jurist som sa at så lenge vi bestridde kravet så kunne de ikke komme videre med det. Dvs vi måtte sende dette per mail til dem. Rett og slett nekte og betale. Det er nå juli, og det har ringt en "sint" dame fra Inorden 2 ganger og sagt at vi må betale, noe vi nekter. De har enda ikke sendt inkasso (og det sier vel litt om hvor de prøver seg, de vet de kommer ingen vei med det når vi har bestridd kravet). De håper at vi (som mange andre) gir seg til slutt, fordi man er redd for å få inkassovarsel /anmerkning. 

     

    Så mitt råd er, (som har funket hos oss): BESTRID KRAVET per mail raskest mulig, forklar at dere føler dere lurt, prøv å unngå å svare på telefoner fra dem/si minst mulig annet enn at kravet er bestridt og at det er alt dere har å si dem. DERSOM de sender inkasso, ta direkte kontakt med inkassobyrået og si at dere har dokumentert at kravet er bestridt. Dette vil forhåpentligvis stoppe dem fra å gå videre. 

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...