Gå til innhold

Omnikron

Medlemmer
  • Innlegg

    599
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Omnikron

  1. Herregud, noobs.

     

    De som har spilt Blizzard spill før burde vite om man ikke har CD/DVD så sender du dem en mail så får du dvden med de nyeste patchene og spillet i posten innen 2-3 dager. (Blizzard Policy)

    7354847[/snapback]

     

    Kan du forklare nøyaktig hvordan man går frem her? Har du en link til en side der man kan bestille eller er det bare å sende en mail til blizzard å si man vil ha nytt spill tilsendt? :p

  2. Hei.

     

    Skaffet meg fifa 07 for noen dager siden. Har også xbox 360, og en kontroller med ledning (usb). Jeg har instalert driver for den til pcn for en stund siden, og kontrollen funker til nfmw men ikke til fifa. Og nå finner jeg heller ikke cd'n me driveren på så får ikke instalert den på nytt heller. Noen som vet om løsning?

     

    Takk for svar!

    7027496[/snapback]

     

    Lurer på akkurat det samme selv! har samma kontrol og leste dette i readme:

     

    Xbox 360™ Controller for Windows® (driver installed must be version 6.0.5435.0, dated May 20th 2006, or later)

     

    Når disse driverne selv ikke er å finne på microsoft sine sider kan man jo begynne å lure på hvor man finner de? Prøvd flere søk på google og uten hell. De jeg fikk når jeg lasta ned fra microsoft sin hardware side var datert 15.09.2005 versjon 6.0.5221.0

  3. Jeg er ikke spesielt høy level, min høyeste er pensjonert, level 45.

    Molten Core er et sted der 40 level 60 folk går sammen for å kjempe mot monstre.

    Noen ganger treffer de på kjempesvære monstre, såkalte bosser, som dropper bra ting.

    Ignorer pratet om DKP og slikt. Det kommer. Det tok meg 8 levler omtrent, før jeg lærte å snakke i general chatten. Det første jeg sa, var: "Can you guys read what I am writing?"

    6212344[/snapback]

     

     

    Haha det gjorde jeg og, fatta ikke hvorfor ingen svarte på ting jeg skrev, akkurat som om dem ignorerte meg liksom :p

  4. Finner mange filmer om måter å komme seg inn i old ironforge på google. Men som sagt so er det vel berre den mage metoden som funker.

    Du kan sjå folk som går gjennom old if på google, og det er ikkje so stort som det kanskje virker som.

    6169655[/snapback]

     

    Myyyye kjekkere i mount Hyal og springe rundt i nesten timer og utforske.

    Var der i går med magen min.

    Jeg vet bare om mage trikset for og komme seg til Mount hyal fra sør i winterspring.

    6170724[/snapback]

     

    når vi er inne på Hyal eller Hyjal eller hva det heter så lurer jeg hva dette er for noe?? Det er jo et stort område midt på kartet som ikke "finnes". Er flere andre sånne områder i azeroth har jeg sett, hva er disse for? Kommer det ting etterhvert her?

  5. Hei

     

    Har nå vært guildmaster for et guild på Quel'Thalas en liten stund nå og fler og fler av folka vil at vi skal ha et forum. Derfor søkte jeg litt og fant et sted som tilbyr gratis forum hosting. Det jeg nå lurer på er hvilke forum kategorier er det som trengs på et slikt forum? Har søkt på nettet men finner ingen andre guild forums å se på. Tenker på kategorier som General, Trade osv... hva er liksom nødvendig?

     

    Takk for alle konstruktive svar :cool:

  6. Vi er 2 stk som sitter på lan og skal spille generals, men etter 1 min blir begge defeated. Vi har prøvd flere ganger men det samme skjer hver gang.

    5805280[/snapback]

     

    har dere samme versjon? cracket spill? Husker ikke helt men ved en av disse mulighetene tror jeg spillet slutter av seg selv om dere sier

  7. Fulgte med 5 cder når jeg kjøpte det nettopp og. Kan også nevne at min venn ikke fikk CD-key på den guest pass greia, ikke at det er veldig viktig :p

     

    Dog føler jeg vi sporer litt av topic her nå folkens. Kan nevne at han nå bruker kabel istede for trådløst, uten at det har gjort ting bedre. Han har scanna maskina med ad-aware samt total scan av maskina med norton antivirus i sikkerhetsmodus. Den greia på nettverkskortet hans som han skulle disable finnes ikke. I morra skal han formatere som siste utvei.

  8. han har spurt men fikk ikke noe ordentlig svar, måtte "spesifisere problemet mer" :no:

     

    Kan nevne at han har installert spillet ca 5 ganger i dag uten at det skjer noe, kjørt repair etter at han har patcha også, da lasta den på nytt ned 12 mb ca men fungerte heller ikke etter en repair. Siste han skal teste nå er å kjøre en virus scan selv. Hører mer fra han i morra, er det fler som har lignende problem og/eller vet hva som kan være galt så si fra! Er for ille at han skal leve med dette når det er månedspris og han ikke får spilt noe som helst slik det er nå.

  9. Hei

     

    Holder på å hjelpe en venn av meg for han har store problemer med å spille WoW. Det som skjer er at han når han f. eks. looter får han ting som ikke har noe ikon, bare et spørsmålstegn med en eller annen rar tekst kommer opp. Jeg fikk den av han og da var det en 6-slot bag :p Og spesielt quests er ille. Vi gjorde noen sammen, hos meg virker alt fint, men han får quest item greia, ikonet er fint men det heter "105" ! Så han får jo ikke levert eller godkjent noen quests pga dette. Skjønner ikke no, prøvde å lese litt om dette på WoW forumet, der stod det blandt annet at man kunne slette WDB, WTF og interface mappa og at dette kanskje skulle fungere. Det gjorde det ikke.

     

    Vi åpnet to porter de ba om i rutern hans. Han har trådløst nett, men pingen er veldig fin.

     

    Har noen i det hele tatt peiling på dette problemet!!?? Er jo ikke holdbart å ha det slik når man betaler penger for det.

  10. Tror jeg heller ville ha prioritert skjerm, hørt at det er først på 4200 RPM at du sliter, 5400 skal fungere utmerket :)

    5470032[/snapback]

     

    Sprøyt, hvilket normalt mennekse som bruker pcen til normale oppgaver kan merke ytelsesforskjell på 5400 og 7200 rmp disker? Er valget å prioritere mellom harddisk og skjerm er det verdens letteste avgjørelse. Skjermen ser du tross alt på hele tiden!

×
×
  • Opprett ny...