Gå til innhold

Dhc

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dhc

  1. Heisann, Har en gammel sliten samsung s3 med knust skjerm og ødelagt mikrofon så har nå innsett jeg må gå til innkjøp av en ny telefon, hehe

     

    Det jeg bruker telefonen mest til er vel bare småsurfing og ta bilder så trenger og finne en telefon i prisklassen maks 2500 (Gjerne brukt telefon via finn) så lurte på om dere her inne har noen tips til hvilken telefon jeg bør gå for ? vil gjerne ha en som har ett godt kamera og som gjerne ikke knuser bare jeg fiser på den.

     

    Har sett litt på sony xperia z2/3 på bruktmarkedet og samsung s5 er det noen andre telefoner dere anbefaler eller som jeg bør være på utkikk etter?

    Hei! Jeg har akkurat byttet ut min nexus 5, det er en veldig god telefon i sin prisklasse. Kameraet på nexusen er litt så som så... Jeg kjøpte meg nettopp Huawei Honor 6. Dette er modellen fra året før ettersom Honor 7 er den nyeste nå. Prisen på denne er rett under 3000kr. Telefonen har veldig godt kamera som tar klare og fine bilder. Den har også ekstremt god batteritid, holder i 2 dager uten problem!

  2. Hei! Det er litt fremføringer på VGS. Men ettersom jeg husker hadde vi mer fremføringer på ungdomskolen kontra VGS.  Studiespes har klart mer enn helse og oppvekst. Men du skal ikke la antall fremføringer styre studie valget ditt. Du klarer alltids å slippe fremføringer hvis du forklarer situasjonen din til læreren din.

     

    På VGS har man ikke lekser på samme måten som ungdomskolen. Man har innleveringer og prøver man skal igjennom. Mengden lekser kommer jo helt ann på hvor godt du selv ønsker å gjøre det på disse prøvene og innleveringene :)

    • Liker 1
  3.  

    Finnes det i det hele tatt en diesel Partner 1.4?

     

    Defa har slike monteringsanvisninger i pdf-format.

     

    Gå hit:

     

    http://www.defa.com/no/automotive/warmup/products/engine_heaters/

     

    Gå øverst til høyre "finn din motorvarmer" - skal fås frem med litt klikking.

     

    Lykke til.

    1,4 diesel har jeg heller ikke hørt om. 1,6, 1,9, 2,0 er vel de volumene PSA har pleid å bruke i Berlingoene. 1,4 er en typisk bensiner...

    Men uansett; de varmer kjølevæsken, ikke oljen. Det ligger litt i navnet; frostplugg. Det er vannet som kan finne på å fryse, og sprenge seg ut, derfor trengs det frostplugg... :-)

     

     

    Vet ikke hvorfor jeg fikk det for meg at det er en 1,4 ( sikkert fordi den er så rask)  :rofl:

    I vognkortet står det at slagvolum er 1868 med 51kW, så du har nok rett der!

  4. Finnes det i det hele tatt en diesel Partner 1.4?

     

    Defa har slike monteringsanvisninger i pdf-format.

     

    Gå hit:

     

    http://www.defa.com/no/automotive/warmup/products/engine_heaters/

     

    Gå øverst til høyre "finn din motorvarmer" - skal fås frem med litt klikking.

     

    Lykke til.

    Disse var veldig greie å se på! Da vet jeg hvertfall hvordan det skal monteres. Så var det bare å finne frostpluggen :) Takk!

  5. Hei! Det er som du sier et hav av folkehøgskoler å velge i! De fleste folkehøgskolene har ofte et rykte på seg at de har linjer som er spesielt gode. Selv gikk jeg på Reiseliv ved Risøya FHS ( ligger mellom Arendal og Tvedestand). Denne skolen og linjen er virkelig å anbefale! Risøya er en kristen skole. De fleste elevene som gikk i mitt kull var ikke kristne. Skolen bygger bare sine holdninger og verdier utifra kristendom. Det har egentlig veldig lite å si om skolen er frilynt eller kristen.

×
×
  • Opprett ny...