Gå til innhold

Assimilation

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Assimilation

  1. Hadde nettop oppkjøring den 6.juli, hadde oppkjøring 10:50 om mårgen.

     

    Kjørte opp i Haugesund/Rogaland. 

     

     

    Var veldig nervøs før vi begynte, så satt sensor seg i bilen også gikk følelsen litt bort, han da forklarte meg hvordan alt skulle skje og det var veldig oppklarende og forståelig.

     

    Han da spurte meg om et sikkerhetspørsmål om bilen noe jeg klarte, var å finne lyset til airbagen slik at den stå på.

    og spurte deretter om alle slags personer kan sitte framme i bilen når en har airbag på, noe barn ikke kan, og dette viste jeg så det gikk helt fint.

     

    Fikk da beskjed om å kjøre ut på veien og følte egentlig alt gikk fint, jeg følgte hans instrukser hele veien og fikk noe små oppdrag blant aent å finne plass å snu og å rygge ned en vei oppi et boligfelt. Så for dere som er så enormt nervøse så har det egentlig ingenting å bekymre dere for, For det går bort når du først begynner å kjøre bilen, vi er alle mennesker, bare tenk naturlig.

     

    Fikk den vanskligste ruten i haugesund fikk jeg høre av venner og lignende etterpå, fikk noe de kaller for "Kolnes" ruten, og den var veldig rettet mot sval vei og mye høyre. 70% av Kjøreruta var vei med høyre :)

     

    Og noen tips: Husk høyre, det er mange veier der man har høyre, følg med på skiltene og veioppmerkingen, VÆR TYDELIG PÅ BLIKK. beveg hodet ditt når du ser om du får høyreplikt eller andre vikeplikt situasjoner, Dette er noe sensor ser etter. Også blinklys og hvordan du plasser deg i trafikken.

     

    Det viktigste tipset jeg kan gi er å få sensor til å føle seg trygg, om sensor ikke føler seg trygg i bilen med deg er ikke dette bra, det alene kan være nok til å få stryk. Så kjør som om du føler deg trygg, ikke ta sjangser på luker i trafikken eller lignende.

     

     

    Jeg besto med glans :) Håper alle som skal kjøre opp består! Good luck and see you on the road!!  :woot:  :woot:  :fun:  :fun:

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...