Gå til innhold

Didsen

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Didsen

  1. Hmm, hørte noe med at GSync (og FreeSync) var negativt å bruke i fps som CS GO etc, pga. at det blir en liten forsinkelse ved det. 

    Men skal se undersøke skjermer nærmere når jeg har klart å bestille pc'en. 

     

    Ellers så det jeg skrev greit ut? er mulig jeg bestiller et annet grafikkort av samme type, med tanke på det jeg sa med samlet frakt, dermed ser jeg mest på det nå.

     

    Var så uheldig å komme over den perfekte pc-pakken i deler, men prisen var skrevet uten merverdiavgift= da forstod jeg hvorfor det så for bra ut.

  2. Hei,

     

    Jeg er ny i dette forumet og har prøvd å se raskt over diskusjonen hittil. Har tenkt å gå for "Black refinery"

    Ønsker en pc som kan takle det som er på markedet bra, men spiller for det meste CS GO, har derfor tenkt å kjøpe en 27" skjerm med 144hz. Har derfor sett litt på "Capital Offence- Anbefalt skjerm: Acer XG270HU", eller en annen tilsvarende skjerm, uten "FreeSync" med tanke på at det blir ubrukt.

     

    Har aldri bygget en pc før, så er litt grønn på at deler som ser lik ut i mine øyne har store prisforskjeller, spesielt på grafikkort.

     

    Mange spør sikkert om det samme, men er det er godt tidspunkt å kjøpe på? Ønsker meg det egentlig asap, budsjettet er rundt 10-12k på selve maskinen, men er en av de som irriterer seg ekstremt om jeg kjøper nå, rett før noe nytt og bedre eller tilbud kommer.

     

    Har prøvd å sette sammen delene i samme nettbutikk og sett etter "oppgraderingspakker" som kan lønne seg, for ser at om man bestiller alle delene fra forskjellige nettbutikker, så blir det litt sure penger i frakt. 

    Er dette et godt kjøp i så fall? https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/oppgraderingspakker/hovedkortoginternminne/intel-i5-4690kz97x16gbc/206529.11108/

     

    Takk for hjelp og innsats hittil i denne tråden!  ;)

×
×
  • Opprett ny...