Gå til innhold

Ola N

Medlemmer
 • Innlegg

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ola N

 1. Riskoker er nok det mest geniale kjøkkenredskap jeg har kjøp noen gang, ved siden av en stavmixer. Begge brukes flere ganger i uka. Alltid perfekt ris. Jasminris blir akkurat passe klebrig. Basmatiris blir akkurat passe luftig og fin og vanlig uncle Bens helt perfekt.

   

  Når det gjelder sous vide driver jeg på fattigmanns vis. Kjøpe en billig vakumpakker og bruker hhv varmt vann i vasken eller gryte på laveste varme i ovn eller kokeplate. Funker ok. En skikkelig maskin står høyt på ønskelista

 2.  

   

  John Christian Elden sa i et telefonintervju med TV2 her om dagen at "norske myndigheter plikter å hjelpe norske statsborgere i utlandet uansett hva disse sier eller mener", noe jeg er helt enig i.

   

  Bhatti er forøvrig en jævla tosk av en drittsekk.

   

  Da er det vel bare å ta fra ham statsborgerskapet da. Det har de nettopp gjort med en dude i Danmark

  Her er problemet med det. Ingen mennesker kan være statsløse så staten kan ikke ta fra ham det norske statsborgerskapet før han eventuelt har fått statsborgerskap i et annet land og melder utvandting.

   

  Hva saken i Danmark som du refererer til angår vil jeg gjerne se kilder på det om det ikke er for mye å be om :)

  http://ipad.dagbladet.no/2015/07/01/nyheter/terrorisme/rettssaker/politikk/krig_og_konflikter/39951471/

   

  Mener å huske at Bathi er født i Pakistan. Hvis så er tilfelle og han har dobbelt statsborgerskap er det ikke et problem å frata ham det norske.

 3. John Christian Elden sa i et telefonintervju med TV2 her om dagen at "norske myndigheter plikter å hjelpe norske statsborgere i utlandet uansett hva disse sier eller mener", noe jeg er helt enig i.

   

  Bhatti er forøvrig en jævla tosk av en drittsekk.

  Da er det vel bare å ta fra ham statsborgerskapet da. Det har de nettopp gjort med en dude i Danmark

 4. Butikken bør ha lov til å holde åpent når de vil, og de som ikke vil handle kan la vær. Og de ansatte må ikke plutselig jobbe mer enn 100%. Finnes det i det hele tatt ett eneste holdbart argument mot søndagsåpent?

  Det eneste rasjonelle argumentet mot søndagsåpent er hvordan omsetningen endrer seg. Jeg kommer hverken til å spise mer eller dyrer mat om jeg også kan handle på søndager, ikke kommer jeg til å klippe meg oftere, eller bruke mer klær. Det ror jeg ikke de fleste andre kommer til heller. Jeg tror at dette regulerer seg selv når butikkeierne oppdager at kostnadene øker mer enn omsetningen.

 5. Hva tror folket om Andreas Martinsens mulighet til å hevde seg i NHL? Avs fansen i Colorado oppfatter ham som en tvers igjennom gjennomsnittsspiller, men størrelsen og villigheten til å ta de tøffe jobbene taler til hans fordel. Han var jo på development camp hos Capitals for et par sommere siden uten at han bemerket seg nevneverdig.

×
×
 • Opprett ny...