Gå til innhold

mey234

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mey234

  1. Anonym4 skrev (På 7.2.2024 den 8:21 PM):

    Heisann! Trenger hjelp med på finne en serie/film. Nokså gammel. Den handler om noen jenter som sniker seg inn på ett sett og blir statister i en film, men hun ene får en rolle i filmen. Hun blir påvirket av hvor mye oppmerksomhet hun får fra folket og begynner å bli småfrekk med vennene sine. Jenta som fikk rolle hadde langt krøllete brunt hår og var sjenert i starten. Usikker på hvor mange jenter som var med i filmen.

    kan noen hjelpe meg? Har lett i mange år nå!

    Hei,

    Om den er animert, så trur eg det kan være filmen, My scene goes Hollywood: The movie. 

  2. Trenger hjelp222 skrev (På 26.2.2023 den 12.37):

    Vet noen om en serie som var med ekte mennesker der en jente var på en type leirskole eller noe også var de voksne der veldig rare og gikk med lange kapper på kvelden også var det et fyrtårn? Den gikk på 2000-tallet. Husker ikke mer håper noen kan hjelpe.

    Hei! Fant den plutselig, og trur serien du tenker på er Lysets nøgle: https://www.dr.dk/drtv/episode/lysets-noegle_-kolonien_257451

  3. Helene gjøsund skrev (14 timer siden):

    Eg lurer på kva ein serie heiter. Eg såg på den i løpet av 2018-2019 åra trur eg. San var den: ei jente fikk ikke lov å stikke på fest men stakk alikavell å da ho skulle komme seg heim igjen såg ho at heile bygget ho bodde i var på fyr. Faren henna hadde sprønge inn får å finne ho. Men ho var jo ikke der fordi ho hadde sneke seg ut. Han døde. Ho blei sendt på ein san stall med andre ungdommer. Dei fikk ri på hester. Det var ein magisk plass men det var ekte mennesker som spilte i seieren. Ho fikk ein hest men fant seinere ut at det var ein gutt som hadde blitt forheksa til ein hest av nokon onde folk å dei kjempa mot dei onde folka som bodde i ein skog litt cekk fra dei

    Hei, eg er litt usikker, men minner meg litt om "Armans hemmelighet". 

  4. Vilde7318 skrev (11 timer siden):

    Heihei, har sotte i fleire timer og lett etter ein TV-serie som eg såg på når eg var liten. Det eg husker var at det var små barn/ ungdommer som levde i ein verden der alle dei voksne hadde plutselig forsvunnet. Og at den nye verden blei då styrt av barn. Og dei prøvde å finne ut kor dei voksne blei av.
    TV-serien var ein barneserie som gjekk på nrk super rundt 2000-2010. 
     

    Hei,

    Kan det være Spartikkelmysteriet

    https://nrksuper.no/serie/spartikkelmysteriet

  5. LordAvSkaun skrev (10 timer siden):

    Hei. jeg husker et program på Barne-Tv??? som jeg likte godt. som jeg husker det var det en ung jente som hadde en spesiell fløyte som hun spilte i, deretter kom det fram et fjes i et fjell?. jeg tror også jeg husker noe om et smykke og muligens et spøkelse. mulig dette høres helt sprengt ut men det er sånn jeg husker det. husker ikke årstall men vil tippe mellom 2010-2016.

    Hei, kan det være Kaitangata skjelvet?

  6. Vegard1234 skrev (10 timer siden):

    Hei, jeg leter etter en serie som jeg husker å ha sett en gang mellom 2010 og 2017…

    Ganske sikker på at det er norsk produksjon og det handler om 2 unger (nye unger hver episode) som kommer fra hver sin vei inn til programlederen som gir et kart og så går de inn i en portal til en annen verden

     

    i den verdenen skal de gjøre noe (husker ikke hva) og i den verdenen er det en svart skapning med kappe som de kjemper i mot og det er nye karakterer hver episode som hjelper ungene. 

    Hei, kan det være Barda?

    • Hjerte 1
  7. Louise Stavseng skrev (På 2.3.2023 den 14.28):

    Hei jeg husker jeg så en serie da jeg var liten. Tror den må ha vært på TV mellom 2008-2013. Jeg husker vagt at den var dansk, men var dubbet. Den handlet om 2 venninner hvor hun ene ble påkjørt og drept på sykkel.

    Føler jeg kan huske at den første episoden var satt til en bro og at hovedpersonen var der da hun ble drept.
    Serien hadde ekte mennesker. Serien var generelt svært deprimerende og finner den ingen steder. 

    Noen som vet hvilke det kan være? 

    Hei, serien heiter Mille. Håper det var til hjelp:) 

  8. Hei11 skrev (4 timer siden):

    Jeg prøver å finne navnet på en barneserie som jeg så på da jeg var liten, men klarer ikke å komme på hva det heter. Den foregår på en slags tropisk øy der hvor de blant annet har steinene fra påskeøyene. Jeg husker ikke alle karakterene, men jeg mener å huske at hovedkarakterene blant annet var noen aper. Kan noen hjelpe meg å finne navnet på serien? 

    Hei, det nærmeste eg kunne finne var serien Zingzillas, kan det være noko i den duren? 

  9. Adrian_Bsktrrl skrev (4 timer siden):

    Hei :)

    jeg leter etter en ungdomsserie på NRK fra 90-tallet. Jeg husker ikke så mange detaljer, men den handler om en gutt som endte i en trafikkulykke med sykkel og serien går ut på at han (i koma!?) reiser tilbake i tid for å stoppe ulykken fra å skje.

    Hei, kan det være Tiden før Tim? Eg er litt usikker, men den minnes litt om den, bortsett frå at det er ein bussulykke og ikkje sykkelulykke

  10. Fiemor skrev (21 timer siden):

    Det var en dansk serie som handlet om to søstre som gikk på en skole. De var i sånn 15-18 års alderen. Hun ene gikk igjennom et speil eller noe og ble med i eventyret om snevit. 


    Den andre serien jeg lurer på er en serie om jenter som går på en skole som spøkelser. Ingen andre er spøkelser. Hjelp. 

    Hei, den fyrste serien heiter Den anden verden, og den andre heiter Gjenferdene på Ainsbury og på engelsk Dead Gorgeous. 

    Håper det var til hjelp:) 

  11. Anfo21 skrev (6 timer siden):

    Det var en barneserie, litt mer dyttet mot tenåringer/eldre barn. Kom ut mellom ‘95 og ‘15(husker ikke når jeg så den). 
    Serien handler om en gutt som drar med faren sin rundt i landet, faren jobber med å få spøkelser ut av hus og har sakt til gutten at han aldri må snakke med et spøkelse. Senere møter han en jente som viser seg å være en jente som døde noen år tidligere. Vi finner senere ut at gutten er i koma og om han snakker med et spøkelse så kan faren slutte å se han. 
    Om noen vet hvilken jeg snakker om så er jeg ekstremt takknemlig!!

    Hei, serien heiter Dauinger, og var ein av mine favoritter som liten. Håper det vår til hjelp:)

  12. oabrpsnt skrev (17 timer siden):

    Jeg husker en serie men er ikke sikker om det var en bok eller en tv serie. Den hadde en hente med bustete hår,  en hvit kjole og en liten krone. Serien hadde og en animasjonsstil som ligner ben og holly blandet med rampete Robin.

    Tror jeg så det rundt 2010.

    Har ingen peiling hva som skjedde i serien men husker hvordan hun så ut.

     

    Hei, eg trur det kan være serien Lille Prinsesse, er både ein bok og Tv-serie. Håper det var til hjelp:)

  13. cec2926382916 skrev (3 timer siden):

    hei. jeg lurer veldig på en serie som gikk for kanskje ca 5 år siden på nrk. Det er en blond fyr som reiser i tid, men i fremtiden hans er det ulovlig å reise i tid, men han har gjort ddt likevel. han møter en ung jente i forttiden hans. på slutten av filmen så viser det seg at de gifter seg i fremtiden og det er moren som forteller barna historien om hvordan hun og faren demmes møttes.

    Hei, serien heiter Tidsreisen og er ein tidligere julekalender. Husker den vart vist i reprise eit år, så kjem kanskje tilbake igjen eit år :)

  14. Madde18 skrev (På 17.7.2022 den 21.27):

    Hei! Er en serie jeg så for en stund siden, som handler om en jente med blondt hår (hvis jeg husker riktig) og en gjeng med andre ungdommer, som ble sendt til en gård. Alle fikk en hest hver og skulle lære seg å ri, det skjedde masse magisk på denne gården som de måtte fikse. 
     

    hovedkarakteren en er blondt jente, hun fikk en svart hest som ingen andre enn hun klarte å ri

    Hei, serien heiter "Armans hemmelighet". Håper det var til hjelp :)

  15. Lunareen skrev (1 time siden):

    Hei!

    Jeg kom på en serie som jeg ikke har sett på flere år men klarer ikke å huske hva den heter. Den handlet en verden hvor alle menneskene måtte under jorden fordi overflaten var blitt forurenset. Mange år senere så dukker det opp tre unger (en jente, og to gutter som jeg tror var søsken, den ene var mye yngre enn de to andre) som på en eller annen måte kom seg opp til overflaten. De måtte da finne out om overflaten var beboelig eller noe slikt. Det var også en mann som prøvde å stoppe dem. De hadde også en sånn mini robot som fulgte med den over alt.

    Var veldig strengt under jorda, med masse vakter som passet på og slikt. Husker også at jenta var mørk i huden med blått hår som hadde en litt rar fasong (hadde også to gull bånd rundt noen deler av håret) de andre husker jeg ikke så veldig mye av. Men husker at i hver episode så dro de til forskjellige steder for å gjøre forskjellige ting. Tror også de møtte på muterte skapninger (på grunn av forurensningen) her og der. 

    Hei, serien heiter Chumballs :)

  16. Sanneadddd skrev (14 timer siden):

    Hei. Som barn så jeg på en serie som handlet om en gruppe barn som lette etter noen brikker som jeg tror de måtte sette sammen. Tror også det var drager involvert. I serien møter de en gammel asiatisk mann som hjalp dem. Har du noen ide om hvilke serie dette kan være. Tror den var på nrk men hvis den var det er den ikke der lenger tror jeg

    Hei, serien heiter Åndekrigerne/Spirit warriors

  17. Anonym777 skrev (10 timer siden):

    Hei, jeg lurer på en tv-serie som gikk på norsk tv (husker ikke hvilken kanal) men den var svensk. Det var en ungdomsserie med en gjeng ungdommer. Den gikk rundt 2008-2011. I den ene episoden husker jeg et rart lite dyr som de fikk en liten flaske melk på så drakk de litt hver. De var i en hule eller noe så ble de forfulgt av mange rare zombie lignende hvite mennesker i denne hula. Etterhvert når de løp fra dem kom de til en dør som de banka på og gikk inn til slutt.

    Håper noen kan hjelpe:)

    Hei, serien heiter Jakten på den henmelige boken :)

  18. loku245 skrev (21 timer siden):

    Heisann. Jeg har lenge lett etter en serie, som jeg tror jeg så på ca rundt 2015 ish. Hovedpersonen er en gutt på higschool. Han er i en vennegruppe med en jente og en gutt. Han har kort brunt hår, og ser litt eldre ut. Serien baserer seg på at hovedpersonen er forelsket i den populære jenta på skolen, og prøver å vise seg frem for henne. Den populære jenta er blond. Jeg husker noen temaer i episoder. En handlet om valentines, hvor de skulle sende kort. Han prøvde å sendte kort til blondinen, men noen problemer oppsto. Husker hvertfall at han fikk en kort av venninna med en giraffe på. Husker også en episode når de var på et badeland, og det var om å gjøre å ta den største sklia. Husker at en av hovedfigurene falt ned i et basseng og alle begynte å le fordi det så ut som han hadde tisset på seg (noe saft som ble lilla i vann). Husker også en episode hvor hovedfiguren inviterer blondine med på kinodate. Noen som vet hva jeg er ute etter?

    Hei, eg trur eg veit kva serie du leiter etter, husker sjølv scenen ved bassenget hvor han prøver å imonere ei jente. Serien heiter "Worst year of my life again", der hovudpersonen våkner opp ein dag og oppdager at han får sjansen til å gjennoppleve året igjen.

     

     

×
×
  • Opprett ny...