Gå til innhold

Kia

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kia

  1. Bytex skrev (På 6.10.2022 den 23.55):

    Jeg handla fra en på Finn nylig som skreiv akkurat sånn. Stor bokstav og punktum etter hvert ord. Og han var ganske pratsom :D

    Så det er en iphone-greie altså?

    Det er ikke på Iphone, men mac air. Kun på mail og sms. (bruker imessage) Og det er jo ikke hver gang. Problemet dukker opp i hytt og gevær :)

  2. ColdCode skrev (På 6.10.2022 den 23.31):

    Hei!

    Dette er en innstilling inne på tasturinnstillingene.

     

    Her er Apple sin egen guide på hvordan du aktiverer og deaktiverer dette.

    I korte trekk handler det om å gå inn på Systemvalg og deretter Tastatur. Her skal det være en avkrysningsrute som heter "Punktum ved dobbeltmellomrom".

     

    prøver det. Skjønner bare ikke hvorfor det fungerer fint når jeg skriver her :)

     

     

  3. Innimellom og noen  gangeer  ganske ofte  lever  tastaturet på  mac air sitt eget liv.  Dette når jeg  skal skrive  tekstmedlinger og mail.  Det  sette  et punktum  etter  hvert  ord  hver  gang  jeg  trykker  på mellomromstasten og begynner  med  stor  bokstav på neste. For  eksempel sånn:  "Var. Der. I. Går kveld , men ho mente. Det. Var. For. Tidlig"  Noen som vet?  Har jeg kommet borti  noe  som jeg  kan  endre på.

  4. Hugo_Hardnuts skrev (På 21.5.2021 den 14.09):

    Jepp, er nok også derfor de har den størrelsen de har.

    I min forrige jobb, virket ikke skriveren formiddagen på mandager eller første arbeidsdag etter påske o.l. Samme hvor mye restarter, om den hadde stått avslått eller påslått... fikk først logget seg på den etter noen timer ut i arbeidsdagen. Teknikerne fant aldri ut av hva greia var.

    I nåværende jobb har vi to identiske skriver koblet til samme nettverk, men på to ulike AP'er. Den ene er kronisk ustabil, mens den andre er det aldri noe feil med. AP'er er forsøkt byttet..osv. Samme feil. IT-fyren har bare gitt opp og blir ildrød hver gang noen nevner ordet skriver 😂

    æ flire og riste på hodet

  5. µT. skrev (På 24.8.2019 den 10.06):

    Amen! Er det noe jeg HATER i denne verden, så er det printere. Har selv en kablet printer som først ikke fungerte. Ga så opp noe tid etter. Neste gang jeg slår den på så bare virker den uten at jeg har gjort noe siden forrige gang. Logisk? Absolutt ikke.

     

    Enda verre er det med WiFi-printere som nekter å virke med mindre man først setter den opp med kabel - som ikke var inkludert i esken, så nå begynner eventyret hvor man må finne en USB-A kabel.

     

    Har man Wi-Fi-printer og gud forby får en ny router, så kan man like gjerne bare pakke sammen sakene, selge huset og forlate sivilisasjonen, for nå er denne printeren konfigurert for et nettverk som ikke lenger eksisterer. Vær klar til å sette av en del tid for å løse denne floken.

     

    Nei, printere kan brenne i helvete.

    ER BARE SÅ ENIG, ER DET IKKE DET ENE SÅ ER DET DET ANDRE. NÅ VIL MIN SKRIVER IKKE PRINTE DOKUMENT. ARKET KOMMER LIKE BLANKT OG HVITT UT SOM DA JEG SATTE ET INN. BLEKKPATRONER ER NYE. GIR OPP.

    • Hjerte 1
  6. Nå har jeg rota det skikkelig til. Jeg har tydeligvis sletta noe info som gjør at macen kobler til ruteren. I et ivrig forsøk på å få trådløs tilkobling til skriver har jeg bare gjort noe feil. Nå kommer jeg ikke på nett.  Jeg prøver å sette det opp manuelt. Har ip. adresse , men finner ikke alle tallene på "subnettmasken". Og dette er rocket science for meg!Infoen finner jeg på min Iphone. Er det noen annen måte å gjøre dette på.?  Har lagt ved et bilde av nettverksstatus. Noen som kan hjelpe trinn for trinne?

    trådløs.jpg

  7. Jeg vil ha ny linse til min Lumix DMC G5. Jeg har nå to linser, en vidvinkel 14-42  og en zoom som starter på 60-? (ligger pr tid på loftet). Jeg vil gjerne ha en alt i ett linse så jeg slipper å ha med mye på tur og å skifte linse hele tida. Jeg plages med zoom-lina frodi den blir for tett på når jeg feks skal ta bilder av mennesker og dyr i mindre rom, men vil samtidig ha en liten vidvinkel. jeg er ikke teknisk interesserrt og forstår veldig lite av brennvidde etc og har heller ikke kapasitet til å sette meg inn i det. Jeg trenger ikke spesialutstyr og er mer motivopptatt enn å få det teknisk perfekte bildet. ( jeg har en digital Olympus med samme linser, nesten, kan bruek stor vidvinkel der ved behov) . Ser på Olympus M.Zuiko ED 40-150mm f/4-5.6 R Sort. men så kommer problemet hva er 40-150 mm? Er den linsa med vidvinkel eller hva. Spør kun om råd om noen tror denne dekke mine behov? Liker prisen.

  8. Jeg har iPhone 5s og har ikke dette problemet. Eneste er at den kan slå seg av når det er kaldt ute.

    Den 1. jeg hadde var helt ok. Den ble stjålet. Kjøpte ny og den er ikke ok. Fikk så en "ny" igjen, akkurat samme problem. Slår seg av og på og blir overopphetet ved bruk og ladning. Reklamert på denne også og har nå en ny 5s som lånetelefon. Den fungerer helt supert og det er plutselig en glede å ha Iphone. Denne kan jeg bruke uten at den slår seg av. Synd jeg ikke kan beholde den, for nå får jeg vel for 2. gang en "ny" Iphone. Dvs en som er levert inn av andre fordi den ikke fukner og som ansees som ny. Prøver nå å bare overse ev meldininger om at jeg skal hente den gamle.

  9. Du fikk en "ny" iPhone som hadde samme problem som den gamle? Det hørtes litt merkelig ut, de byttet kanskje bare batteriet og regnet med at den var i orden.

     

    Å bruke en "standard" telefon til daglig, blir veldig tungvindt, det blir for mange begrensinger.

    Anbefaler heller at du kjøper en ny iPhone.

     

    Hvis du ikke vil bruke for mye penger, så får du "ny" iPhone 6 32GB til 3500,- bl.a hos Elkjøp og Power.

    Da får du litt større skjerm også.

    https://www.prisjakt.no/product.php?p=4283777

    Altså, jeg måtte diskutere litt for å få ny telefon. Skjermen var i alle fall ny og nummeret/identidetsnr /varekode eller hva det nå heter er nytt. En ansatt i butikken sa til meg at det er et vanlig problem med 5s og en del andre modeller at de deaktiverer seg selv. Og da hadde det vært greit å vite hvilke man skal holde seg unna. Litt komisk nå man står i kø på coopen og skal ta frem coop-ap og telefonen slår seg av og den som har kassa sier: ååå, uff  har du Iphone?

    Nå er jeg bare litt lei av å dra til Elkjøp, selv om de er greie nok. Og nå har den j... 5s-en kobla helt ut. Nå får ikke macen kontakt med mobilen i det hele tatt.

  10. Du fikk en "ny" iPhone som hadde samme problem som den gamle? Det hørtes litt merkelig ut, de byttet kanskje bare batteriet og regnet med at den var i orden.

     

    Å bruke en "standard" telefon til daglig, blir veldig tungvindt, det blir for mange begrensinger.

    Anbefaler heller at du kjøper en ny iPhone.

     

    Hvis du ikke vil bruke for mye penger, så får du "ny" iPhone 6 32GB til 3500,- bl.a hos Elkjøp og Power.

    Da får du litt større skjerm også.

    https://www.prisjakt.no/product.php?p=4283777

    ja det er en mulighet, men hva om jeg kjøper en vanlig god gammel nokia og så får meg en ipad når pengene er i bedre form :)

  11. :) Ute etter gode råd igjen. Jeg har en Iphone 5s og den svarer til mitt behov.Men nå er jeg så lei av at den slår seg av og på i hytt og pine. Altså deaktiverer seg selv. Noen ganger harkes den i gang igjen ganske fort noen ganger bruker den et døgn. Batterinivå ingen hindring. Har til og med fått "ny"(?) hos Elkjøp i mars i år, men problemet forsvinner ikke. Spesielt når jeg skal reise, gå inn i butikk eller forfyltte meg at den deaktiverer seg. Irriterende når jeg sitter i en samtale som er viktig. -

    jeg bruker den mest til å ringe med, vipps, sjekke været og noen sms når jeg er i hjemmet. Kun på reise(sjeldent) bruker jeg den til nettsøk etc. Ellers synes jeg skjermen er for liten til å ha glede av sosiale medier som feks instagram. macen min funker ikke på insta da :hmm:

    jeg er ikke så keen på nye æ lære nye systemer og skulle gjerne forsatt med apple-produkter. Er bare redd for at nyere Iphone har samme problemet.

     

    Bør jeg heller satse på Ipad og en god gammel type mobiltelefon. Kan man vippse via Ipad?

  12. Hadde en d-link-ruter som var ustabil. Bytta til Asus trådløs ruter. Men nå får ikke Hp-skriver kontakt med nettet/wifi eller er det macbook pro den ikke får kontakt med.. Kabel som fulgte med skriver passer ikke. har prøvd å laste ned drivere fra HP sine hjemmesider, men de godtar ikke. Har ikke dvd stasjon så kan ikke kjøre programvaren til hverken den ene eller andre. Jeg har en Hp-all in one 2540. hvor ligger feilen? skriver, ruter eller macbook pro. Hvis noen kan dette vil jeg bli veldig glad for trinn for trinn hjelp.

  13. Snakk med selger. Høres ut som et tilfelle av "send tilbake - få tilsendt ny".

    Ja tror du har rett :) Den er kjøpt på MPX, lurer på om de bruker Apple /Eplehuset. Får ringe dem selv om  lyden har vært borte noen dager nå. hadde en macbook pro hvor styreflata oppførte seg rart inne i mellom. Kom meg aldri avgårde med og når det ble totalsvikt var garantien gått ut og de "kunne ikke" reparere den.

×
×
  • Opprett ny...