Gå til innhold

keroslav

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av keroslav

  1. Jeg spurte ikke om du hadde prøvd, jeg spurte hva du hadde prøvd..

     

    Men se på koblede hastigheter. Eller related rates hvis du bruker en engelsk bok.

    har skrevet dx/dt = - 30 m/s siden avstanden fra bilen til radaren avtar med 30 meter pr sekund.

  2. Noen som vet hvordan denne oppgaven skal løses?

     

     

    En radar er plassert i en stolpe 7 meter over bakken. En bil nærmer seg stolpen (se figur). I det øyeblikket avstanden fra bilen til stolpen er 24 meter, viser radaren at avstanden fra bilen til radaren avtar med 30 meter per sekund. Hvor fort kjører bilen?

  3. Bruker Loette og har tatt det 21 hormon p- pillene uten noen problemer. Så tok jeg den første sukkerpillen på fredag og i dag altså mandag fikk jeg litt løs mage (diare). Vil jeg fortsatt være beskyttet?

  4. Dette har du allerede spurt om, og fått svar på. Hvorfor starter du ny tråd? Hvis du i løpet av fire semestre består 120 studiepoeng får du fullt stipend.

    gjelder dette også integrert master der det er snakk om 300 s.poeng?

  5. I det første semesteret fikk jeg 25/30 studiepoeng og i 2. semester 30/30. Da får jeg totalt 55/60 studiepoeng, og det 3. semester tar jeg et ekstra fag for å kompensere de 5 manglende poengene. I slutten av 3 og 4. semester vil jeg da gå ut med 65/60 studiepoeng. Vi jeg da miste 100% fulltidsstipend?  

  6. Du kan ikke få mer enn maksimalt stipend hvis det er hva du spør om. Men du kan med god samvittighet ta 5 poeng mindre et senere semester.

    takk for svar! sjekket dette nettopp og får da 55 poeng totalt når jeg legger sammen 3 og 4 semester :D så da går det nok opp 

  7. I det første semesteren fikk jeg totalt 25 studiepoeng av 30, mens i det andre semesteret tar jeg et ekstra fag som gir meg 40 studiepoeng av 30. Da får jeg 65 poeng. Påvirker dette stipend og lån fra lånekassen? 

×
×
  • Opprett ny...