Gå til innhold

Hulletrull

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hulletrull

  1.  

    Har litt lyst på noe eksotisk samtidig, selv om jeg er litt redd for banditter og sånn

    Ikke mye banditter på spanske fastlandet.

     

    Ved så langt opphold bør du kunne litt av det lokale språket, spesielt dersom du velger et område uten mye nordmenn eller engelskmenn (og hvem vil vel ha de som naboer?). Hva kan du: Spansk, fransk, italiensk, portugisisk, annet?

    Jeg kan dessverre bare engelsk. Planlegger å reise i august og komme hjem til jul +- , og ser for meg noe annet enn Europa pga klimaet . Kan selvsagt revurderes! Har vurdert USA, men ser at det blir for dyrt og komplisert å slå seg ned der.

    Egentlig ser jeg vel for meg type Thailand, Vietnam, Sri Lanka eller noe i den duren..

  2. Takk for innspill som er kommet til nå.

    Egentlig tenkte jeg ikke å fortelle min historie, men høre andres. Likevel, her kommer den i all korthet:

    Gift, 3 barn og ganske høyt utdannet. Lever et forsåvidt godt liv, men sliter med et vanvittig sinne når ting går meg mot og jeg samtidig blir stressa. Det vil si, jeg slet. Har fått hjelp nå, men selvsagt "for sent" i forhold til hva mann og barn måtte gjennomgå. I de værste periodene kunne jeg kaste alt fra kniver til å true min mann med å ta livet mitt siden han var så udugelig. Med andre ord, jeg ga han skylden.

    Veldig kort, men har så lyst å høre andre historier.. Komme "inn i hodet" på både offer og overgriper for å forstå følelser og reaksjoner

×
×
  • Opprett ny...