Gå til innhold

'C64

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 'C64

  1. Fordømte filmbransje som aldri kan godta at teknologien har utviklet siden 1998. Hadde de laget en lovlig nettside hvor de tilbød alt av film og serier hadde aldri disse problemene oppstått.

    Kanskje det ikke er en selvfølge at du skal ha tilgang til alt du måtte ønske fra en nettside? Helst skulle den nettsiden vært tilnærmet gratis også. Ikke sant? Jeg tror vi skal være glad filmbransjen enda gidder å satse mye penger på film når slike fordømte snyltere får drive på.

    • Liker 1
  2.  

     

     

     

    Den store forskjellen på Surface og iPad Pro er at Apple sitt produkt kommer med programvare som utnytter de nye mulighetene. Hva var det MS slapp Surface med igjen?

     

    Spesifiser.

     

    Win8 uten muligheter for eget desktop og programmer, alt måtte gå via en rimelig sketchy app store. og et touch surface som fungerte bare sånn passelig i mine øyne.

    Og at du kan gratis oppgrade til Windows10 er vel helt ukjent? :D

    Surface pro gir begge deler, mens Ipod pro.. fremdeles bare er et nettbrett.

  3. Lite innovativ fra Apple for tiden? En Surface pro kopi med et mobil/nettbrett-OS. Jeg tenker Microsoft skjelver hehe. Og en Apple TV som er en etterligning av eksisterende enheter? Hadde jeg ikke hatt større krav en hva en en slik media-boks gir, så hadde jeg nok gått for den raskere Nvidia Shield. Men jeg blir beholder nok min mer funksjons-rike HTCP jeg allerede har. Jeg forventet ikke mye fra Apple, men dette var triste greier.

×
×
  • Opprett ny...