Gå til innhold

kond

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kond

  1. Tusen takk! Nå virker musen som den skal. Har derimot fått et nytt lite problem. Prøver å koble til en ipad til pcen gjennom usb-kabel, men ser ikke ut som at pcen reagerer i det hele tatt. Under usb i enhetsbehandling står ikke ipad oppført selv om den er koblet i. Har lastet ned riktig driver og prøvd å re-innstallere flere ganger uten resultat.

  2. Tusen takk for hjelpen! Etter å ha tvangssluttet pcen flere ganger, er nå både tastatur, skjerm og usb-port i orden. Eneste problemet nå er at pekeflaten (musen) ikke fungerer. Under enhetsbehandling står det en gul trekant ved siden av denne enheten. Vet dere hvordan dette kan fikses?

  3. Hei,

    Min Asus t300la med Windows 10 sluttet plutselig å fungere. Skjermen er som den skal, men verken tastaturet, berøringsskjermen og usb-porten funker. Tror kanskje en av usb portene er blitt deaktivert eller avinstallert. Hvordan kan jeg få pcen til å fungere igjen? Vanskelig med f.eks systemoppretting når jeg ikke kommer inn på PCen.

     

    Håper noen vet noe pm dette.

  4. Vurderer å kjøpe en pc i prisklassen 5-7000. PCen skal i hovedsak brukes til skole og mye bruk av office-programmer og surfing. Ønskelig med 13-14 tommers skjerm.

     

    Hvilken pc vil dere anbefale i prisklassen? 

    Har sett litt på disse: https://www.dustinhome.no/product/5010820196/u330pog http://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/barbar-data/skjermstorrelse/13-14-tommer/asus-f302la-r4013h/213806.5055/ 

     

    Hva er forskjellen og hvilken pc bør jeg gå for med min bruk? Har dere eventuelt andre pcer å anbefale?

     

     

×
×
  • Opprett ny...