Gå til innhold

Ezis

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ezis

  1. Jeg har nettopp registrert et nytt selskap i Norge. I går morges fikk jeg en telefon fra noen som snakket veldig fort på svensk og var nesten umulig å forstå.

    Han visste navnet mitt og fortalte meg at jeg bare har fått mitt selskap registreringsnummer (som jeg ventet på). Jeg var opptatt med arbeid og kunne ikke forstå hva han sa (som min norsk er ikke så bra, og han snakket veldig fort og uklart) og han insisterte på at han vil sende meg en tekst, og jeg må svare OK på denne tekst. Som jeg trodde det har å gjøre noe med min registreringsnummer svarte jeg OK til teksten han sendte.

     

    Senere på kvelden, etter jobb jeg begynte å lese e-posten de sendte meg og innså at det er en slags tjeneste de vil belaste meg penger for. Også innså jeg at dette er en svindel selskap som har lurt tusenvis av selskaper i Norge og det har vært artikler i avisene om dem.

     

    Har jeg fått meg inn i en kontrakt med svindlere? Hva må jeg gjøre nå? Er det nok for dem å få min OK tekst, for å være i stand til å belaste meg for noe jeg aldri ønsket eller nødvendig?

     

    Takk for hjelpen på forhånd

×
×
  • Opprett ny...