Gå til innhold

Ciggy

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ciggy

  1. Hei.

    Er veldig noob i ubunutu og det virker som at jeg har et problem som jeg ikke har klart å feilsøke ved hjelp av google. Første problemet er at jeg ikke får lastet ned programvareoppdateringer, og hvis jeg skal laste ned noe via terminal, og jeg vet at jeg skriver riktig command, så får jeg ALLTID feilmeldingen "Det oppsto en feil ved behandling av: systemd-sysv". Noen som vet hva jeg kan gjøre med dette?

  2. Hva som er attraktivt, både når det gjelder utseende og personlighet, er individuellt. Jeg har aldri synes at de "peneste jentene" er mest attraktive, de 

    Alle bimbosexobjektivbabes er dumme. Det er et faktum. Det har blitt vitenskapelig bevist at alle blondiner og jenter som har en viss proposjonalitet i ansikt/ kropp har godt under gjennomsnitt IQ.

     

     

    Vet at det nå er et gammelt svar å det er mye mulig noen andre har kommet med samme innlegg som meg. Men jeg bare lurer på hvordan du i huleste kan forbinde pene jenter med bimboer? Hva er en pen jente i dine øyne? Jeg kan ikke huske å lest at trådstarter har spurt etter bimboer.

  3. Hva man liker og kommenterer på facebook har egentlig ikke så mye og si om man har interesse for hverandre eller ikke. Er veldig forskjellig fra person til person ved hva man mener med å like og kommentere bilder eller statuser. Noen personer liker alt en jente legger ut for å skrike ut "jeg liker deg, jeg liker deg, jeg liker deg" Mens det samtidig finnes jenter der ute som liker andres ting for at de kun skal få flest mulig likes tilbake. 

     

    Når det gjelder spørsmålet ditt så er det veldig vanskelig å svare på. Om du liker alt hun legger ut så kan det hende at hun tenker "Herregud, for en creapy fyr dette er som stalker meg og liker alt jeg legger ut" Men selvfølgelig om hun er interessert i deg så hjelper det jo, men dette er jo ikke noe vi kan vite. Så rett og slett er disse dumme og teite svarene om å "gro baller" det rette svaret. Hva du liker vil mest sannsynlig ikke endre på noe om hvordan du skal komme deg "nærmere" henne. 

  4. Hei.

    Har en norsk oppgave som jeg står litt stuck i. Oppgaven er slik "Skriv en resonerende eller argumenterende tekst hvor gjør kort rede for samisk språk og kultur, og drøfter konsekvensene av fornorskingspolitikken ovenfor samisk språk og kultur."  Har skrevet alt bortsett fra det med å drøfte konsekvensene av fornorskingspolitikken. Klarer å finne noe om fornorskingspolitikken, men sliter med å finne stoff om hva slags konsekvenser dette hadde for samene. Noe som vet om noe greit lesestoff om det?

    Setter pris på alt av hjelp :)

  5. Hei hei alle sammen.

     

    Har seg slik at jeg har bygget opp en pc ut av gamle deler. Så er det slik at når jeg startet pcn etter at den var ferdig bygget så var skjermen helt svart. Gikk direkte til konklusjonen om at det var skjermkortet som ikke fungerte som det skulle og prøvde med et enda eldre og dårligere skjermkort og da fungerte det. Prøvde da det skjermkortet som ikke fungerte i hoved pcn min og der fungerte det helt fint. Skjermkortet har hvert koblet til alle de delene før BORTSETT fra strømforsyningen som er en 400w fra 2008. Da tenker jeg at strømforsyninga er skylden til at det ikke fungerer, eller? Lurer da på dette da jeg har planer om å kjøpe en ny strømforsyning.

    Specs:

    i7 3770k
    radeon hd 7950
    corsair vengeance 1600mhz 8 gb
    asus p8z77-v lx

    Usikker på strømforsyningen, da det ikke står så mye på den bortsett fra at det er bilde av en gorilla også er 400w fra 2008.

     



     

  6. Har en kompis som har hatt akkurat samme støy lyd i to headset og begge var steelseries siberia elite. Verste var at han kjøpte seg nytt for han trodde mikrofonen på det første var ødelagt også gikk det 2 uker så hadde han samme problemet på det nye. Han har fortsatt hatt samme problem etter at han kjøpte seg ny PC, så i denne situasjonen så virket det som det var headsettet som hadde dette problemet.

  7. Hei. 

    Skal da skaffe meg 
    QPAD QH-1339 Pro Gaming Headset og lurer på hvilket lydkort jeg burde ha, eller om det er noe vits med et lydkort? Har jo et ganske dyrt hovedkort i mine øyne, men har ikke peiling på om lydkortet på er noe bra. Når det gjelder maks pris på lydkort så har jeg ikke planer om å bruke mer en 1000kr. Skal hovedsaklig bruke headsettet til gaming og da mest CSGO. Hovedkortet står i signaturen min :)

  8.  

    Har fjernet alt av rare programmer via kontrollpanel og har ikke hatt noen flere rare popups i chrome etter det. Kun de mappene pg .ini filene som henger igjen. Bruker mcafee. Prøver systemgjennopretning og ser om det hjelper :) takk for svar.

     

    EDIT: Prøvde systemgjennopretning og fikk feilmelding om at det ikke gikk, men mappene osv ser ut til å være borte. Rart...

     

    Jeg er personlig veldig skeptisk til Mcafee. Vel, om knappene for tilbakestilling i tid og systemgjennopretting er skjult, så kan det være en del av hvordan viruset oppfører seg. Se pkt. 4 i oppskriften min for å gå rundt problemet.

     

    Takk for svar, men nå har mappene og .ini filene kommet tilbake igjen. Dette skjedde etter en windows oppdatering, men ser ingen "skumle" programmer, og verken mcafee eller malwarebytes finner noe. Hvordan kan jeg da gjøre punkt 4, men også ha alle filer som er på harddisken osv?

  9. Har fjernet alt av rare programmer via kontrollpanel og har ikke hatt noen flere rare popups i chrome etter det. Kun de mappene pg .ini filene som henger igjen. Bruker mcafee. Prøver systemgjennopretning og ser om det hjelper :) takk for svar.

     

    EDIT: Prøvde systemgjennopretning og fikk feilmelding om at det ikke gikk, men mappene osv ser ut til å være borte. Rart...

  10. Hei.

    Klarte å laste ned noe feil og selv om jeg hadde antivirus så eskalerte det helt og lastet ned haugevis av rare programmer og utvidelser til nettlesere osv. Fikk rensa(tror jeg) pc'n med antivirus og adwcleaner... Hvordan er jeg sikker på at alt er fjernet, selv om antivirus ikke finner noe mer? Etter at dette viruset ble lastet ned påviste antiviruset at jeg hadde 300 virus. Men til problemet nå. Det har seg slik at i hver eneste mappe på pcn og på skrivebordet har det lagd seg .ini fil også er det lagd en kopi av hver eneste mappe på pcn som jeg ikke kan åpne. Hvordan får jeg fjernet dette og er det noe å bekymre seg over? 

    Takk. 

  11.  

    Nå er jeg hos en kompis som har 100mb ned og opp. 10mb ned viser speedtest...

     

    Powerline er avhengig av at bl.a jording er bra..

    Funker vrap på gamle anlegg og bra på nye.. Men kan variere med kurser etc også.

    Gamle huset 400 mbit. Nye huset 5..

    Tipper det er dårlig hos deg så skip det. Sjekk nettkortinnstiillingene dine at det står på auto eller 100/1000 full duplex og ikke bare halv duplex

    Hvordan sjekker man dette? :)

     

    Åpne nettverkskortet ditt som om du skal endre ip. 

    Velg selve nettverkskortet ditt. 

    velg konfigurer - avansert og nede i nedtrekkslista der så kan du se / endre settings:

     

    Den står på auto.

  12. Jeg tror jeg kan hjelpe. Har du Windows 8? Da kommer ikke alle søkeresultatene opp når du søker (unnlater å vise en del systemfiler og filer på c:/)

    Gå inn på Kontrollpanel og klikk "Avinstaller et program". Se i listen her om det kan ligge noen komponenter igjen.

     

    Du kan også kikke igjennom Programfiler-mappene og Windows-mappen etter filer. Men dette burde du gjøre etter å ha avinstallert alle versjoner. Da kan du renske ut, uten å ødelegge Office 365-versjonen.

    Hei! Takk for at du svarte, men har reformatert pc'n så det er ikke et problem lenger :)

  13. Nå er jeg hos en kompis som har 100mb ned og opp. 10mb ned viser speedtest...

     

    Powerline er avhengig av at bl.a jording er bra..
    Funker vrap på gamle anlegg og bra på nye.. Men kan variere med kurser etc også.
    Gamle huset 400 mbit. Nye huset 5..
    Tipper det er dårlig hos deg så skip det. Sjekk nettkortinnstiillingene dine at det står på auto eller 100/1000 full duplex og ikke bare halv duplex

    Hvordan sjekker man dette? :)

×
×
  • Opprett ny...