Gå til innhold

Cortexo

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cortexo

  1. En kompis av meg satt og fortalte om noen pick-ups han hadde kommet over på eBay. Han sa at disse hadde kraftuttak (slik man finner på traktor, PTO). Jeg ble litt nysgjerrig, men fant ingenting. Vet dere om noen slike pick-ups? Eller andre biler som går som B og C1?

  2. Jeg leita rundt på nettet i første omgang, på eBay osv. Fant den til 3000. Hadde jeg hatt den typen penger, hadde jeg garantert kjøpt den, men jeg er en fattig kar på 18 år  :hm: . Jaja, jeg får gå for den PDF- filen! Men hvis noen andre her finner en paperback, er det fremdeles bare å si ifra!  :)

     

    Men takk så mye, Statstrollet!

  3. Jeg leter etter en bok som heter "Rage" av Stephen King. Den var publisert under pseudonymet "Richard Bachman". Må være på engelsk.

    Den trykkes ikke lenger, da den ble tatt av markedet etter Kings eget ønske, etter skyteepisodene i USA startet, og flere av dem ble fullt eller delvis inspirert av boka til King.

     

    Vil helst kjøpe den i Norge.

  4. Gikk opp Karl Johan med noen venner for en måneds tid siden. Like ved stortinget kom en ung mann med et filmcrew og spurte om jeg var villig til å svare på noen spørsmål om humor. Jeg sa ja. Slik gikk dialogen (X = fyren som stilte spørsmålene, P = Meg):

     

    X: Liker du humor?

    P: Ja.

    X: Mener du at humor skal eie grenser?

    P: Nei, humor eier ingen grenser.

    X: Ok. Men mener du da at humor relatert til 22. juli er morsomt og helt greit?

    P: For meg personlig synes jeg slik humor er forkastelig. Jeg er selv medlem i AUF, og synes slik humor er sårt. Samtidig så skjønner jeg at andre kanskje finner den typen humor underholdende og morsom.

    X: Ok. Takk for svarene!

     

    Så gikk han videre.

    Personlig, følte jeg ikke noe spesielt ved denne situasjonen. Jeg har vært på TV flere ganger før, og har også blitt spontant intervjuet, så jeg hadde erfaring, og kunne svare for meg rett fra leveren.

     

    Det som plager meg litt i etterkant, var at jeg ikke helt vet hva dette intervjuet gikk ut på. Fyren sa at det var en spørreundersøkelse, men det kan jo helt fint bli foretatt uten kamera. Han sa ikke noe mer enn det, og alt var over innen 45 sekunder.

     

    Jeg skulle gjerne likt å finne ut hva formålet ved undersøkelsen var, spesielt siden temaet var såpass... Intimt (mangler et bedre ord). Pluss at jeg gjerne vil vite hva som skjer med filmopptaket. Har dere noe informasjon til meg? Ble noen andre her intervjuet med samme spørsmålene?

     

    Det er kun dette jeg vil ha svar på, og ønsker helst ingen urelaterte kommentarer, da spesielt relatert til svaret jeg ga og mitt politiske standpunkt. Jeg respekterer deres meninger, og jeg ber om at dere respekterer mine.

×
×
  • Opprett ny...